Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratku w sobotę tylko rano mam trening, a później już hulaj dusza Zresztą zobaczymy, co mi w tym cyklu mój organizm wywinie. Oby tym razem było według przewidywań, to w sobotę idealnie się wstrzelimy A niby starania mieliśmy wstrzymać
A u Ciebie może wcale nie przestaną się wybarwiać i zostaną pozytywne na kolejne przynajmniej 8 miesięcy? Trzymam kciuki!
Cinnamon owu, owu! To teraz ta przyjemna część starań Kochana Chucham i dmucham na zaciśnięte kciukasycinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Marietta badania takie podstawowe hormony morfologia mocz robiłam ostatnio wiec nic nowego nie zleciła tylko ten inofem pic i działac po wyleczeniu infekcji mam nadzieje ze mój organizm się ogarnie i zacznie normalnie i porządnie funkcjonowac i produkowac piękne pękające jajeczka tylko dziwi mnie ta wczesna owulacja...jeśli wierzyc testom owulacyjnym to zawsze była w ok 13-15 dnia no ale cóż chyba usg jest lepszym informatorem od testówMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyMundek fajnie, że masz plan. Oby dał jak najlepsze efekty.
Cynaamon cooki teraz najlepsza zabawa w cyklu przed tobą. Trzymam kciuki
kas50 z tego co czytałam progesteron zaczyna się brać 2 dni po owulacji, niektórzy przepisują ją od dnia owulacji. Ja zawsze od 16 dnia.
luna mam nadzieję, że twój cień jutro będzie ciemniejszy. Trzymam kciuki
Mój wczorajszy humor był preludium dnia dzisiejszego. @ Może dobrze, że wczoraj popłakałam bo dziś nie było by łatwo w pracy.
-
katiuszaa - ten cień to chyba moje urojenia. Mam w rodzinie dziewczynę (niedawno urodziła swoją drogą), która po poronieniu tak bardzo chciała mieć dziecko a długo nie mogła, że miała urojoną ciążę Apogeum było to kiedy dostała laktacji, wtedy trafiła do psychiatry. Podniosła się, dziś o tym mówi otwarcie, ale psychika kobiety, która chce mieć dziecko ma potężną siłę.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyFakt instynkt macierzyński ma bardzo potężną siłę. Niech mi ktoś wytłumaczy po co on nam jak dzieci nie mamy?
Ale mam nadzieje że u Ciebie to nie urojenia. muszę w końcu doczekać że zostanę na tym forum sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 15:26
-
katiuszaa wrote:Mundek fajnie, że masz plan. Oby dał jak najlepsze efekty.
Cynaamon cooki teraz najlepsza zabawa w cyklu przed tobą. Trzymam kciuki
kas50 z tego co czytałam progesteron zaczyna się brać 2 dni po owulacji, niektórzy przepisują ją od dnia owulacji. Ja zawsze od 16 dnia.
luna mam nadzieję, że twój cień jutro będzie ciemniejszy. Trzymam kciuki
Mój wczorajszy humor był preludium dnia dzisiejszego. @ Może dobrze, że wczoraj popłakałam bo dziś nie było by łatwo w pracy.
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Fakt instynkt macierzyński ma bardzo potężną siłę. Niech mi ktoś wytłumaczy po co on nam jak dzieci nie mamy?
Ale mam nadzieje że u Ciebie to nie urojenia. muszę w końcu doczekać że zostanę na tym forum sama.
Spokojnie nie zostaniesz sama, niestety taka jest prawda że zawsze ktoś tu będzie i będzie potrzebował wsparcia. Może nie nakręcaj się tak mocno :* Możemy się prześcigać kto się dłużej stara , kto ma gorzej itd. ale mamy ten sam jeden cel i dojdzie do tego że wszystkie z tej obecnej grupy zostaną mamami nawet i Ty , poza tym podejrzewam że ani Ja ani dziewczyny nie zostawimy Cię samej
Więc przestań smęcić , puść fajną muzykę i zobacz czy wyszło słonkokatiuszaa, luna91, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Katiuszaa wiem, że teraz najlepsze ale i najbardziej stresujące... Ja już jak głupia się zastanawiam, czy zdążyliśmy bo zrobiłam znów test przed chwilą i już tylko cień kreseczki... Muszę trochę wyluzować bo jak tak dalej pójdzie to zwariuję
-
nick nieaktualny
-
O rany..... Patutka....
Współczucia ((
Mam nadzieję, że powoli się podnosicie i jakoś dajecie radę? :-*
cinnamon_ - Ty nie cuduj/szukaj dziury w całym, tylko się bzykol i koniec kropka Test wyszedł, więc jajco będzie (oby!) w ciągu bodajże 24-36h. Działaliście już, więc pewnie coś na nie czeka - ale działajcie dalej. No! Możesz w asyście winka na rozluźnienie - bylebyś się nie pospała
Smerfelinka - nie mam absolutnie nic przeciwko temu, żeby testy pozostały pozytywne - pod warunkiem, że zaczną się wzmacniać w odcieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 19:43
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Patutka - strasznie przykra wiadomość wierzę, że będzie lepiej u Ciebie, musi być w końcu.
Bratek - ja trzymam kciuki za Twoje testy Ja już nie cuduję i czekam na @, skończyły się testy to i skończyły się akcje z testowaniem. Po co się katować.
Cinamon - popatrz na mój wykres, też miałam teściki 2 dni z rzędu pozytywy a później już nic i owu mi wyznaczyło owulację na te dni więc działajcie byle skutecznie
widziałam na wrześniowych zygotach, że tam właśnie temat o winie się nawinął. Myślałam, że to ja jestem nieodpowiedzialna bo mi się piwko zdarzyło po owu, ale to chyba już przesada żeby się tak pilnować katować i popadać w paranoję. Kurczę, nabrałam ochoty na wino
Dziś widziałam rozmowy w toku oglądałyście? Krew mnie zalewa, wystąpiły przepraszam za wyrażenie, ale muszę PATOLOGIE, i było o ojcach, którzy biją dzieci a matki chcą im przemówić do rozumu. Masakra, zrobili nagranie z domu jak ten chłop temu dzieciakowi lanie daje... a jego żona w 6 miesiącu z drugim. W domu brud smród i ubóstwo, rodzice jakby wyszli z więzienia i się mnożą na potęgę. Wybaczcie jeśli kogoś uraziłam, ale to po prostu jest jakiś dramat, jakiś dobór naturalny czy co?katiuszaa, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyDziś widziałam rozmowy w toku oglądałyście? Krew mnie zalewa, wystąpiły przepraszam za wyrażenie, ale muszę PATOLOGIE, i było o ojcach, którzy biją dzieci a matki chcą im przemówić do rozumu. Masakra, zrobili nagranie z domu jak ten chłop temu dzieciakowi lanie daje... a jego żona w 6 miesiącu z drugim. W domu brud smród i ubóstwo, rodzice jakby wyszli z więzienia i się mnożą na potęgę. Wybaczcie jeśli kogoś uraziłam, ale to po prostu jest jakiś dramat, jakiś dobór naturalny czy co?[/QUOTE]
Patutka - bardzo mi przykro < tuli>
co do wina, hymm ja też się wstrzymywałam przez 3 miesiące ale już zluzowałam i teraz raz na jakiś czas winko z przyjaciółką
A co do patologi, tak to jest też mnie to w****** czemu np. tacy ludzie mają 6 dzieci, które trafiają później do ośrodków, domów dziecka a ja nie mogę mieć jednego. Albo czemu 15 letnie gówniary zaliczają wpadki z swoimi pierwszymi facetami a mi się jakoś kurde nie może zdażyć
Przepraszam za nieocenzurowanie posta, już edytowanyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 19:11
-
nick nieaktualnywitam się i ja:)
Nie było mnie cały dzień bo robotę z włosami miałam
Co prawda wydałam 100 zł na różne farby,dekoloryzatory, ale uparłam się że zrobię to sama i koniec, nie ma mocnych! Fakt jest taki że czerń zeszła!!!! huraaa a drugi jest taki, że trochę odrosty zahaczyłam i zrobiły się żółte, ale nałożyłam farbę (trochę za jasną) ale podobno po dekoloryzacji warto wybrać jaśniejszy kolor bo i tak wyjdzie ciemniej, w moim przypadku wyszedł jednak odrobinę za jasno, ale tak czy siak jest ok więc przy kolejnym farbowaniu rzucę tylko o ton ciemniejszy i mam to!
Patutka - przykro mi...
SmarfelinkA- Przepis chce jak najbardziej:)
Bratek,cinamon u mnie ból jajników więc zbliża się szanowna wyczekana:)
Carolq niestety tak to jest, że patologia się będzie szerzyć, ja nie zdawałam sobie sprawy ile tego jest i jakie są patologie dopiero jak przeczytałam książkę "Na marginesach życia" pisaną przez kuratora -ma też swój blog, nawiasem mówiąc gościu jest mega, pisze takim językiem, że nie można przestać czytać...polecam
Lewe allegrowe testy w dalszym ciągu negatywne jak szlak...
-
Jest źle Ale dajemy radę, Ale jeszcze większy smutek jest po teściu... staramy sie Ale stwierdziliśmy, ze starać sie dalej będziemy. Nie zrezygnujemu z największego marzenia. Ten cały okres jest bolesny Ale nas jeszcze bardziej zbliża do siebie. Mam nadzieje, ze kiedys sie uda, narazie rezygnuje z testów. i innych spin, jeszcze nigdy to co sie stanie nie bylo mi tak obojętne. Bo nie chce znow o tym cały czas myslec. Mielismy straszne zamieszanie z tym pogrzebem....
A co u Was?
Jakies dwie kreski sie pojawily?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️