Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:Witam się piątkowo:)
Marietta a ty na kiedy miałaś mieć @?
Laski nie ma co rozpaczać piatek jest sikamy, działamy, świętujemy, kto może niech łapie za % i po weekendzie znowu można smęcić a tymczasem kazy dla siebie coś miłego znajdzie w weekend Ja jeszcze do niedzieli muszę się wstrzymać z pytongowaniem bo idę systemem czekającym a po tym systemie nie ma opcji trza zachodzić więc nie mogę nawalić wiecie
Ubrałam nawet odpowiednią koszulkę do dnia dzisiajszego coby podkreslić jego dostojność "Friday is my second favorite F word " że niby co na pierwszym ?
stukam się kielonkiem, wznosząc toast za nasze zdrowie i moc radochy z pytongowaniaCarolq, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Bratek wrote:To chyba wszyscy tak dzisiaj... Tylko zerkają za okno... i na zegarek ))
Ech, u mnie w ogóle zjazd jakiś... Niech mnie ktoś przytuli ;((((((((((((((
Małż w innym mieście (dziś wieczorem wraca, ale nie ma Go od wczoraj, a to już długo ), więc w łóżeczku można się było przytulić jedynie do podusi ;/
Staram się mieć dystans... ale gdzieś w głębi duszy liczyłam, że po Pregnylu będę mieć... no już nie mówię, że wykres zakończony na zielono ale chociaż tak zwyczajnie, po prostu, wykres porządny. Wiadomo, że bywają wahania, ale tak czy siak tendencja wyrostowa powinna być. Ciężko znaleźć wykresy ciążowe bez takowej. A tu Gucio. Wiadomo, że jeszcze może się to zmienić, ale widzę, że póki co, tempka leniwi się, jak w zeszłym miesiącu. Z tym, że wtedy byłam po mocnej infekcji, więc łatwiej mi było to zaakceptować.
Kurczę, zamiast polepszenia wykresów, to mam ostatnio gorsze. Co jest, no.... ((
Już.
Przepraszam.
Musiałam sobie pomarudzić ((
To ja przytulam
ale, żeby nie było - wolę do męża
3maj się, bratku!Bratek lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
Hihihi, wariatki moje
Emotki dostały do łapek.... i trzasnęły tyle stronek, że nie sposób się odkopać
Dzięki, Kochane, z pocieszenie Niestety, nie łudzę się, że to kwestia pustych kółek. Nie pamiętam, o co mi chodziło, ale nie zaznaczyłam sobie tempki domyślnej i zawsze wpisuję ją na piechotę. Dzięki temu wszystkie kropki, w każdym cyklu, są takie same (puste, wpisywane zawsze o tej samej godzinie-najwyżej przeliczam) i na ich podstawie OF wyznacza mi ovu (wg OF ). Prawda jest taka, że robi to głównie pod jednym warunkiem.... jeśli tempka o tym świadczy. Obecnie jest bardzo mały wzrost, także względem temperatur sprzed fazy temperatur niskich. Przerabiałam to, bo czasem dawało się pobawić trochę OF i zrobić "symulację", żeby się upewnić, na jakiej zasadzie to wszystko działa. Program nie jest idealny... ale fakt, że ABSOLUTNA WIĘKSZOŚĆ wykresów ma tendencje wzrostowe. Taka prawda. Obawiam się, że w moim przypadku zmiana kółeczek w niczym nie pomoże ;( Jeśli jutro/pojutrze wykres nie ruszy... to kiepsko to widzę
cinnamon_cookie - 12dc, to fajny czas. W razie czego jeszcze zdążysz się dziabnać na owulację
Kas - o rezerwie jajnikowej nie świadczy to, jakiej długości masz cykle. Morisek dobrze Ci pisze - porób badania. Ja niedługo kończę 32 lata i nie uważam, że moja rezerwa się kończy... Badania nic o tym nie wspomniały Problem gdzieś jest, niewątpliwie... ale raczej nie tu
A 200 stron opijam. 200 stron i mój kijowy wykres Mam nadzieję, że głowa nie będzie jutro bolała
Ale za to ciONżę mam jak w banku. Ciążę spożywczą Cydr, wino i różne gatunki sera..... Ajjjjjć, to się musi skończyć Obrażonym Brzuszkiem
Vesper wrote:To ja przytulam
ale, żeby nie było - wolę do męża
3maj się, bratku!cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Hłe, hłe
pędzę, żeby rozwiać możliwości - mój małż jest lepszy niż poduszka i wszystkie Jaśki razem wzięte
bratku, też miałam wydłubane oczy na wykresie - jak ustawisz godzinę jako domyślną, kółka się wypełnią królewskim błękitemstaramy się od września 2015
-
Ruby wrote:Proszę Pani to taki system który dostała CzekającaMama od ginka zalezał do 10 dnia cyklu wstrzemięźliwość i potem jedziemy ile wlezie a potem czekamy na efekty, a coby nie było smutną naszej CzekającejMamie, że tak sama musi po suchu siedzieć to postanowiłam dołączyć do jej systemu
Jest jeszcze inna kwestia bo czekającaM zagroziła, że jak się uda to opatentuje więc ja szybko skorzystam póki jeszcze za darmoszkę można a wy moje kochane będziecie musiały słono płacić potem chyba, że się jakoś dogadaciecykl staran- 10
-
Ruby wrote:chyba, że cichaczem czyta to co najwyżej dostaniemy po głowach, ale i tak się opyla mówię ci
Jakie plany na weekend dziewuszki?cykl staran- 10
-
kas50 dobrze ze krotki cylk szybciej bedziesz mogla zaczac nowy i z pewnoscia bedzie owulacja i 30 lat to mloda kobieta jestes moja szwagierka w marcu skonczyla 30 lat a w kwietniu urodzila zdrowego synka a tesciowa mojej siostry w wieku 40+ urodzila jeszcze z nowym mezem 2 synow wiec sie nie zalamuj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 01:32
cykl staran- 10
-
Dzień doberek wszystkim
Cinnamon cookie wzięło się oczywiście od mojego zamiłowania do cynamonu uwielbiam ryż z cynamonem, bułeczki cynamonki... Kiedyś poprosiłam znajomego z USA żeby kupił mi trochę gadżetów cynamonowych, czego tam nie byłoooo pasta do zębów, plasterki odświeżające takie na podniebienie, cukierki, gumy... Mniam
Ja zaraz lecę na śniadanko i jedziemy przez pól Polski do rodzinki, tam nocleg i jutro do domku.. Tempka dalej w dole i powiedzcie mi czemu OF zabrał mi owulkę z wykresu? że nie było jej bo za niskie temperatury mam? yhhhh...Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Cześć mordeczki:-))
Dziewczyny w 2013 urodziłam geniusza;-PP... od piątku nauczył się korzystać z nocniczka;-PPP, do tej pory nosił go głównie głowie, ale teraz stwierdził, że chyba ma przeznaczenie do innej części ciała;-PPP...
Oj nadrobiłam czytanie i po kolei wypiję cydra za 200 stronę ))
Mój post to od ulubionej książki:-)
Aha i ogarnęłam swój cykl, jako, że nie opłaciłam abonamentu nie korzystam z ovufriend, tylko z kieszonkowego kalendarzyka i dzisiaj rano przy kawie wreszcie sie doliczyłam, że testuję 15 września;-)ale chyba tak dla sportu:-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:34
Marietta, CzekającaMama lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
ruda69742 wrote:kas50 dobrze ze krotki cylk szybciej bedziesz mogla zaczac nowy i z pewnoscia bedzie owulacja i 30 lat to mloda kobieta jestes moja szwagierka w marcu skonczyla 30 lat a w kwietniu urodzila zdrowego synka a tesciowa mojej siostry w wieku 40+ urodzila jeszcze z nowym mezem 2 synow wiec sie nie zalamuj
Miłego dnia wam życzę ja sprzatam bo mąż w pracy. Za chwilę z cora na spacer pójdziemy:-) -
Dziewczyny dzień dobry! I to jak! Dziś OF wyznaczył mi owulację Według niego miałam ovu tydzień temu w sobotę Nooo tylko teraz czekać na efekty.
Kjopa - @ i kolejny cykl. To nie jest kwestia tego CZY zajdziesz ale KIEDY, to się w końcu musi udać.
Lecę się szykować, z mężem uciekam na jakiś spacerek i wieczorkiem zajrzę do WasMarietta, Bratek lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
WOW, luna91, DZIŚ wyznaczył Ci sprzed tygodnia?????? Wow, takich cudów jeszcze nie widziałam Mam nadzieję, że po drodze uprawialiście z Małżem sporty stosowne?
Może i mój plaskacz się zatem nawróci? Bo dzisiaj, uwaga uwaga, skoczył wreszcie w górę!!! Mam nadzieję, że nie jest to zasługa wczorajszego winka
lunka, strasznie się cieszę, naprawdę ))))
Kjopa - przytulam mocno :-* :-* :-*
Imię_Róży - gratulacjecinnamon cookie, luna91, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
cinamon cookie - wydaje mi się, że dlatego, że spadły temperatury. Zobacz sobie w pytaniach i odpowiedziach, tam chyba jest takie zapytanie dlaczego OF cofa wyznaczoną owu.
Bratek - ja wczoraj właśnie piwkowałam i też mam nadzieję, że to nie zasługa alko, no ale nie będę się doszukiwać głupot już. Hehehe no takie cuda to tylko na owu Też jestem w szoku, że sprzed tygodnia, dziś jest mój 7 dpo, zobaczymy. było dokładnie w dniu owulki, może któryś zabłąkany żołnierzyk dał radę . Mi też temp właśnie dziś skoczyła mooocno w górę. Jak zobaczyłam ile wskazał termometr to aż wstałam i nie mogłam uwierzyć, bo już na straty ten cykl przeznaczyłam.Smerfelinka lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek