Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Hahaha mój akurat nie lubi, w tym związku to ja się interesuję sportem ale Polaczki to niestety w nogę porażka, oglądam zawsze ale zdania nie zmienię, co innego piłka ręczna już nie mogę się doczekać mistrzostw, w tym roku w PL ahhhh będzie się działo
i tutaj się z tobą zgodzę
Paryzetka fajnie ci, super weekend się zapowiada:) jak wrócisz to będziemy na 300 jak to pójdzie w takim tempie -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:i tutaj się z tobą zgodzę
Paryzetka fajnie ci, super weekend się zapowiada:) jak wrócisz to będziemy na 300 jak to pójdzie w takim tempie
Spoko, jak dałam radę za pierwszym razem 70stron przeczytać to i teraz dam ile byście nie naprodukowały
Luna ja tylko poszczególne mecze jak gra Polska i raz na dwa lata na zmianę mistrzostwa świata / europyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:34
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:Proszę Pani to taki system który dostała CzekającaMama od ginka zalezał do 10 dnia cyklu wstrzemięźliwość i potem jedziemy ile wlezie a potem czekamy na efekty, a coby nie było smutną naszej CzekającejMamie, że tak sama musi po suchu siedzieć to postanowiłam dołączyć do jej systemu
Jest jeszcze inna kwestia bo czekającaM zagroziła, że jak się uda to opatentuje więc ja szybko skorzystam póki jeszcze za darmoszkę można a wy moje kochane będziecie musiały słono płacić potem chyba, że się jakoś dogadacie
Ruby właśnie nadrabiam zaległości i normalnie buziol mi się sam wyszczerzył od ucha do ucha, gdy przeczytałam Twojego posta
Mój doktorek ma pomysły, ale muszę się przyznać do grzeszku - zaszalałam z mężulkiem w 5dc Dzisiaj 8dc a ja już kombinuję jakby tutaj znowu napsocić
Oj jakoś mi ostatnio odbija, albo luzuję i dlatego tak sobie kombinuję w mojej łepetynie, że co ma być to będzie a trochę uciechy cielesnej nie zaszkodziMarietta lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualny
-
Kochane z uwagi na moją czasową nieobecność nie obraźcie się, że nie odpisuję każdej na jej posty, ale uwierzcie mi, że bym się w tym wszystkim pogubiła Przeczytałam wszystko od dechy do dechy i postaram się bardziej uaktywnić na naszym forum, bo w inaczej jeszcze pomyślicie, że już totalnie odleciałam w kosmosCzekającaMama
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:czekającaMama no cieszę się ale przecież ja też zgrzeszyłam, ba nawet konsultowałyśmy ten grzech jeśli pamiętasz, to był grzech zamierzony i całkowicie kontrolowany, ale do niedzieli musimy wytrzymać
Oj Skarbie pamiętam, ale wiesz ja już dzisiaj z pracy słałam do mężulka takie eski, że aż wstyd się przyznać. Ja tak sobie kminię, że jak mąż wróci z szaleństwa oglądania meczyku w męskim gronie i mnie przyatakuje to nie będę stawiać zbytnie oporu i zrzucę winę na fakt mojego zaspania Że niby myślałam, że to senMarietta lubi tę wiadomość
CzekającaMama
CzekającaMama wróć kiedy będziesz mogła a widzę, że Wasz patent może i będzie dobry ale i trudny do wytrzymania
Ja już uciekam, czas odłożyć telefon bo do tej pory Małżonek się śmiał ale zaraz może przestać zaczyna mnie przyłapywać, że Go nie słucham i odpowiadam tylko 'no, no...' także dobrej nocki Kobitki do jutra :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny