Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Pytałyście o Castagnus.... castagnus to lek ziołowy pomaga zafasolkowć wyłącznie tym które mają delikatnie podwyzszona prolaktyne, bo on ma za zadanie ja obnizyc, a wiadomo jesli jest choc troche podwyzszona to moze nie byc owulacji. Jesli ktos nie ma problemow z prolaktyna to on jest niepotrzebny, ja go stosowalam bo mialam podwyzszona ale mi nic nie pomogl.po 5 latach- sukces!
oby się udało tym razem ....
-
Ruby wrote:a w ogóle to gdzie jesteście bo nie pamietami jak się bawicie? i co w pon do pracy?
Widzę, że biedne same dzisiaj tu konwersujemy -
Hej Kochane
Ja od rana w pracy. Myślałam, że będzie już lżej, ale znów kocioł. Na szczęście nie aż taki, jak ostatnio
Ruby mnie lekarz bardzo podobnie zalecił. Bezpośrednio po @ możemy raz sobie pozwolić, a później zalecił wstrzemięźliwość. Niestety w tej chwili ciężko byłoby nam taki plan zrealizować, ale jeśli do grudnia nie zaskoczy - cudem chyba, to wtedy wprowadzamy właśnie taki plan w życie. Plus żelik (mam nadzieję, że do tego czasu coś o nim napiszesz) i już wtedy nie ma na nas mocnych No chyba, że październikowy miniurlop poskutkuje...
Lucynko takie plamienia mogą być spowodowane niedoborem progesteronu, chociaż u mnie jest on w normie, a też je mam i dopiero będę szukać innej przyczyny. Chociaż u mnie to właśnie takie brązowe są...
Cinnamon cookie ale Wam dobrze! Ja po prostu kocham góry I już nie mogę się doczekać wyjazduWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:53
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyCinamon to wspaniale że odpoczeliście, stresy na bok i jazda na całego teraz
Smerfelinka- zdam reację, w niedzielę wielka inauguracja!!!! także do poniedziałku wytrzymaj
Lucynka- nie pomogę bo nie wiem, nie mam plamień i w tej materii niestety nie mogę się udzielićcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Kochana zaczekam, mnie i tak aż tak się nie spieszy. Niestety... Na razie zdajemy się na los, a starania na dobre od grudnia, tak jak już wcześniej pisałam.
A u Ciebie owu zaraz?👩36 lat 🧑38 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Kochana zaczekam, mnie i tak aż tak się nie spieszy. Niestety... Na razie zdajemy się na los, a starania na dobre od grudnia, tak jak już wcześniej pisałam.
A u Ciebie owu zaraz?
u mnie Owu przewidziana na 9-10 ale w niedziele robimy rozgrzewkę jakby tak czasem wcześniej przylazła to tzreba być przygotowanym:)
Mimona nie znam się ale z tego co laski piszą to progesteron wydaje się być dobry:) -
Uprzejmie donoszę, że mój wykres odpowiada chyba raczej memu ciśnieniu, niż oczekiwanym temperaturom (co za pogoda, brrrrrr.....)
Bardzo proszę mu nawrzucać, bo nie po to się dziabałam w swój pokaźny zadek, żeby teraz nic z tego nie było...
mimona - wyniki zawsze dobrze wrzucać wraz z normami danego laboratoriumluna91 lubi tę wiadomość
-
Cześć laski. Ale tu panuje dziś fajna atmosfera
Do mnie przyszła @ coś mi się cykl skrucił. Ale nawet tak bardzo się nie smutam, chyba dlatego że męża cztery dni nie widziałam a dziś zobacze. Tak że dziś planuje zakupy i testów ovu i specyfików na śluz- je się zaczyna brać/pić po okresie ?
Mój mąż w nocy na weekend przyjeżdża z Niemiec, jutro chyba się wybierzemy na zakupy bo muszę kupić kieckę na ślub. -
nick nieaktualnyBratek ty się w takim razie kawy napij to może i temp skoczy, pogadam pogadam choć nie lubię się kłócić,ale mam inne wyjście? dzisiaj jestem dość rozmowna co można zauważyć więc się poświęcę, ktoś musi tu zaprowadzić porządek
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Cześć laski. Ale tu panuje dziś fajna atmosfera
Do mnie przyszła @ coś mi się cykl skrucił. Ale nawet tak bardzo się nie smutam, chyba dlatego że męża cztery dni nie widziałam a dziś zobacze. Tak że dziś planuje zakupy i testów ovu i specyfików na śluz- je się zaczyna brać/pić po okresie ?
Mój mąż w nocy na weekend przyjeżdża z Niemiec, jutro chyba się wybierzemy na zakupy bo muszę kupić kieckę na ślub.
Bo to piątek trzeba się radować następny dopiero za tydzień
A ten cykl niech się skraca to jeszcze we wrześniu zatestujesz z nami, a jak wiadomo we wrześniu statystyki mają być podwojone tak więc na kogo wypadnie na tego bęc
Udanych zakupów, zazdroszczę ale już roztrwoniłam moją wypłatę jakieś 5 dni po otrzymaniu przelewu -
Ruby.... ja już na kawę patrzeć dziś nie mogę... )))
Moje standardowe ciśnienie jest w okolicach 100/60, więc w taką pogodę jest katastroooofaaaaaa....spaaaaaaććććć..... A tu w robocie od 10:00 do 21:00, bleeeee.....
Lucyna - duuuużo tego jest. Androvit, Salfazin, FertilMan/FertilMan Plus, Profertil, ProSeed....... -
nick nieaktualnyBratek wrote:Ruby.... ja już na kawę patrzeć dziś nie mogę... )))
Moje standardowe ciśnienie jest w okolicach 100/60, więc w taką pogodę jest katastroooofaaaaaa....spaaaaaaććććć..... A tu w robocie od 10:00 do 21:00, bleeeee.....
Ja też jestem niskociśnieniowcem mam - takie saame jak ty - przybij piatkę
Szybko zleci - zobaczysz ewentualnie czasem coś skrobniemy żebyś miała co czytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 12:31
-
nick nieaktualny
-
Ruby rozgrzewka bardzo ważna rzecz! Jako biegaczka mogę Ci coś o tym powiedzieć Bez rozgrzewki to tylko kontuzji można się nabawić, a w przypadku starań to raczej wszystkie członki powinny być w pełni sprawne
A z czcionkami już próbowałam, ale mi nie wyszło...
Bratek to tak jak u mnie z ciśnieniem. Zwykle mam bardzo podobne i dziś tez zasypiam, więc coś w tym jest
A powiedz Kochana czy te specyfiki na receptę, i czy można je bezpiecznie tak samemu stosować, czy konieczna jest konsultacja z lekarzem? Ja na razie mojemu daję tylko kwas foliowy i menmag, który ma oprócz magnezu parę innych ciekawych składników, np. macę.
Mimona wg. mnie prolaktyna i progesteron ok, ale rzeczywiście przydałyby się normy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 12:37
👩36 lat 🧑38 lat
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Uffff, jak dobrze, że ktoś jeszcze na forum przysypia razem ze mną
Ruby - tak, od strony graficznej OF ma troszkę za mało możliwości, jak dla mnie
Smerfelinka - myślę, że te możesz bezpiecznie stosować. Nad specyfikami typu buzdyganek bym się zastanawiała, ponieważ on podnosi testosteron, a niektórzy mężczyźni mają go i tak za dużo - więc bez badania krwi lepiej nie ryzykować. Ale witaminy? W dzisiejszych czasach chyba mało kto ma ich za dużo, a już zwłaszcza faceci ;/