X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He, he. Bo ja RRR nie umiałam mówić i w szkole podeszłam do tablicy i pytam pani " czy tu jest (r) j ?" No i w czasie przerwy już wszyscy mówili kjopka a potem zrobiła się kjopa.:-) To było w 2-3 klasie podstawówki i ciągnie do dziś. Bardzo lubię moją ksywę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:54

Bratek, Vesper, Rybaaaa lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój P to często "kropa" od nazwiska Kropidłowski :-P

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    He, he. Bo ja RRR nie umiałam mówić i w szkole podeszłam do tablicy i pytam pani " czy tu jest (r) j ?" No i w czasie przerwy już wszyscy mówili kjopka a potem zrobiła się kjopa.:-) To było w 2-3 klasie podstawówki i ciągnie do dziś. Bardzo lubię moją ksywę.

haha dobre :) no poznając nazwisko już wiem o co biega:)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A paryzetka to taka mała skrzatka " Wielkiej encyklopedii skrzatów" - poczułam do niej sympatię od pierwszego przeczytania - lubi się dobrze bawić i dużo śmiać ;) Hihihi i tak mi w nicku towarzyszy już 15 lat

Bratek, Vesper, Rybaaaa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama wrote:
    Kochana ależ mi pojechałaś po ambicji ;)
    I co ja biedna teraz mam zrobić :-P

haha zrobisz co musisz zrobić :D tylko żeby mi potem nie było płaczu :P :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    A paryzetka to taka mała skrzatka " Wielkiej encyklopedii skrzatów" - poczułam do niej sympatię od pierwszego przeczytania - lubi się dobrze bawić i dużo śmiać ;) Hihihi i tak mi w nicku towarzyszy już 15 lat

o proszę jakich ciekawych rzeczy można się dowiedzieć...aż poczytam o tej paryzetce :)

a pewnie wiecie, że Ruby to króliczka z bajki?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka i jeszcze ona biega naga, to co bierzesz z niej przykład?:)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama tak mi się teraz przypomniało - moja gin w styczniu też mi dała podobne zalecenia: jeśli cykl 28 dniowy to od 1dc wstrzemięźliwość potem prokreacja 12-16 dzień (owulka w 14) a później to już jak chcę dla przyjemności ;)

Tylko że u mnie i cykle dłuższe i <3 tyle dni z rzędu to zbyt wymuszone by były i tak jakoś nie wyszło. Muszę ją spytać czy ma jeszcze inne złote rady ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koledzy w liceum nie wiedzieli jak zdrobnić moje imię więc je wydłużyli i została katiuszaa a że często strzelałam ripostami to im nawet do wyrzutni rakietowych katiusza 0shoot.gif przypasowło ii tak już zostało

Paryzetka83, luna91, Bratek, Vesper, Rybaaaa, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a gdzie to znalazłaś? Bo kiedyś w necie nic nie było nawet książkę ciężko było znaleźć :) A nago to czasem po łące biegam na działce, jak biorę prysznic pod chmurką ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ooo a gdzie to znalazłaś? Bo kiedyś w necie nic nie było nawet książkę ciężko było znaleźć :) A nago to czasem po łące biegam na działce, jak biorę prysznic pod chmurką ;)

http://www.digart.pl/praca/5004847/Paryzetka.html

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilustracja w książce lepsza;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa - jaki emotek wymowny hehe :D

Dziewczęta podsumowując dzisiejszy wieczór pełen emocji: życzę Wam wszystkim wielu celnych strzałów 0hump.gif :D

A tym czasem uciekam spędzić trochę czasu z małżem ;)

Vesper lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Koledzy w liceum nie wiedzieli jak zdrobnić moje imię więc je wydłużyli i została katiuszaa a że często strzelałam ripostami to im nawet do wyrzutni rakietowych katiusza 0shoot.gif przypasowło ii tak już zostało

ale, że co od Katarzyny?
    no emotka dość wymowna ;)

• CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    CzekającaMama tak mi się teraz przypomniało - moja gin w styczniu też mi dała podobne zalecenia: jeśli cykl 28 dniowy to od 1dc wstrzemięźliwość potem prokreacja 12-16 dzień (owulka w 14) a później to już jak chcę dla przyjemności ;)

Tylko że u mnie i cykle dłuższe i <3 tyle dni z rzędu to zbyt wymuszone by były i tak jakoś nie wyszło. Muszę ją spytać czy ma jeszcze inne złote rady ;)

Ja zapytam gina o kolejne wskazówki już w środę :-P Chociaż szczerze mówiąc próbowałam już z mężulkiem różnych patentów i wyszła dupa, więc na cuda nie liczę, ale jak wyjdzie to naprawdę opatentuję ten system a później wycałuję gina :-P

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny trzymajcie kciuki jutro powinnam dostac @ ale wszystkie obajwy ustaly zarowno pseudociazowe jak i okresowe ...trzymajcie kciuki proszę...

luna91, Bratek, Vesper, ruda69742, Marietta, Pianka lubią tę wiadomość

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku patrzę co pare godzin i mam duże zaległości

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku patrzę co pare godzin i mam duże zaległości .śmiałam się przez cały czas jak Was czytałam , aż mi przykro było ze nie mogę uczestniczyć w tych dyskusjach . Pozdrawiam i opijam z Wami 200 stron , chodź dołączyłam nie dawno . OWOCNYCH NOCY Wam życzę

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq - twoje zdrówko

Elfion trzymamy trzymamy cały czas:)

To ja już też pójdę do spanka bo jutro karuzele czekają, tak się boję, że aż mi nogi cierpną jak pomyślę, ale pojadę pojadę:) zawsze się boję, że zapięcie się odepnie i polecę jak szmata...

Kolorowych snów i owocnej nocy dziewuszki:) :*

luna91 lubi tę wiadomość

• CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Jejku patrzę co pare godzin i mam duże zaległości

Słońce to wyobraź sobie co czułam jak wskoczyłam dzisiaj na forum po kilku dniach nieobecności :-P Nasze forum jest THE BEST :)

luna91, Carolq, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ