Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Coś o "testach ciążowych" na poprawę humoru: http://joemonster.org/art/22281
haha dobre to co dziewczyny który test wybieracie? Ja piwny jak nic nie pokaże to może nasikam na pszenice, a potem może pójdą w ruch kolejne może któryś w końcu coś pokaże nie?ruda69742 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cinnamon cookir - Ja się nie nastawiam - co ma być to będzie
Ciekawe co mój wykres pokaże jak w niedziele tempki nie zmierzę. Będziemy od jutra ze znajomymi na działce, a tam jest jeden pokój wspólny, więc mierzenie dowcipne odpada, nawet toaleta na dworze, w dodatku sławojka Fajny weekend się zapowiada8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
A ja jestem zalamana, dostałam@ mój cykl po cb trwał tylko 22dni czemu tak szybko???? Zawsze cykle mialam regularne 26-28dni a tu...czyli pewnie następny będzie bezowulacyjny...
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Tak sobie pomyślałam, bo cykle mi się wyraźnie skracaja więc chyba rezerwy jajeczkowe już się kończą. ..za 4ms kończę 30lat:-(
eee żaden wyznacznik, ja też skończę za 4 miechy 30 i mam cykle 32 więc gdzie tu logika? nie ma znaczenia kochana:) lepiej krótsze bo masz więcej cykli w skali roku niż ja:) -
Paryzetka83 wrote:Cinnamon cookir - Ja się nie nastawiam - co ma być to będzie
Ciekawe co mój wykres pokaże jak w niedziele tempki nie zmierzę. Będziemy od jutra ze znajomymi na działce, a tam jest jeden pokój wspólny, więc mierzenie dowcipne odpada, nawet toaleta na dworze, w dodatku sławojka Fajny weekend się zapowiada -
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Robiłaś badania jakieś? Czemu sie obawiasz ze rezerwa jest niska?
Ja mam 29 lat, amh na poziomie 45latniej kobiety, to mój 70cykl. Ale pierwszy bez starań.
Bierzesz progesteron? Badałas jego poziom? Jak długa masz fazę lutealna? Moze trzeba ja tylko progesteronem podciągnąć żeby cykle były dłuższe -
Witam dziewczyny po ciężkim dniu pracy!
No to fakt od rana dziś wesoło, ale to chyba ten weekend tak na nas działa. Ja mam wolny akurat i się mega cieszę, tylko właśnie z tymi planami kiepsko... ale na spontanie najlepiej
Lucyna - ja myślałam o castagnusie, ale właśnie chyba lepiej by było u mnie te zioła ojca Sroki - możecie cos o nich powiedzieć? Czytałam kilka dobrych wypowiedzi na ten temat
cinamon cookie - uwielbiam góryyyyy Kochana nie trać nadziei, póki nie ma @ to jest szansa - gorzej u mnie
Bratek - u mnie wykres to wielkie niawiadomo co i odpowiada chyba mojemu nastrojowi - tempka w górę to i humor lepszy chociaż teraz to mi wszystko jedno Mój M też dziś wraca a wczoraj wyjechał z rana, czekam na niego z niecierpliwością
katjusza - nie przesądzaj niczego, trzymam za Ciebie mocno kciuki
kjopa - jak przeczytała o tym cieniu kreski to aż mi się gorąco zrobiło Może za wcześnie testujesz, wstrzymaj sie
Z tymi testami dobre Generalnie wiedzieli, że dzwoni, ale nie wiedzieli, w którym kościele Dobrze z moczem kombinowali,a poza tym ten z 7 punktu też źle nie mówił. Hehe ja bym jeszcze dorzuciła sen o owadach
kas50 - nie wkręcaj sobie niepotrzebnie, nic Ci się nie kończy Widzę, że jesteś załamana i Cię doskonalę rozumiem, bo ja też mam takie chwile, że sobie myślę, że nigdy i sie nie uda, ale wiem, że to nie jest prawda. 30 lat to żaden wiek! Kobiety po 40 normalnie zachodzą i to one mogą się zastanawiać jak czy się uda, ale nie młoda kobitka
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ruby też jesteś ze stycznia? trochę podniosła mnie dziś na duchu rozmowa z mężem, powiedzialam że dostałam @, zapytał tylko kiedy znowu zaczynamy i że taki problem braku na razie ciąży to zaden problem i mamy cieszyć się że mamy siebie i jesteśmy zdrowi:-) no cóż. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 20:43
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Ruby też jesteś ze stycznia? trochę podniosła mnie dziś na duchu rozmowa z mężem, powiedzialam że dostałam @, zapytał tylko kiedy znowu zaczynamy i że taki problem braku na razie ciąży to zaden problem i mamy cieszyć się że mamy siebie i jesteśmy zdrowi:-) no cóż. ..
Kas nie Ja z Grudnia, to chyba źle obliczyłam -
Luna91 wiem Kochana, że dopóki nie ma @ to nic straconego, ale ta tempka w dole to nic dobrego nie wróży... ale nie przejmuję się tak bardzo trochę przykro, wiadomo, marzyła mi się taka cudowna "pamiątka" poślubna:))) byłoby cudownie... No ale niestety chyba jednak się nie udało
-
nick nieaktualny