Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Eeeee to my na odwrotny rekord poszliśmy! Jesteśmy 2 miesiące po ślubie a razem rok i miesiąc
Dziewczyny pytanko mam, czy miała któraś problemy z termometrem Microlife? Mi chyba ześwirował dziś pokazał bardzo niską temperaturę ale czułam, że na pewno mam wyższą i inny pokazał prawie 0,60 więcej co więcej to ta niska temperatura parę razy się powtórzyła co już jest trochę dziwne, bo ile razy można mieć akurat 36,22? za chwilę zmierzyłam znów i już pokazał temperaturę identyczną jak dzień wcześniej więc chyba zwariował... Jeśli tak to cały wykres szlag trafił...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Mam pytanko do starających się? czy zrezygnowałyście całkowicie z jakichś używek typu codzienna kawa w pracy? właśnie zaczynam mój dzień przy biurku wybieram sie po kubek kawy, jednocześnie czytam o Waszych staraniach i pomyślałam, że zapytam:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyDobry,
Aga Ja tam z niczego nie rezygnuję, kawę jak najbardziej popijam:)po owulacji staram się nie pić alkoholu ale nie zawsze mi to wychodzi, czasem się jakaś lampeczka albo piwko przewinie:)
U nas dzisiaj ponuro i chłodno...
Bratek żelik spoko, daje poślizg tak jak dziewczyny pisały mojemu się podobało chyba bardziej niż mnie
-
Cześć dziewczynki:-)
Patutka - przykro mi.
Dobrze dziewczynki starajcie się, pijcie winko i niech będą efekty )... tak sobie przypominam, że jak ja zaszłam z moim dzieciem w cionrze to piliśmy dużo czerwonego winka z M. oczywiście nie wiedząc żem w cionrzy:-))
My po ślubie pół roku i też z partyzanta , stwierdziliśmy, że "a żenimy się i trachnęliśmy cywila w sobotę" kieckę, buty kupowałam na wariata, ale wyszło zarąbiście, bez tej całej spinki, wszystko nam się super zgrało, łącznie z pogodą )
luna ty chyba pierwsza z nas do testowania, ja planuję koło weekendu;-), kto następny??
Z objawów urojonych to wrażliwe piersi i wyczulenie na zapachy....ale z każdym dniem będzie przybywać:-PP
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Luna91 my ślubowaliśmy 14.06.14 a na pierwszą rocznicę pojechaliśmy do Zakopanego- pierwszy raz i bardzo fajnie było, zachaczyliśmy jeszcze o Kraków.
AgaL ją kawę normalnie pije jedną dziennie z rana w pracy
Cinnamin_cookie ją na innej stronie czytałam niedawno że zielona cherbata jest wskazana tak że już nie wiem :p
-
Podziwiam was za to mierzenie tempki, ja nie jestem systematyczna a poza tym wolę się nie stresować, skokami czy spadaniem temp.
Myślę, że nie ma co tak drastycznie zmieniać przyzwyczajeń, no może oprócz palenia fajek, bo to organizm głupieje i też się przestawia i hormony wariująWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:57
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Nie dam rady się chyba przekopać przez wszystkie posty, jakby któraś była dla mnie taka łaskawa i napisała który termometr był polecany to byłabym meeeega wdzięczna! Ja mam Microlife i coś szwankuje
Ja mam różowy kardioline, wydaje się spoko, ale ja nie mierzę już więc ciężko ocenić
Kojpaa go ma i regularnie używa więc niech się wypowie, ale chyba jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:43
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ale miałam do nadrobienia
Rybaaaa - ja pierwszy cykl dopiero się monitoruje mój Mąż też dostaje szału i sam mówi że widzi że tego nie ogarniam, a z drugiej strony jak zauważę jakiś śluz który może być płodnym mówi że wtedy go przyciskam na Więc przestałam mu cokolwiek mówić na temat mojej owu a on przestał się pytać jak mu to bardziej pomaga , to niech tak będzie
cinnamon cookie- termometr ja mam taki, ale trudno mi cokolwiek powiedzieć on mi raczej wskazuje właściwą bo na przykład już po paru minutach od wstania się różni się od temperatury mierzonej w łóżku nie wiem zobaczymy. Wogóle ja jestem porąbana cała temperatura, śluz, testy bez owu ;/ masakra
Ślub my braliśmy ślub w czerwcu tego roku, byliśmy razem 6 lat prawie. No i z związku z tym że mój mąż jest starszy o jakieś 6 lat odemnie to tak już wyszło aby nie był starym kawalerem . Ślub był wspaniały , i uważam że jest czego żałować to był jeden z najfajniejszych dni w naszym życiu. Chociaż wyobrażaliśmy sobie to zupełnie inaczej Alpy Francja kapliczka na samej górze, my w strojach snowbordowych, Ślub buzi i zjeźdzamy na dół na deskach ale rodzice z obu stron niewyobrażalni sobie ślubu bez wesele I co prawda miałam ślub nie taki jak chcieliśmi , w pięknym klasztorze , tata prowadził mnie do ołtarza , dziewczynki sypały kwiatkami ale zawsze to będę miło wspominać i mój Mąż też
A zachaczając o temat gór tam poznałam Męża, obydwoje uwielbiamy snowboard chociaż wcześniej też jezdziłam na nartach
AgaL - ja przestałam palić z 2 miesiące temu, i staram się nie nadużywać alkocholu , kawę jak mam ochotę :)czyli przynajmniej jedna z rana
Imię_Róży , Luna - też testuję ostatni raz w tym cyklu w okolicach weekendu , chociaż po temperaturkach widać że jakaś totalna klapa ale mam nadzieję
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCinamon to fakt za duża różnica, na szczęście te termometry nie są drogie bo w aptece chyba 12 zł jak znajdziesz, a na necie niecała dyszka + przesyłka:)
Carolqu na górze w ustawieniach znajdziesz w zakładce społeczność i na dole masz podpis, a no i musisz skopiować link na forum z wykresu ;)A dokładniej to wchodzisz na wykres i klikasz udostępnij pod wykresem i tam znajdziesz zakładkę z linkiem na forum którą musisz skopiowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:02
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Cinamon to fakt za duża różnica, na szczęście te termometry nie są drogie bo w aptece chyba 12 zł jak znajdziesz, a na necie niecała dyszka + przesyłka:)
Carolqu na górze w ustawieniach znajdziesz w zakładce społeczność i na dole masz podpis, a no i musisz skopiować link na forum z wykresu ;)A dokładniej to wchodzisz na wykres i klikasz udostępnij pod wykresem i tam znajdziesz zakładkę z linkiem na forum którą musisz skopiować
thx