Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
He, he. Bo ja RRR nie umiałam mówić i w szkole podeszłam do tablicy i pytam pani " czy tu jest (r) j ?" No i w czasie przerwy już wszyscy mówili kjopka a potem zrobiła się kjopa. To było w 2-3 klasie podstawówki i ciągnie do dziś. Bardzo lubię moją ksywę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:54
Bratek, Vesper, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:He, he. Bo ja RRR nie umiałam mówić i w szkole podeszłam do tablicy i pytam pani " czy tu jest (r) j ?" No i w czasie przerwy już wszyscy mówili kjopka a potem zrobiła się kjopa. To było w 2-3 klasie podstawówki i ciągnie do dziś. Bardzo lubię moją ksywę.
haha dobre no poznając nazwisko już wiem o co biega:) -
A paryzetka to taka mała skrzatka " Wielkiej encyklopedii skrzatów" - poczułam do niej sympatię od pierwszego przeczytania - lubi się dobrze bawić i dużo śmiać Hihihi i tak mi w nicku towarzyszy już 15 lat
Bratek, Vesper, Rybaaaa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:A paryzetka to taka mała skrzatka " Wielkiej encyklopedii skrzatów" - poczułam do niej sympatię od pierwszego przeczytania - lubi się dobrze bawić i dużo śmiać Hihihi i tak mi w nicku towarzyszy już 15 lat
o proszę jakich ciekawych rzeczy można się dowiedzieć...aż poczytam o tej paryzetce
a pewnie wiecie, że Ruby to króliczka z bajki? -
nick nieaktualny
-
CzekającaMama tak mi się teraz przypomniało - moja gin w styczniu też mi dała podobne zalecenia: jeśli cykl 28 dniowy to od 1dc wstrzemięźliwość potem prokreacja 12-16 dzień (owulka w 14) a później to już jak chcę dla przyjemności
Tylko że u mnie i cykle dłuższe i tyle dni z rzędu to zbyt wymuszone by były i tak jakoś nie wyszło. Muszę ją spytać czy ma jeszcze inne złote rady8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:
ale, że co od Katarzyny?
no emotka dość wymowna -
Paryzetka83 wrote:CzekającaMama tak mi się teraz przypomniało - moja gin w styczniu też mi dała podobne zalecenia: jeśli cykl 28 dniowy to od 1dc wstrzemięźliwość potem prokreacja 12-16 dzień (owulka w 14) a później to już jak chcę dla przyjemności
Tylko że u mnie i cykle dłuższe i tyle dni z rzędu to zbyt wymuszone by były i tak jakoś nie wyszło. Muszę ją spytać czy ma jeszcze inne złote rady
Ja zapytam gina o kolejne wskazówki już w środę Chociaż szczerze mówiąc próbowałam już z mężulkiem różnych patentów i wyszła dupa, więc na cuda nie liczę, ale jak wyjdzie to naprawdę opatentuję ten system a później wycałuję ginaCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku patrzę co pare godzin i mam duże zaległości .śmiałam się przez cały czas jak Was czytałam , aż mi przykro było ze nie mogę uczestniczyć w tych dyskusjach . Pozdrawiam i opijam z Wami 200 stron , chodź dołączyłam nie dawno . OWOCNYCH NOCY Wam życzę
-
nick nieaktualnyCarolq - twoje zdrówko
Elfion trzymamy trzymamy cały czas:)
To ja już też pójdę do spanka bo jutro karuzele czekają, tak się boję, że aż mi nogi cierpną jak pomyślę, ale pojadę pojadę zawsze się boję, że zapięcie się odepnie i polecę jak szmata...
Kolorowych snów i owocnej nocy dziewuszki:) :*luna91 lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Jejku patrzę co pare godzin i mam duże zaległości
Słońce to wyobraź sobie co czułam jak wskoczyłam dzisiaj na forum po kilku dniach nieobecności Nasze forum jest THE BESTluna91, Carolq, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc