X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He, he. Bo ja RRR nie umiałam mówić i w szkole podeszłam do tablicy i pytam pani " czy tu jest (r) j ?" No i w czasie przerwy już wszyscy mówili kjopka a potem zrobiła się kjopa.:-) To było w 2-3 klasie podstawówki i ciągnie do dziś. Bardzo lubię moją ksywę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:54

Bratek, Vesper, Rybaaaa lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój P to często "kropa" od nazwiska Kropidłowski :-P

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    He, he. Bo ja RRR nie umiałam mówić i w szkole podeszłam do tablicy i pytam pani " czy tu jest (r) j ?" No i w czasie przerwy już wszyscy mówili kjopka a potem zrobiła się kjopa.:-) To było w 2-3 klasie podstawówki i ciągnie do dziś. Bardzo lubię moją ksywę.

haha dobre :) no poznając nazwisko już wiem o co biega:)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A paryzetka to taka mała skrzatka " Wielkiej encyklopedii skrzatów" - poczułam do niej sympatię od pierwszego przeczytania - lubi się dobrze bawić i dużo śmiać ;) Hihihi i tak mi w nicku towarzyszy już 15 lat

Bratek, Vesper, Rybaaaa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama wrote:
    Kochana ależ mi pojechałaś po ambicji ;)
    I co ja biedna teraz mam zrobić :-P

haha zrobisz co musisz zrobić :D tylko żeby mi potem nie było płaczu :P :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    A paryzetka to taka mała skrzatka " Wielkiej encyklopedii skrzatów" - poczułam do niej sympatię od pierwszego przeczytania - lubi się dobrze bawić i dużo śmiać ;) Hihihi i tak mi w nicku towarzyszy już 15 lat

o proszę jakich ciekawych rzeczy można się dowiedzieć...aż poczytam o tej paryzetce :)

a pewnie wiecie, że Ruby to króliczka z bajki?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka i jeszcze ona biega naga, to co bierzesz z niej przykład?:)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama tak mi się teraz przypomniało - moja gin w styczniu też mi dała podobne zalecenia: jeśli cykl 28 dniowy to od 1dc wstrzemięźliwość potem prokreacja 12-16 dzień (owulka w 14) a później to już jak chcę dla przyjemności ;)

Tylko że u mnie i cykle dłuższe i <3 tyle dni z rzędu to zbyt wymuszone by były i tak jakoś nie wyszło. Muszę ją spytać czy ma jeszcze inne złote rady ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koledzy w liceum nie wiedzieli jak zdrobnić moje imię więc je wydłużyli i została katiuszaa a że często strzelałam ripostami to im nawet do wyrzutni rakietowych katiusza 0shoot.gif przypasowło ii tak już zostało

Paryzetka83, luna91, Bratek, Vesper, Rybaaaa, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a gdzie to znalazłaś? Bo kiedyś w necie nic nie było nawet książkę ciężko było znaleźć :) A nago to czasem po łące biegam na działce, jak biorę prysznic pod chmurką ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ooo a gdzie to znalazłaś? Bo kiedyś w necie nic nie było nawet książkę ciężko było znaleźć :) A nago to czasem po łące biegam na działce, jak biorę prysznic pod chmurką ;)

http://www.digart.pl/praca/5004847/Paryzetka.html

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilustracja w książce lepsza;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa - jaki emotek wymowny hehe :D

Dziewczęta podsumowując dzisiejszy wieczór pełen emocji: życzę Wam wszystkim wielu celnych strzałów 0hump.gif :D

A tym czasem uciekam spędzić trochę czasu z małżem ;)

Vesper lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Koledzy w liceum nie wiedzieli jak zdrobnić moje imię więc je wydłużyli i została katiuszaa a że często strzelałam ripostami to im nawet do wyrzutni rakietowych katiusza 0shoot.gif przypasowło ii tak już zostało

ale, że co od Katarzyny?
    no emotka dość wymowna ;)

• CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    CzekającaMama tak mi się teraz przypomniało - moja gin w styczniu też mi dała podobne zalecenia: jeśli cykl 28 dniowy to od 1dc wstrzemięźliwość potem prokreacja 12-16 dzień (owulka w 14) a później to już jak chcę dla przyjemności ;)

Tylko że u mnie i cykle dłuższe i <3 tyle dni z rzędu to zbyt wymuszone by były i tak jakoś nie wyszło. Muszę ją spytać czy ma jeszcze inne złote rady ;)

Ja zapytam gina o kolejne wskazówki już w środę :-P Chociaż szczerze mówiąc próbowałam już z mężulkiem różnych patentów i wyszła dupa, więc na cuda nie liczę, ale jak wyjdzie to naprawdę opatentuję ten system a później wycałuję gina :-P

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny trzymajcie kciuki jutro powinnam dostac @ ale wszystkie obajwy ustaly zarowno pseudociazowe jak i okresowe ...trzymajcie kciuki proszę...

luna91, Bratek, Vesper, ruda69742, Marietta, Pianka lubią tę wiadomość

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku patrzę co pare godzin i mam duże zaległości

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku patrzę co pare godzin i mam duże zaległości .śmiałam się przez cały czas jak Was czytałam , aż mi przykro było ze nie mogę uczestniczyć w tych dyskusjach . Pozdrawiam i opijam z Wami 200 stron , chodź dołączyłam nie dawno . OWOCNYCH NOCY Wam życzę

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq - twoje zdrówko

Elfion trzymamy trzymamy cały czas:)

To ja już też pójdę do spanka bo jutro karuzele czekają, tak się boję, że aż mi nogi cierpną jak pomyślę, ale pojadę pojadę:) zawsze się boję, że zapięcie się odepnie i polecę jak szmata...

Kolorowych snów i owocnej nocy dziewuszki:) :*

luna91 lubi tę wiadomość

• CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Jejku patrzę co pare godzin i mam duże zaległości

Słońce to wyobraź sobie co czułam jak wskoczyłam dzisiaj na forum po kilku dniach nieobecności :-P Nasze forum jest THE BEST :)

luna91, Carolq, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ