Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Jak trafisz na dobrego to będzie próbował podnieść progesteron, on "pomaga" na torbiele. Niestety większość "leczy" antykami.
Jesli to torbiel ktora pojawiła sie po owulacji najprawdopodobniej możesz byc spokojna bo się wchlonie.
Mnie często szczypał i tak....hmm swędziało na jajniki jak miałam taka torbiel.
Badałaś fsh i lh? Możesz sobie dla własnego spokoju zbadać amh, jesli w najgorszym przypadku okazało bh sie ze trzeba operacyjnie usunąć to BARDZO ważne jest amh. Kazda ingerencja drastycznie obniża rezerwę. -
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Faktycznie super weekend ale znając mnie to znalazłabym miejsce by zmierzyć tempkę choćby nawet zapisać ją w pustym kółeczku ciekawość by mnie zeżarła no i nie chciałabym przerywać wykresu, czy się nie przerwie nic?
A za 200 stronę wypiję piwko tylko że jednak z % bo takie akurat mam
Kaś ja kończę w lutym 33 lata a cykle mam coraz dłuższe, więc to żaden wyznacznik
Zrób badania jak Ci morisek radzi, wtedy będziesz wiedzieć na czym stoisz.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Nie wiem czy się przerwie, pewnie i tak nie wytrzymam i jakoś tempke zmierzę
A za 200 stronę wypiję piwko tylko że jednak z % bo takie akurat mam
Kaś ja kończę w lutym 33 lata a cykle mam coraz dłuższe, więc to żaden wyznacznik
Zrób badania jak Ci morisek radzi, wtedy będziesz wiedzieć na czym stoisz. -
nick nieaktualny
-
Hahaha mój akurat nie lubi, w tym związku to ja się interesuję sportem ale Polaczki to niestety w nogę porażka, oglądam zawsze ale zdania nie zmienię, co innego piłka ręczna już nie mogę się doczekać mistrzostw, w tym roku w PL ahhhh będzie się działo