Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuby nie wiem czy nie lepszą opcją jest jednak fryzjer
"Śmialiśmy się ostatnio, że szkoda, iż nie da się wziąć takich próbeczek żołnierzyków i przetrzymać np.na jakiejś pożywce kilka dni w lodóweczce, gdy Małż musi wyjeżdżać "
Bratek dobre , w razie potrzeby wstrząsnąć i użyć od razu dawkując co 3 godziny hehe
U mnie też pada i pada , nic mi się nie chce chodź myślałam że rano jak skoczę na siłkę nabiorę siły jednak nadal krzątam się przymulona ;/
Ovu wykazuje mi dni płodne może jednak owulacji nie było , testy oczywiście nic nie pokazują hehe,
Próbować zawsze można , może ten cykl jednak nie będzie stracony ? -
Hej dziewczyny, poradźcie...
Byłam dziś po odbiór wyników cytologii- stan zapalny i lekarz przepisał mi Albothyl. Co 2-gi dzień, 6 globulek przed albo po @. Tyle, że po pierwsze kompletnie nie wiem kiedy przyjdzie @.. No a po drugie, a właściwie po pierwsze, co w przypadku gdyby była jakaś fasolka?.. Nie zapytałam o to lekarza, bo w ogóle nie pomyślałam.. Jak w tym cyklu się nie udało to jeśli zostawię to po @ to kolejny cykl idzie na straty. A jeśli wezmę teraz to mogę się nie wyrobić do @, jeśli zechce przyjść (temp. cały czas w dole, więc mimo innych objawów owu chyba nie było), no i jak to mogłoby wpłynąć na ewentualną fasolinkę (jeśli jednak owu była)...
Co robić!? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rybaaa,
to z e-ulotki leku:
Czy można stosować Albothyl w okresie ciąży i karmienia piersią?
W okresie ciąży nie stosuj żadnego leku bez konsultacji z lekarzem!
Bardzo ważne jest, aby przed zastosowaniem jakiegokolwiek leku w okresie ciąży lub w okresie karmienia piersią skonsultować się z lekarzem i wyjaśnić ponad wszelką wątpliwość potencjalne zagrożenia i korzyści związane ze stosowaniem danego leku. Jeżeli jesteś w ciąży lub planujesz ciążę skonsultuj się z lekarzem przed zastosowaniem preparatu.
Stosowanie u kobiet w ciąży i w okresie karmienia piersią wyłącznie po konsultacji z lekarzem i tylko w razie zdecydowanej konieczności, gdy w opinii lekarza korzyść dla matki przeważa nad potencjalnym ryzykiem dla dziecka; brak danych dotyczących bezpieczeństwa stosowania preparatu w tym okresie.staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Cześć dziewczyny to znow ja
Miesiaczki ciagle nie bylo wiec zrobilam wczoraj test i wyszedl pozytywnie, potem kolejny tez pozytywnykatiuszaa, luna91, Carolq, Paryzetka83, Marietta, cinnamon cookie, Ejrene, kamisia88, Smerfelinka, Kjopa3, CzekającaMama, Bratek, Rybaaaa, Mundek, sylwia1985 lubią tę wiadomość
po 5 latach- sukces!
oby się udało tym razem ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Lucyna -gratulacje katjusza Ty bedziesz jeszcze testowac czy czekasz na @? Tez masz nadzieje ze sie udalo jeszcze czy juz nie?
Nadzieja umiera ostatnia chodź jest bardzo słaba. poczekam i zobaczę co będzie. Trochę się boję.
Lucyna który to dzień? -
nick nieaktualny
-
Sluchajcie nie wiem czy to ta pogoda tak na mnie wplywa ale jestem strasznie wsciekla! Weszlam dzis do sklepu a przede mna w kasie stala babka z roczna dziewczynka- wszyscy sie do niej przymilali, usmiechali a ja mialam ochote walnac wszystko i wyjac, nie rozumiem czemu oni tak a ja nie, dopada mnie dol wybaczcie, ale chyba pms mnie dopadl3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna91 wrote:Sluchajcie nie wiem czy to ta pogoda tak na mnie wplywa ale jestem strasznie wsciekla! Weszlam dzis do sklepu a przede mna w kasie stala babka z roczna dziewczynka- wszyscy sie do niej przymilali, usmiechali a ja mialam ochote walnac wszystko i wyjac, nie rozumiem czemu oni tak a ja nie, dopada mnie dol wybaczcie, ale chyba pms mnie dopadl
<przytula> wiem luna tez tak mam, niestyty powiem Ci prawdę, z każdym cyklem będziesz się coraz bardziej wkurzać i cały świat stanie się zły , tak przynajmniej jest w moim przypadku. Ostatnio nawet zauważyłam że sprawia mi przykrość spotykanie się z szwagierką która ma dwie córki , więc staram się jej unikać co mi sprawia przykrość bo mamy super kontakty. Ale ona czasmi też się dopytuje kiedy zostanie ciocią , tylko że im tak szybko poszło i z jedną i drugą córką . Oczywiście wkurzenie Ci nie pomoże, mi pomaga natłok pracy i rzeczy do zrobienia, np. nie nawidzę ćwiczyć ale chodźę na fitnes aby zająć wolny czas. To i czekanie z nadzieją, będzie dobrze zrelaksuj się wyjdź z znajomymi, albo zajmij się czymś mi to pomaga chodź na chwilę się odciągnąćluna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucynka- gratuluję, nie bój się Ja w pierwszym odruchu się rozbeczałam, za kilka dni dojdzie do Ciebie rzeczywistość, zaczniesz się cieszyc na maksa
Ruby- jest ryzyko, że odbarwi farbę jeśli są utleniacze- na rudawy
Bratek- betka jak na drożdzach 236 ) Mąż cieszy się, ale jest dziwnie. Próbuję go przekonać do seksu w ciąży... Póki brzucha nie ma, póki dobrze się czuję... Odmawia, twierdzi, że odkąd jestem w ciąży "inaczej na mnie patrzy". Trochę mnie to zbiło z tropu... może jak zgłodnieje przyjdzie?