Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratek otóż to, więc witaminki będzie łykać, tak jak i ja
Dziewczyny, ale mi się dzisiaj nie chce siedzieć w pracy. Masakra Dobrze, że weekend wolny, a może uda mi się też jakieś wolne wreszcie wziąć, żeby trochę odpocząć, bo czuję się ostatnio non-stop zmęczona.👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
To chyba wszyscy tak dzisiaj... Tylko zerkają za okno... i na zegarek ))
Ech, u mnie w ogóle zjazd jakiś... Niech mnie ktoś przytuli ;((((((((((((((
Małż w innym mieście (dziś wieczorem wraca, ale nie ma Go od wczoraj, a to już długo ), więc w łóżeczku można się było przytulić jedynie do podusi ;/
Staram się mieć dystans... ale gdzieś w głębi duszy liczyłam, że po Pregnylu będę mieć... no już nie mówię, że wykres zakończony na zielono ale chociaż tak zwyczajnie, po prostu, wykres porządny. Wiadomo, że bywają wahania, ale tak czy siak tendencja wyrostowa powinna być. Ciężko znaleźć wykresy ciążowe bez takowej. A tu Gucio. Wiadomo, że jeszcze może się to zmienić, ale widzę, że póki co, tempka leniwi się, jak w zeszłym miesiącu. Z tym, że wtedy byłam po mocnej infekcji, więc łatwiej mi było to zaakceptować.
Kurczę, zamiast polepszenia wykresów, to mam ostatnio gorsze. Co jest, no.... ((
Już.
Przepraszam.
Musiałam sobie pomarudzić (( -
Tulimyyyyyy!
Wiesz, my z mężem też nie często jesteśmy oddzielnie. Do tej pory to były tylko pojedyncze noce raz na jakiś czas i raz dłuższa rozłąka (1,5 tyg.), jak był na targach w lutym (akurat też w walentynki ). Teraz znów jedzie na targi i nie będzie go od niedzieli do niedzieli i wtedy na pewno będę Wam ciągle płakać
Marudź sobie ile chcesz Kochana. Zresztą jak tu już ktoś ładnie napisał, póki nie ma @, jest nadzieja Poza tym może ten pregnyl tak od razu nie zdziałał cudów, ale w następnym miesiącu będzie lepiej? Ściskam mocno, ziewając nieco przy tym👩36 lat 🧑38 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
Ruby, mierzę tempki już od kwietnia - to już 5-ty cykl. Nie sądzę więc, żeby teraz dopiero wkradł się jakiś błąd w metodyce ;/
Początkowo był ewidentny skok po domniemanym terminie ovu. Nawet, jak przeszłam z Luteiny na Duphaston. A teraz jakiś misz-masz. Na upartego jaaaaaakiejś tam tendencji można się dopatrzeć, ale mega miernej. Coś jest nie halo. Kurtka jasna, no ;/
Smerfelinka - mój Małż w weekend w domku będzie. Mega zapracowany pewnie, ale będzie. Więc wtedy On mnie wytuli i będę miała energię tulić Ciebie A na razie dziękuję za tulenie mnie :-*Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Bratek moim zdaniem on Ci owulacji nie wyznacza przez te puste kółeczka, one oznaczają że temperaturę należy zignorować, a owulacje wg mnie miałaś ok 14 dnia.
Ja mam ostatnio gorszy humor więc od razu przepraszam za nie udzielanie się należycie na forum, śledzę was non stop -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Hej,
Bratek moim zdaniem on Ci owulacji nie wyznacza przez te puste kółeczka, one oznaczają że temperaturę należy zignorować, a owulacje wg mnie miałaś ok 14 dnia.
Ja mam ostatnio gorszy humor więc od razu przepraszam za nie udzielanie się należycie na forum, śledzę was non stop
też się właśnie zastanawiałam czy to nie przez te puste kółka...znaki na niebie i ziemi pokazują, że właśnie w okolicach 13,,14 dnia była Owulacja:)
A skąd ten zły humor Katiusza? -
Bratku chociaż ja już przeżywam, to nie napisałam najważniejszej rzeczy... Mój mąż wyjeżdża dopiero na przełomie września i października A ja już się zastanawiam, jak to będzie, jednak podskórnie czuję, że tulenie się przyda
Dziewczyny mają rację, może to te puste kółeczka? Wiesz w ogóle dlaczego cały czas takie są?
Katiusza jeśli będziesz chciała, to zawsze możesz się nam wyżalić i zrzucić, co na serduchu leży, to może lżej się zrobi👩36 lat 🧑38 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyZa mój humor sama jestem sobie winna, nakręcam się że to ten miesiąc że zobaczę dwa tłuściochy a potem wraca do mnie świad rzeczywisty i ktoś tam w środku mówi mi że tak nie będzie bo niby czemu. Niby cykl pięknie się zapowiadał no oprócz wizyty u ginekologa. Owulację czułam, owu ją wyznaczyło, mam mdłości, wzdęcia, biust ogromny rozsadzający od środka, ciągłe zmęczenie a teraz jeszcze kolejny wzrost temperatury, no i męża który jak nigdy w tym cyklu powiedział że na bank się teraz uda. ale jakoś przeczucie mi mówi że dupa z tego będzie.
-
Katiusza ja w takim razie mocno zaciskam kciuki Kochana! Wykres masz piękny, ale na test może być za wcześnie. Jeszcze nic nie jest przesądzone
katiuszaa lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ruby młody już lepiej. Dziś płakał ale wypuścił mnie z sali. Rozmawiałam z nim jeszcze i z pedagogiem i jednak zostaje w zerówce. Tak będzie dla niego lepiej a płacz ustanie. Już jest lepiej więc kwestia przyzwyczajenia się głównie do dzieci.
Bratek jak się wpisuje w wykresie temperaturę to jest tam okienko ustaw temperaturę jako domyślną i kółka zrobią się pełne.
Temperatura spadła dziś. Test negatywny ale później patrzę i wydawało mi się że cień jest odłożyłam i potem patrzę a on taki jakby zalany do tego miejsca . Nie ma to jak testy allegro. -
nick nieaktualnyZ doświadczenia wiem ze nakręcanie się jest złe ja przez 3 cykle byłam osłabiona , chciało mi sie wymiotować bolały mnie piersi, i resztę objawów ciążowych a pózniej okazywała sie lipka , wiem ze to ciężkie . Oczywiście Katiusza życzę Ci tego czego każda z nas pragnie i aby Twoje objawy jednak były prawdziwymi
katiuszaa, ruda69742 lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Paryzentka83 no to też masz taką niepewność, a czemu ostatnio gin Cię nawet nie zbadał? Próbuję się nie załamywać, ale czuję, że z każdym kolejnym cyklem będzie coraz trudniej...
Ruby jesteś dziś moim Mistrzem haha rozśmieszyłaś mnie a napisz coś więcej o tym systemie czekającym?
Bo podejrzewałyśmy ciążę i jak to ujęła jeśli plemnik z jajeczkiem się spotkali to nie będziemy im przeszkadzać
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Bo podejrzewałyśmy ciążę i jak to ujęła jeśli plemnik z jajeczkiem się spotkali to nie będziemy im przeszkadzać
Kurczę, lecimy w takim razie z Małżem zaraz do apteki, ja dokupię inofem i jakieś witaminki i dla Małżonka też coś weźmiemy na poprawę armii ani warzyw nie je, ani ostatnio przez wojsko dobrego jedzenia, schudł 13 kilo... Czas się brać za siebie -
Z tą połową cylku to niezły pomysł, ale umówiona jestem po @
Za to może da mi skierowanie na usg i to zrobię w okolicy owu
Tylko, że to plan na przyszły cykl, w tym wciąż czekam na wyznaczenie owulacji i się doczekać nie mogę8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie no ja jestem przed owulką i mam ambitny plan na ten miesiąc zobaczyć dwie krechy, ale chciałam podejrzeć na usg 11-tego czy był owulka, a tak to pójdę zaraz po @ i nic nie zobaczę
cinamon póki nie ma @ nic nie jest stracone:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 18:01
cinnamon cookie, ruda69742 lubią tę wiadomość