Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z włosów teraz jestem zadowolona, ale droga do tego była długa z wieloletniego jasnego blondu fryzjerka zrobiła mi ombre które kompletnie mi się nie podobało więc tego samego dnia zafarbowałam na ciemno, tak chodziłam 3 tyg i dziś na ciemnych zrobiłam jasne ombre jest fajnie
A muszę się pochwalić że trochę polepszył mi się humor, bo od trzech dni bolą mnie jajniki, mimo niskich temperatur zrobiłam popołudniu test owu i jak byk dwie grube kreski więc jest jeszcze może dla mnie nadzieja:))) -
Kochane dziewczynki, ja tylko na chwilę, bo nie mam czasu, ale zaczęłam czytać i po prostu muszę coś napisać
Ruby w takim razie postaram się jutro napisać Ci przepis, ale prawdopodobnie będę to ciasto powtarzać, żeby troszkę je ulepszyć, więc może chcesz jeszcze poczekać?
Bratku ideałem zdrowego stylu życia nie jestem, bo uwielbiam gotować, pichcić i eksperymentować, a najbardziej kocham piec ciasta i oczywiście jeść Więc wiesz, muszę się ruszać, bo inaczej byłabym szersza niż wyższa Właśnie wróciłam po ok. 6 km interwałów i zmykam pod prysznic. Mam nadzieję, że jutro uda mi się Was szybciutko nadrobić, bo dziś już raczej nie dam rady.
Lucynko gratuluję! Super wieści
Buziole dziewczynki i miłej nocy!Bratek lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Marietta super przyrost!!! Mężowi przejdzie pewnie. Tak jak mówił ostatnio żeby przerwę zrobić a i tak pytał czy wyszło. Jak się z tym oswoi to będzie inaczej. Poza tym Ty chyba też po poronieniu więc może się boi.
Lucyna Gratulacje!!! Dajesz nadzieję i wiarę że się uda.
Olina super że dziecko rośnie i że nie miałaś ciężkich dolegliwości ciążowych.
Dziewczyny ja w tym miesiącu też załapałam doła ale to też dlatego, że wszystko na raz. Na pewno nam się uda czasem tylko trzeba dopomócMarietta lubi tę wiadomość
-
Lucyna wrote:Cześć dziewczyny to znow ja
Miesiaczki ciagle nie bylo wiec zrobilam wczoraj test i wyszedl pozytywnie, potem kolejny tez pozytywny
Kochana moja gratulacje Czekam na wiruski
Spokojnej ciąży i zdrówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 22:30
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Lucynka - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Spokojnie, pewnie wszystko się wyprostuje i zaczniesz się cieszyć, gdy minie pierwszy szok
5 lat, to szmat czasu.... Dajesz nadzieję
Przypomnisz tylko czy byłaś na coś konkretnie leczona? Który jesteś rocznik?
Marietta, pięęęęęękny przyrost SUPER Trzymam kciuki za Małża, żeby jakoś ogarnął i przegryzł temat :-*
katiuszaa, mocno przytulam :-* :-* :-*
luna91 - może to pogoda? Też się dziś łatwo wkurzałam ;/
No chyba, że obu nam zbliża się gigantyczny PMS czego absolutnie ani Tobie, ani sobie, TFU TFU TFU, nie życzę ))))
Schmetterling - kciui za badanka Super, że Mąż się zdecydował i klepnął ju z konkretny termin
Olina, kamisia88 - rośnijcie spokojnie i zdrowo!!! :-*katiuszaa, kamisia88 lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:A jak samopoczucie?
Raz lepiej raz gorzej- ogólnie napewno gorzej niż bez ciąży Ale pewnie przejdzie do drugiego trymestru...
Kjopa3- Dziękuję Co do mężą- mówi otwarcie, że się boi. Staram się dobrze wyglądać,żeby mnie ruszył cokolwiek póki co bez efektów, więc tu też pewnie potrzeba czasu... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim!
Mimo złej pogody witam się w dobrym humorze mój cykl który spisałam na straty jednak ruszył, wczoraj pozytywny test owu a dziś rano temperatura drgnęła w górę, poszłam po mierzeniu spać na dwie godziny i z ciekawości po obudzeniu jeszcze raz zmierzyłam i już 36,80 czyli coś tam się zadziało u mnie na szczęście
Marietta poczekaj, mąż na pewno w końcu się skusi
Lucyna gratuluję bardzo ))izizizi lubi tę wiadomość
-
Czesc Kochane gratuluje wszystkim ktore ostatnio zobaczyly dwie kreseczki i trzymam kciuki za testujace niebawem ja mialam wczoraj wizyte u nowej ginekolog... Babka bardzo konkretna wypytala o wszystko i dokladnie przebadala niestety informacje nie sa najpelsze po pierwsze przyplatala sie jakas infekcja ale dostalam leki i doustne i dopochwowe wiec za tydzien nie powinno byc po niej sladu oby... Po drugie stwierdzila endometrioze tyle ze niewielka i niby narazie sie tym mam nie przejmowac ale po trzecie stwierdzila jakis plyn i ze niby owulacja juz byla nie kierzylam temp i nie robilam testow wiec nie wiem tylko tyle ze wrzesien to nie moj miesiac... Ale ustalila mi plan trzy miesiace z inofemem a jesli sie nie uda to badania nasienia i laparoskopia z tego wszystkiego dobrze ze jest jakis plan i mam opieke ktorej potrzebowalam...nie wiem tylko co mam myslec o owulacji wczoraj byl dopiero 12 dzien cyklu
Przepraszam ze sie tak rozpisalam ale musialam sie komus wyzalic i wygadac..Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Witam się i ja w ten ponury dzień. Udało mi się nadrobić Wasze wczorajsze posty, ale niestety tak jak wiele z Was, mnie też dopadła ta wczesnojesienna chandra Nic mi się dziś nie chce. W pracy na szczęście trochę luźniej już, ale wciąż mam sporo do zrobienia.
Cinamonku dobrze, że jednak cykl nie jest na straty. Cieszę się razem z Tobą
Mundek konkretny plan działania jest bardzo ważny, tak jak i dobry lekarz. Teraz spróbuj się zrelaksować, a od następnego cyklu działaj!
U mnie owu powinna być w niedzielę, a jak na złość będziemy wtedy poza domem i będzie to dość męczący dzień. Czeka nas mała podróż i spełnianie marzeń mojego męża (w ramach jego 30. urodzin, które wypadają za dwa miesiące), ale pewnie wrócimy późno i zmęczeni. Zobaczymy, jak to będzie, ale w sobotę za to planuję zaciągnąć mężula do łóżka i nie ma przebaczMundek lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Witam Was dziewczyny i ja dziś w dobrym nastroju:) Test z rana poszedł no i negatyw, chociaż dla pocieszenia wypatrzyłam niewidoczny absolutnie dla nikogo cień cienia, gdy test ułożyłam pod światło pod odpowiednim kątem
Marietta - widzę, że przyrost libido u Ciebie w ciąży Mąż się przekona w końcu, chociaż może jak zobaczy brzuszek to staniesz się dla niego jeszcze bardziej pociągająca
kas50 - to zaczynasz nowy cykl, oby owocny
Cinnamo cookie- super, że temperatura w końcu odbija i działaj z mężem bo nie znasz dnia ani godziny!
Mundek - dobrze, że jakieś informacje w ogóle masz na swój temat no i jakby nie patrzeć nie są najgorsze
Wczorajszy dół poszedł w zapomnienie. Startuję z nową energią i nadzieją, że będzie dobrze! Trzymajcie się dziewczyny!
cinnamon cookie, Mundek, Rybaaaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Mundek- dobre wieści, zajmie się ktoś Tobą porządnie od początku do końca! Diagnoza to połowa sukcesu, trzymam kciuki za październikowy cykl :* Jakieś badania zleciła teraz? Czy po przeleczeniu infekcji?
luna91- za wcześnie widocznie an testowanie Ja wierzyłam w cienie cieni i sukcesywnie podsikiwałam testy od 6dc Wykres wygląda super, więc spróbuj za 2-3 dni raz jeszcze z testem Na libido nie narzekam, ale nie ukrywam, przykre, że mąż tak zareagował. Jeszcze wczoraj spięcie było o alkohol, bo siódme piwko musi dopić... Myślałam, że jak pozwolę mu na więcej (mieliśmy gości) to może się przekona że moja macica nie kąsa Rozczarowana jestem mocno.
Cinnamon cookie- chorość? Co to za skok dziwny? z rana czy wogóle? -
cinnamom_super!!!!!! Działajcie, działajcie ))
Smerfelinka - a w sobotę w domu jesteście? Bo i tak lepiej, żeby chwilkę żołnierzyki poczekały, czyli muszą być PRZED owulką
kas50 - zależy na co się bierze Dupka, ale tak naprawdę zazwyczaj lekarze dają go w systemie 16-25 dc
Mundek - fajnie to brzmi. Oby taka opieka lekarska przyniosła jak najszybsze, upragnione efekty
mimona - przykro mi
luna91 - chyba w tym cyklu uprawiamy ten sam sport
Tylko u mnie kryteria oceny nieco inne )))) Tzn.cały czas czekam na moment, w którym testy zrobią się negatywne, bym wiedziała, że jeśli znowu zaczną się wybarwiać, to to jest TO, a nie Pregnyl. Tylko, ze goopie cały czas wychodzą blade ;/ Zbankrutuję niedługocinnamon cookie lubi tę wiadomość