Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Katiusza jest plan więc trzeba się się stosować i mieć pozytywne nastawienie. Chociaż doskonale zdaję sobie sprawę, że to nie łatwe. Sama zaciążyłam w momencie największego doła ever więc wszystko jest możliwe
Madzik zatestujesz dla nas?
Edycik załatwiłaś szybszy termin hsg?
Ja wczoraj pojechałam na szybko do gina na NFZ bo coś mnie ostatnio kłuje szyjka i często mam coś jakby kolkę... Wizyta trwała max. 10 minut, powiedział że jest ok to mu wierzę. Chociaż w boku nadal boli Małego nawet nie oglądał.
-
Katiuszka moj P narazie jest grzeczny. Czasem mnie denerwuje ale tak normalnie, wiec nie jest zle:)
Mam nadzieje ze dlugo czekac nie bedziesz na laparo, a obecny lekarz przepisal proga zeby przyspieszyc zakonczenie cyklu? Cos mi sie wydaje ze u ciebie ciazunia niedlugo bedzie:)
Majusia, chyba was rozczaruje, sikac narazie nie bede, dopiero po terminie jakby co:/ a tak wogole to jak @ przyjdzie to I tak bedzie dol czy sikne teraz czy nie sikne, I sie poddam, to znaczy przejde przez kolejne 4 iui I moze jakas nadzieja wroci w czasie ivf, juz ponad 2,5 roku moje zycie krazy dookola ciazy. Naprawde mam dosc, czuje sie jakbym byla zamknieta w klatce. Chyba mam pmsa bo smece
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyHEja
Lucc a ty tak cich siedzisz a sama sikać powinnaś kiedy test?
Madzik a dlaczego Ci się wydaje żę ciąża. tzn mam nadzieję że się nie mylisz.
Terminy mają szybko bo to prywatna klinika. Jak zrobie antygen na żółtaczkę to będę wiedzieć czy ten cykl czy za 3 miesiące po szczepieniach. na wywołanie dostałam ale czekam na te badadnie zółtaczki właśnie żeby wrazie czego wywołać ją w odpowiedzim dla laparoskopi czasie. Mam cichą nadzieję że nie będę musiała się szczepić i zaraz po świętach już do białego stoku pojedziemy. Chce już mieć to z głowy
-
Udało się mi się przesunąć HSG i idę w poniedziałek do szpitala.
Majjciu Ty sie tak nie stresuj, Tobie nie wolno.
My aktulanie mamy z M. ciche dni.W sumie to mój chłop ostatnio tylko ciągle na mnie narzeka....także rozpętała się kłotnia i tyle....nawet mi się pisac o tym nie chce -
nick nieaktualnyHej,
Edycik kciuki za HSG
my tez mamy ciche dni to chyba przesilenie wiosenne tak na chłopów działa. wczoraj tak się pokłóciliśmy, ze poszlam spać z młoda o 21 heh
Katiuszka
tempka spadła, wiec nie testuję
w ogole jestem z siebie dumna bo w tym cyklu nie sikałam na ani jeden test- ani owulacyjny ani ciążowy haha
kciuki za szybkie laparo
Madzik i jak sytuacja z @ ?
Majju jak gin mówi, że jest ok, to tak na pewno jest! a magnez bierzesz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 09:47
-
nick nieaktualnyHeja Edycik a fe ten twój chłop ciągle narzekający ale super że udało się przełożyć.
Lucc to ja za ciebie kciuki trzymam żeby twoja temperatura teraz odbiła. Dzielna dziewczynka bez testu jak ty tego dokonałaś? Ja wiedząc że cykl bezowulacujnh to na ciążowy nasikałam.
Oddałam dziś krew jutro wyniki czy mam przeciwciała na żółtaczke jeśli tak to zapisze się do szpitala na zaraz po świętach. Jeśli nie to musze dzwonić do kliniki żeby mi szczepionki dali i za 2 miesiące dopiero zabieg. Jutro jade do teściów więc trzymajcie kciuki żeby nie było stękania nad córeczką. Wracam dopiero w poniedziałek. -
Katiuszka, no bo musi byc ciaza:) troszke dlugo czekaliscie z ta klinika, ale z pomoca lekarza musi sie udac. Kciuki za dzisiejszy wynik.
Ale fajnie Edycik. Trzymam kciuki za zabieg, zeby nie bolalo I za efekt w nastepnym cyklu:) A mezem sie nie przejmuj, oni tak czasem maja, do poniedzialku mu na pewno przejdzie.
No wiesz co Lucc, nie sikalas na zadnego patyka!?
Myslalam ze @ bedzie w nocy, ale jej termin wypada chyba na dzisiaj, pewnie wstane z lozka I do kilku godzin zacznie cieknac. A wiecie ze w tym cyklu wypadalo mi idealnie ksiezycowo. Wczoraj zalapalam dola I poplakiwalam w pracy.
Moj braciszek jednak zaczyna leczenie, ilosc wirusa troszke wzrosla w organizmie, ma jedne z najdrozszych lekow jakie wogole istnieja. Jedna tabletka ponad 500eur (min 56 tabletek potrzeba), cale leczenie okolo 35tys eur albo I wiecej. I to wszysyko ubezpieczlnia pokrywa. Ale z tabletkami nie moze jechac poza teren holandii. W polsce musialby dlugo czekac na leczenie a ten lek nie jest dostepny w polsce, wyleczalnosc jest bardzo wysoka bo ponad 90%, a interferonem tylko 50%. Narazie 8 tygodni leczenia ale moze bedzie potrzebne dodatkowe 4. Ciesze sie bardzo I jestem pewna ze juz za 8 tygodni bedzie zdrowy:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzik i jak tam sytuacja ? Mam nadzieję że wszystko po naszej mysli.
I zdrówka dla brata dobrze że tam jest i że leki pomagają ale kurczę strasznie drogie. Wierzę że wyjdzie z tego całkowicie.
Katiusza kurczę szkoda że czekają cię te szczepienia Bo im szybciej laparo tym bardziej byście mieli poczucie że coś zaczyna się dziac. Ale szczepienia też szybciutko mina. No i powodzenia u teściów
Edycik trzymam mocno kciuki za jutrzejsze HSG. Wszystko będzie dobrze zobaczysz. Daj koniecznie znać jak już będziesz po.
Luc tule mocno. A może jednak nic jeszcze straconego? -
Szkoda Katiuszka ale jak trzeba to trzeba. A jak dlugo musisz czekac z laparo od szczepienia?
@ jeszcze nie mam ale od srody czuje po kilka razy dziennie jakbym @ miala dostac. Zastanawiam sie czy sikac jutro, czy odczekac. Kupilam dzisiaj test plytkowy, ile dni po zagniezdzaniu powinny wyjsc dwie kreski ale nie cienie, takie zeby miec pewnosc? Dzis jest 17dpo, chyba w poprzednim cyklu kazali mi sikac w 18dpo. Bo wiecie u mnie trzy jaja byly wiec progesteron moze sie troszke dluzej trzymac na wysokim poziomie, chociaz u mnie to on jest zawsze wysoki.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej.
Madzik siknij jutro, pliiiiis. 18 dpo to już najwyższy czas! Wiążę z Twoim testem ogromne nadzieje a bratu życzę żeby szybko uporał się z chorobą :*
Katiuszka i jak tam teściowa? Dajesz radę? A czas do laparo szybko minie i nawet się nie obejrzysz jak już będzie z górki :*
Edycik daj znaka jak po HSG.
Lucc jak u Ciebie? -
Madzikk aaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!
Jak zobaczyłam że post o tej porze napisany został przez Ciebie to wiedziałam jaki wpis zastanę po wejściu na wątek
SZOK przez duże S i ogromna radość. Chwal się na fb ! I wrzucaj koniecznie foto testakatiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Madzik, najszczersze gratulacje!!! bardzo się cieszę!!!
choć przepraszam, że to napiszę-jednocześnie mi przykro że sama już nigdy tego nie doświadczę...ale bardzo sie cieszę!!trzymam kcuki by wszystko było ok!Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
JEST!!!!JEST!!!!JEST!!!!
Tak myślałam i przeczuwalam:D
Nawet dziś pomyślałam że dawno nie było u nas takich wspaniałych wieści i gdzieś podświadomie czułam że rozpoczniesz sezon wysikiwania pięknych tłustych dwóch kreseczek
Kurczę jak się cieszę.
GRATULACJE!!!madzikk lubi tę wiadomość