Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mam problem... jestem w pierwszym cyklu z clo i dupkiem.. Owulację miałam 17dc. Wczoraj 6dpo zaczęło się plamienie. Dziś jest mocniejsze, wręcz jakby lekkie krwawienie.. Czy to może być od duphastonu? Jest jeszcze możliwość że to oczyszczanie się jajników z torbieli ale już sama nie wiem bo ból mam jak miesiączkowy.. Miała któraś tak? Jestem przerażona a gin może mnie przyjąć dopiero we wtorek..
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:A tam gdzie chodzisz nie ma położnej aby zadzwonić i sie zapytać , ja nic takiego nie miałam
Pisała do mojego ginekologa i stwierdził że to penie oczyszczanie się z torbieli, i że @ ma być bardzo obfita i wtedy mam odstawić dupka... Ale jest w ogóle szansa że się udało jeśli są te krwawienia? Nie zaszkodzi to ewentualnej ciąży? -
kas50 wrote:Marietta to trzymam kciuki za Ciebie:-) ostatnim czasem myelalam tylko o ciąży, teraz skupie się na mojej 6letniej córce:-) i mężu:-) poczekam na @, pójdę do gina..i czas pokaże. Mam nadzieję że ovu wnast.cyklu ssię pojawi i nie będzie żadnych przeciwwskazań do starań.
Rewelacyjny tok myślenia To ja zaciskam kciuki na następną owulkę i życze powodzenia:*
Ruby termin@ mam dopiero na 10 września, więc jeszcze tydzień... szybko wyszła mi beta, szybko się fasoLove zagnieździło, albo owulka była faktycznie ze 2 dni wcześniej. Nie doczekałam z testowaniem do terminu @ przez ogromne bóle, pojechałam z rana wczoraj do lekarza (taryfą o 6.30- takie to były bóle) i lekarka dała skierowanie na beta HCG, jak za darmo robią to machnęłam W między czasie test sikany znalazłam z rana, gdzie się uwidoczniła kreska druga, i kolejne pięć testów już szybko i wyraźnie, mimo że nie poranny mocz.Vesper lubi tę wiadomość
-
Paryzetka - ja też dzis liczyłam na wzrost a mój wykres przypomina fale na morzu i robi sobie ze mnie jaja. Ale dziś wstałam już wyluzowana. Co ma być to będzie
Dziewczyny lecę do pracy, strasznie mi się śpieszy, ale musiałam wejść do Was trzymajcie sięVesper lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnymarysiaanna2609 wrote:Pisała do mojego ginekologa i stwierdził że to penie oczyszczanie się z torbieli, i że @ ma być bardzo obfita i wtedy mam odstawić dupka... Ale jest w ogóle szansa że się udało jeśli są te krwawienia? Nie zaszkodzi to ewentualnej ciąży?
-
Paryzentka83 no to też masz taką niepewność, a czemu ostatnio gin Cię nawet nie zbadał? Próbuję się nie załamywać, ale czuję, że z każdym kolejnym cyklem będzie coraz trudniej...
Ruby jesteś dziś moim Mistrzem haha rozśmieszyłaś mnie a napisz coś więcej o tym systemie czekającym? -
Dziewczyny miałam dziś obrzydliwy sen o owadach, zmagałam się z nimi i nie mogłam zabić. Z ciekawości weszłam na sennik i tam jest napisane, że śniące się owady są sygnałem ciąży hehe - objaw ciąży: sen o owadach - może jednak będzie ciąża z bezowulacyjnego
Carolq, cinnamon cookie, Marietta, Bratek, Vesper lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna91 wrote:Dziewczyny miałam dziś obrzydliwy sen o owadach, zmagałam się z nimi i nie mogłam zabić. Z ciekawości weszłam na sennik i tam jest napisane, że śniące się owady są sygnałem ciąży hehe - objaw ciąży: sen o owadach - może jednak będzie ciąża z bezowulacyjnego
A pająki to też owady? bo mi się pajak śnił dzisiajVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Paryzentka83 no to też masz taką niepewność, a czemu ostatnio gin Cię nawet nie zbadał? Próbuję się nie załamywać, ale czuję, że z każdym kolejnym cyklem będzie coraz trudniej...
Ruby jesteś dziś moim Mistrzem haha rozśmieszyłaś mnie a napisz coś więcej o tym systemie czekającym?
Proszę Pani to taki system który dostała CzekającaMama od ginka zalezał do 10 dnia cyklu wstrzemięźliwość i potem jedziemy ile wlezie a potem czekamy na efekty, a coby nie było smutną naszej CzekającejMamie, że tak sama musi po suchu siedzieć to postanowiłam dołączyć do jej systemu
Jest jeszcze inna kwestia bo czekającaM zagroziła, że jak się uda to opatentuje więc ja szybko skorzystam póki jeszcze za darmoszkę można a wy moje kochane będziecie musiały słono płacić potem chyba, że się jakoś dogadaciecinnamon cookie, Carolq, Smerfelinka, Kjopa3, Mundek, Paryzetka83, CzekającaMama, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Proszę Pani to taki system który dostała CzekającaMama od ginka zalezał do 10 dnia cyklu wstrzemięźliwość i potem jedziemy ile wlezie a potem czekamy na efekty, a coby nie było smutną naszej CzekającejMamie, że tak sama musi po suchu siedzieć to postanowiłam dołączyć do jej systemu
Jest jeszcze inna kwestia bo czekającaM zagroziła, że jak się uda to opatentuje więc ja szybko skorzystam póki jeszcze za darmoszkę można a wy moje kochane będziecie musiały słono płacić potem chyba, że się jakoś dogadacieRuby lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Szczerze mówiąc słyszałam jak cos o plamieniach ale nie krwawieniach obfitych , nie mam pojęcia czy to moze czymś skutkować . Daj znac co gin powiedział po wizycie
Do głównych objawów torbieli jajników należą:
zaburzenia cyklu menstruacyjnego,
krwawienia poza terminem miesiączki,
plamienia międzymiesiączkowe,
bóle w podbrzuszu,
bóle i kłucia jajnika,
omdlenia,
bóle głowy,
mdłości i wymioty,
wzdęcia i zaparcia,
częste oddawanie moczu.
Więc o tym że krwawienie może być spowodowane torbielą wiedziałam.. Zresztą to już druga na tym jajniku.. Ale martwię się o ewentualnego fasola.. No i nie wiedziałam czy dupek też nie powoduje plamień czy krwawień.. Jak do wtorku nie będzie mocnego krawienia tylko dalej takie lekkie to pójdę i napewno dam znać Dziękuję za odpowiedz
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Hahaha no padam dziś z Twoich tekstów może i ja się przyłączę od kolejnego cyklu póki za darmochę później to jeszcze się nie wypłacę
Najwyżej sprzedam ci cichaczem za drobną opłatą czekającaM i tak już będzie obrzydliwe bogata jak jak się uda nasz zacny planWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:07
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:chyba, że cichaczem czyta to co najwyżej dostaniemy po głowach, ale i tak się opyla mówię ci
Jakie plany na weekend dziewuszki?
Ja w weekend wracam z urlopu, zajedziemy jeszcze w sobotę do rodzinki na noc, więc wieczorkiem jakaś kolacja i piwko, a w niedzielę już do domu -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Liczę na to więc chyba zaryzykuję
Ja w weekend wracam z urlopu, zajedziemy jeszcze w sobotę do rodzinki na noc, więc wieczorkiem jakaś kolacja i piwko, a w niedzielę już do domu
a w ogóle to gdzie jesteście bo nie pamietami jak się bawicie? i co w pon do pracy?
Widzę, że biedne same dzisiaj tu konwersujemy