Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna dzięki, ale znalazłam tylko odp na pytanie czemu of usunął owulację po wpisaniu paru temperatur ale gdy ma się zaznaczone testy owu, a ja testów nie robiłam... No cóż, pewnie przez te niskie temperatury to nie miałam w ogóle owulacji
-
cinamon cookie - ja tez myślałam, że nie miałam i wyznaczyło mi po 6 dniach, że jednak była. Też przeżywałam tak jak Ty, ale cóż za niespodzianka Poczekaj cierpliwie, mówię Ci, nie przekreślaj jeszcze niczego.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
W sumie to i tak na nic nie liczyłam bo temperatury jak na nizinach albo jeszcze niżej ale nie wiem co gorsze, to że owu była i się nie udało czy to że owu nie było... Czemu jeszcze tyle dni do wizyty u gina?! Ehhh zwariuję do tej pory...
-
Dziewczyny mam 2 kreski !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przed chwila zrobiłam test z rosmana, zaraz jadę po drugi do aptekiluna91, Bratek, Smerfelinka, CzekającaMama, Rybaaaa, Kjopa3, cinnamon cookie, katiuszaa, Carolq, ruda69742, Marietta, Ejrene lubią tę wiadomość
Kazik :* -
Cinamon - nie zapominaj, że to tylko program, zobaczył pewną tendencję i zaznaczył owu, to nie znaczy, że owulacji nie było moim zdaniem
kamisia88 - nie wierzę! Świetna wiadomośćcinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
kamisia88 wrote:Dziewczyny mam 2 kreski !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przed chwila zrobiłam test z rosmana, zaraz jadę po drugi do apteki
Dziewczyny, czy któraś z was testuje 10 września ?? tak mnie korci żeby już test zrobić. Chodzę po domu jak zołza, wkurzam sie bez powodu a do tego te jajniki bolące na przemian i okropne syfy na twarzy. A i dodam ,że przed wczoraj wypiłam pół słoika wody z ogórków. Nie wiem, czy wytrzymam do czwartku.
Wczorajsza wasza, pogawędka rozbawiła mnie do łez. Krótko na forum jestem ale piwko z okazji 200 wypiłam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 15:54
mimona -
luna91, lejesz miód na moje serce Też tak kcem
cinnamon_, a to nie Ty wspomniałaś gdzieś, że skończył Ci się abonament?
kamisia, GRATKI!!!!!!!!!
Ależ się dzisiaj sypie pozytywów (wcześniej wlazłam na Wrześniowe Zygoty i tam też szaleństwo )) ). Zresztą - sama dziś wysikałam pozytyw - po Pregnylu i już wiem, gdzie w razie czego będzie kreska Ale to dopiero za jakiś tydzień mogę sprawdzić. Na razie zrobiłam, żeby wiedzieć czy jeszcze się Pregnyl utrzymuje i potem będę widzieć, czy już blednie... Bo tak? Chlapnęłabym za kilka dni i jeszcze się goopia cieszyła, że się udało... ;]kamisia88 lubi tę wiadomość
-
mimona ja 11.09 tylko, że mam taki plan, żeby nie robić żadnych testów tylko poczekać aż mi się porządnie spóźni @... hahaha no na pewno dobry żart i tak nie wytrzymam.
kamisia88 - od razu jak sikniesz to wstaw fotę3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ruby wrote:Carolq - twoje zdrówko
Elfion trzymamy trzymamy cały czas:)
To ja już też pójdę do spanka bo jutro karuzele czekają, tak się boję, że aż mi nogi cierpną jak pomyślę, ale pojadę pojadę zawsze się boję, że zapięcie się odepnie i polecę jak szmata...
Kolorowych snów i owocnej nocy dziewuszki:) :*
"polecę jak szmata" - hahahah Ruby leżęVesper lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Hej Kochane
Jakie tu dziś dobre wieści Kamisia gratuluję i życzę zdrówka oraz spokojnych, nudnych dziewięciu miesięcy!
Ja dziś rano byłam na treningu biegowym, a później na zakupach i obiedzie z mężusiem, a teraz zamierzamy jeszcze skoczyć na spacerek, żeby wykorzystać piękną pogodę Na zakończenie tego miłęgo dnia obejrzymy sobie jakiś film i wypiję spóźnione nibypiwko na 200 stronę naszego wątku Żyć nie umierać! Humor mi dziś wyjątkowo dopisuje, ale odezwę się jutro, żeby dziś spędzić jeszcze resztę dnia z ukochanym Miłego weekendu dziewczyny!
PS Nigdy nie sądziłam, że będę się bardziej jarać zakupem nowych getrów do biegania niż np. dżinsów Chyba właśnie się przekonałam, że już do reszty zbzikowałam na punkcie tego biegania
Buziole!Bratek lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06