X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka - ja lubię tylko jak gra Polska, bo to jedyny zespół jaki znam :D :D Reszta mnie nie interesuje :P

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Hahaha :D mój akurat nie lubi, w tym związku to ja się interesuję sportem ;) ale Polaczki to niestety w nogę porażka, oglądam zawsze ale zdania nie zmienię, co innego piłka ręczna :) już nie mogę się doczekać mistrzostw, w tym roku w PL :) ahhhh będzie się działo :)

i tutaj się z tobą zgodzę:)

Paryzetka fajnie ci, super weekend się zapowiada:) jak wrócisz to będziemy na 300 jak to pójdzie w takim tempie ;)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2flaga.gif

poszło! :D

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taniec szczęścia małża:
    46dance.gif

luna91, Paryzetka83, cinnamon cookie, Vesper, ruda69742 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gooool :D udało się chłopakom :D
    Ja to bardzo się bałam, że przez urlop nie nadrobię zaległości w czytaniu :P dlatego jestem tu mimo, że jeszcze nie wróciłam do domu :P na szczęście Mąż się tylko podśmiewuje ze mnie :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    i tutaj się z tobą zgodzę:)

Paryzetka fajnie ci, super weekend się zapowiada:) jak wrócisz to będziemy na 300 jak to pójdzie w takim tempie ;)

Spoko, jak dałam radę za pierwszym razem 70stron przeczytać to i teraz dam ile byście nie naprodukowały :)

Luna ja tylko poszczególne mecze jak gra Polska i raz na dwa lata na zmianę mistrzostwa świata / europy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:34

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Proszę Pani to taki system który dostała CzekającaMama od ginka :P zalezał do 10 dnia cyklu wstrzemięźliwość i potem jedziemy ile wlezie a potem czekamy na efekty, a coby nie było smutną naszej CzekającejMamie, że tak sama musi po suchu siedzieć to postanowiłam dołączyć do jej systemu :P

Jest jeszcze inna kwestia bo czekającaM zagroziła, że jak się uda to opatentuje więc ja szybko skorzystam póki jeszcze za darmoszkę można :D a wy moje kochane będziecie musiały słono płacić potem chyba, że się jakoś dogadacie ;)

Ruby właśnie nadrabiam zaległości i normalnie buziol mi się sam wyszczerzył od ucha do ucha, gdy przeczytałam Twojego posta :)

Mój doktorek ma pomysły, ale muszę się przyznać do grzeszku - zaszalałam z mężulkiem w 5dc :-P Dzisiaj 8dc a ja już kombinuję jakby tutaj znowu napsocić :-P
    Oj jakoś mi ostatnio odbija, albo luzuję i dlatego tak sobie kombinuję w mojej łepetynie, że co ma być to będzie a trochę uciechy cielesnej nie zaszkodzi :-P

Marietta lubi tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekającaMama no cieszę się :) ale przecież ja też zgrzeszyłam, ba nawet konsultowałyśmy ten grzech jeśli pamiętasz, to był grzech zamierzony i całkowicie kontrolowany, ale do niedzieli musimy wytrzymać :P

Vesper lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 września 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane z uwagi na moją czasową nieobecność nie obraźcie się, że nie odpisuję każdej na jej posty, ale uwierzcie mi, że bym się w tym wszystkim pogubiła :( Przeczytałam wszystko od dechy do dechy i postaram się bardziej uaktywnić na naszym forum, bo w inaczej jeszcze pomyślicie, że już totalnie odleciałam w kosmos :-P

CzekającaMama
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaM nie odlatuj teraz się tutaj jeszcze bardziej swojsko zrobiło co nie dziewczynki?:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    czekającaMama no cieszę się :) ale przecież ja też zgrzeszyłam, ba nawet konsultowałyśmy ten grzech jeśli pamiętasz, to był grzech zamierzony i całkowicie kontrolowany, ale do niedzieli musimy wytrzymać :P

Oj Skarbie pamiętam, ale wiesz ja już dzisiaj z pracy słałam do mężulka takie eski, że aż wstyd się przyznać. Ja tak sobie kminię, że jak mąż wróci z szaleństwa oglądania meczyku w męskim gronie i mnie przyatakuje to nie będę stawiać zbytnie oporu i zrzucę winę na fakt mojego zaspania :-P Że niby myślałam, że to sen :-P

Marietta lubi tę wiadomość

CzekającaMama

Wysłany: 4 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama wróć kiedy będziesz mogła :) a widzę, że Wasz patent może i będzie dobry ale i trudny do wytrzymania :P
    Ja już uciekam, czas odłożyć telefon bo do tej pory Małżonek się śmiał ale zaraz może przestać :P zaczyna mnie przyłapywać, że Go nie słucham i odpowiadam tylko 'no, no...' :D także dobrej nocki Kobitki :) do jutra :) :*

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 4 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ojjjj tak!!! Swojsko jak u siebie na chacie :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za to ja będę twarda jak ta ściana 0dash2.gif

ktoś musi w końcu plan zrealizować żeby go potem opatentować!!! ołłł jeee będę się taplać w pieniądzach :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonka lubisz ciastka cynamonowe?

intrygują mnie niektóre nick name, np skąd się wzięła paryzetka? katiusza?
    edit: i kjopa też

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:50

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj coś czuję, ze Czekająca będzie broić milosc.gif

luna91, ruda69742 lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamon też poszła szaleć ;-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopaa ona chce mnie zwyczajnie wykolegować, zostanę sama z naszym systemem czekającym :/

Wysłany: 4 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Oj coś czuję, ze Czekająca będzie broić milosc.gif

Oj chyba tak będzie :-P

CzekającaMama

Wysłany: 4 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Kjopaa ona chce mnie zwyczajnie wykolegować, zostanę sama z naszym systemem czekającym :/

Kochana ależ mi pojechałaś po ambicji ;)
    I co ja biedna teraz mam zrobić :-P

CzekającaMama
‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ