Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
kamisia88 Gratulacje!!!
W przyszłym roku młody będzie miał 6 lat. Jak się nie uda do końca roku to rezygnuje ze starań bo będzie za duża różnica wieku. Sama mam siostrę 8 lat starszą i brata 11 lat młodszego. Teraz USG mnie czeka i zobaczymy. Jak będą jakieś problemy to się trochę pofaszeruje tabsami ale nie za długo. Nie lubię brać czegokolwiek na dłużej. -
nick nieaktualnyHejka,
Świetne wieści Kamisia!!! gratki!
Melduję, że byłam, wróciłam, jak szmata nie wypadłam ale latałam tak, prawie rzyga zaliczyłam, a teraz zamówiłam pizze jak szaleć to szaleć
Było bajecznie, wybawiłam się jak dziecko, zresztą moja młoda też super się bawiła i jesteśmy mega zadowolone:) co prawda energylania jest może i lepsza (byłam, widziałam też prawie rzyga zaliczyłam ), ale znacznie droższa od Chorzowa, ale dla dzieci tutaj też jest mnóstwo atrakcji, zresztą i dla dorosłych też, skoro już mnie było nie dobrze po tych wariacjach to znaczy, że jest wystarczająco dobrze, a bilety wyhaczyliśmy na grouponie za 29 zeta sztuka
No karuzele odbębnione, czas zabrać się za robienie dzieci, przypominam jutro wielka inauguracja żelu chociaż dzisiaj już mam mokro, ale nie wiem czy z emocji w wesołym czy po wiesiołku
Bywajcie moje drogie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 19:43
kamisia88, Smerfelinka, CzekającaMama, Kjopa3, Carolq lubią tę wiadomość
-
Kamisia ogromne gratulacje!!! Zarażaj nas, zarażaj
A ja już nie wiem co z tą moją owu... Miała być, wszystko na nią wskazywało, śluz płodny był, a tymczasem testy negatywne, temperatura stoi w miejscu. Ehhhh..kamisia88 lubi tę wiadomość
-
Hejka! nie pisałam bo wczoraj przepłakałam cały dzień...
odebrałam wyniki krwi beta nie wskazywała ciąży, progesteron wynosi 14
Więc umówiłam się do gina w ten sam dzień (do innego poszłam, bo mój przyjmuje tylko w dwa wtorki w miesiącu co dwa tyg) no i powiedział mi, że mam PCOS i zlecił mi jeszcze badanie na TSH i prolaktyne to zaraz po wyjściu pojechałam na pobranie krwi znowu.
Dostałam też lutenyl na wywołanie @. Ogólnie to pierwszy mój taki cykl...
We wtorek jest mój gin to zobaczymy co mi powie, pójdę akurat ze wszystkimi wynikami. Sama nie wiem co myśleć, czy mam go opier.. za to, że nic mi nie wykrył? Byłam u niego w lipcu i ogólnie chodzę co jakieś maks pół roku. Czy to się tworzy z cyklu na cykl czy co? Bo już sama nie wiem... I podobno cykl miałam bezowulacyjny
A jak dostane @ to w 5-7dniu LH i FSHWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 21:56
-
nick nieaktualnyRuby wrote:ale, że co od Katarzyny?
no emotka dość wymowna
hej od Kai,
Bratek - a jakbyś spróbowała wprowadzać godzinę 7:00? Może wtedy wyznaczy
Kjopa3 tulam mocno
luna91 a jednak owulka była tak jak mówiłaś, czekamy na efekty trzymając kciuki,
KAMISIA88- Super gratuluję, kurde aż mi łzy popłynęły i uśmiech od ucha do ucha jak przeczytałam, Bardzo dobre wiadomości. teraz trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Mój P bardzo gratuluję
Pianka - twój gin mógł tego nie wykryć, albo po prostu nie mówić. Ja zaliczyłam już kilku lekarzy i pomimo że mieli podejrzenia to nic nie mówili. Niektórzy nie są pewni i nic nie mówią lub nie chcą straszyć. Niestety są też tacy którzy pomimo że wcale nie musisz mieć PCOS to wszystkim tak mówią na wszelki wypadek bo wtedy nie chodzi o jego nieudolność w leczeniu tylko trudność pochodzi z choroby.
Dziś sobota na imieninach u Cioci i podpytywanie się o dzieci jak zwykle. No i jeszcze boski syn kuzynki 6-mcy, któremu na mój widok ślinka ciekłakamisia88, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby, od samego Twego opisu żołądek podjechał mi do gardła Ojjjj, kiepsko od jakiegoś już czasu znoszę karuzelę
Pianka - do diagnozy PCOS należy podchodzić ze stosownym dystansem... Jedni lekarze widzą to u co drugiej pacjentki inni, dla odmiany, uważają, że tak naprawdę jest to bardzo rzadkie schorzenie. Na pewno wynik był przykry ale zaczekaj z zabijaniem gina
katiuszaa, 9:00 jest ok, to już któryś cykl z rzędu z tą godziną.
Wiecie co? Teraz, to już naprawdę nie wiem, o co chodzi. Wpisałam sobie jakąś hipotetyczną tempkę na niedzielę i poniedziałek - oczywiście tak, by utrzymać skok i wzorową tendencję wzrostowa To byłby już 19-ty i 20-ty dzień cyklu. I co? I nic!!! Ten ciołek nadal nic nie zaznaczył, nawet przerywaną. Nie pojmuję, co mu nie pasuje ;/ W zeszłym cyklu potrafił mi wyznaczyć ovu na 8dc (choć z punktu widzenia statystyki nie miało to prawa bytu, w zestawieniu z poprzednimi cyklami) tylko dlatego, że się pochorowałam. Nie wiem, co jest grane - pierwszy raz tak się dziwnie zachowuje ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 00:26
Marietta lubi tę wiadomość
-
Kamisia88 gratulacje!
Pianka- jeśli tylko jeden lekarz zasugerował pcos, nie bierz tego na poważnie, skonsultuj się z innym. Ja nie miałam swojego gina tylko brałam pierwsze lepsze terminy w luxmedzie u kogokolwiek. W ten sposób co drugi lekarz widział na jajniku paciorki, a co drugi nie Nawet w czwarte mi powiedziała lekarka że widzi wyraźnie policestyczny jajnik Więc śmiać mi się chciało, na oko to mi tak co chwila ktoś mówi, a potem, że jednak nie... Głowa do góry, dopiero badania z krwi pokażą czy faktycznie coś dolegaBratek lubi tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie
Czytam i czytam Wasze posty, zazdroszczę tych dwóch kresek Kamisia nie wiem co się dzieje u mnie... Temperatura dalej w dole... Powiedzcie mi, czy jak piłyście alkohol wieczorem to rano temperatura była wyższa? W jaki sposób alkohol zakłóca pomiar? -
A ja mam już trzeci dzień plamienie:-( dziś 26dc czekam na @. Miłego dnia:-)
Kamisia trzymam kciuki:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 10:23