X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka - ja lubię tylko jak gra Polska, bo to jedyny zespół jaki znam :D :D Reszta mnie nie interesuje :P

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Hahaha :D mój akurat nie lubi, w tym związku to ja się interesuję sportem ;) ale Polaczki to niestety w nogę porażka, oglądam zawsze ale zdania nie zmienię, co innego piłka ręczna :) już nie mogę się doczekać mistrzostw, w tym roku w PL :) ahhhh będzie się działo :)

i tutaj się z tobą zgodzę:)

Paryzetka fajnie ci, super weekend się zapowiada:) jak wrócisz to będziemy na 300 jak to pójdzie w takim tempie ;)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2flaga.gif

poszło! :D

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taniec szczęścia małża:
    46dance.gif

luna91, Paryzetka83, cinnamon cookie, Vesper, ruda69742 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gooool :D udało się chłopakom :D
    Ja to bardzo się bałam, że przez urlop nie nadrobię zaległości w czytaniu :P dlatego jestem tu mimo, że jeszcze nie wróciłam do domu :P na szczęście Mąż się tylko podśmiewuje ze mnie :D

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    i tutaj się z tobą zgodzę:)

Paryzetka fajnie ci, super weekend się zapowiada:) jak wrócisz to będziemy na 300 jak to pójdzie w takim tempie ;)

Spoko, jak dałam radę za pierwszym razem 70stron przeczytać to i teraz dam ile byście nie naprodukowały :)

Luna ja tylko poszczególne mecze jak gra Polska i raz na dwa lata na zmianę mistrzostwa świata / europy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:34

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Proszę Pani to taki system który dostała CzekającaMama od ginka :P zalezał do 10 dnia cyklu wstrzemięźliwość i potem jedziemy ile wlezie a potem czekamy na efekty, a coby nie było smutną naszej CzekającejMamie, że tak sama musi po suchu siedzieć to postanowiłam dołączyć do jej systemu :P

Jest jeszcze inna kwestia bo czekającaM zagroziła, że jak się uda to opatentuje więc ja szybko skorzystam póki jeszcze za darmoszkę można :D a wy moje kochane będziecie musiały słono płacić potem chyba, że się jakoś dogadacie ;)

Ruby właśnie nadrabiam zaległości i normalnie buziol mi się sam wyszczerzył od ucha do ucha, gdy przeczytałam Twojego posta :)

Mój doktorek ma pomysły, ale muszę się przyznać do grzeszku - zaszalałam z mężulkiem w 5dc :-P Dzisiaj 8dc a ja już kombinuję jakby tutaj znowu napsocić :-P
    Oj jakoś mi ostatnio odbija, albo luzuję i dlatego tak sobie kombinuję w mojej łepetynie, że co ma być to będzie a trochę uciechy cielesnej nie zaszkodzi :-P

Marietta lubi tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekającaMama no cieszę się :) ale przecież ja też zgrzeszyłam, ba nawet konsultowałyśmy ten grzech jeśli pamiętasz, to był grzech zamierzony i całkowicie kontrolowany, ale do niedzieli musimy wytrzymać :P

Vesper lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 września 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane z uwagi na moją czasową nieobecność nie obraźcie się, że nie odpisuję każdej na jej posty, ale uwierzcie mi, że bym się w tym wszystkim pogubiła :( Przeczytałam wszystko od dechy do dechy i postaram się bardziej uaktywnić na naszym forum, bo w inaczej jeszcze pomyślicie, że już totalnie odleciałam w kosmos :-P

CzekającaMama
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaM nie odlatuj teraz się tutaj jeszcze bardziej swojsko zrobiło co nie dziewczynki?:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    czekającaMama no cieszę się :) ale przecież ja też zgrzeszyłam, ba nawet konsultowałyśmy ten grzech jeśli pamiętasz, to był grzech zamierzony i całkowicie kontrolowany, ale do niedzieli musimy wytrzymać :P

Oj Skarbie pamiętam, ale wiesz ja już dzisiaj z pracy słałam do mężulka takie eski, że aż wstyd się przyznać. Ja tak sobie kminię, że jak mąż wróci z szaleństwa oglądania meczyku w męskim gronie i mnie przyatakuje to nie będę stawiać zbytnie oporu i zrzucę winę na fakt mojego zaspania :-P Że niby myślałam, że to sen :-P

Marietta lubi tę wiadomość

CzekającaMama

Wysłany: 4 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama wróć kiedy będziesz mogła :) a widzę, że Wasz patent może i będzie dobry ale i trudny do wytrzymania :P
    Ja już uciekam, czas odłożyć telefon bo do tej pory Małżonek się śmiał ale zaraz może przestać :P zaczyna mnie przyłapywać, że Go nie słucham i odpowiadam tylko 'no, no...' :D także dobrej nocki Kobitki :) do jutra :) :*

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 4 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ojjjj tak!!! Swojsko jak u siebie na chacie :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za to ja będę twarda jak ta ściana 0dash2.gif

ktoś musi w końcu plan zrealizować żeby go potem opatentować!!! ołłł jeee będę się taplać w pieniądzach :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonka lubisz ciastka cynamonowe?

intrygują mnie niektóre nick name, np skąd się wzięła paryzetka? katiusza?
    edit: i kjopa też

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:50

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj coś czuję, ze Czekająca będzie broić milosc.gif

luna91, ruda69742 lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamon też poszła szaleć ;-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopaa ona chce mnie zwyczajnie wykolegować, zostanę sama z naszym systemem czekającym :/

Wysłany: 4 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Oj coś czuję, ze Czekająca będzie broić milosc.gif

Oj chyba tak będzie :-P

CzekającaMama

Wysłany: 4 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Kjopaa ona chce mnie zwyczajnie wykolegować, zostanę sama z naszym systemem czekającym :/

Kochana ależ mi pojechałaś po ambicji ;)
    I co ja biedna teraz mam zrobić :-P

CzekającaMama
‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ