Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny :)mam do Was pytanie.czy castangus moze obnizyc temp.w 2 fazie cyklu? bo jak zawsze mialam spory skok,tak teraz mam minimalny.wstawilabym wykres,ale nie moge skopiowac linku.nie wiem o co chodzi.przestalam juz lykac to swinstwo.niby ovufriend wyznaczyl owu,reszta objawów tez byla,sama juz nic nie wiem.jak rozregulowalam sobie cykle to sie mocno wkurze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:11
-
nick nieaktualnyWchodzisz na swój wykres , pod nim po lewej masz udostępnij mój wykres, otwiera Ci się zakładka 3 podajże MINIATURKA tak się nazywa , masz tam linka i przycisk kopiuj. Później ustawienia ( góra prawy róg ) Społeczność, i w podpisie wklejasz ctrl+V
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
W końcu mam humor trochę lepszy bo wyznaczyłam sobie plan. Daje sobie 3 miesiące a potem niech się dzieje co chce. Po pierwsze muszę znaleźdź sobie nowego lekarza ten nic nie zrobił w tym temacie to może inny da sobie radę gorzej że w mojej mieścinie nie jest łatwo o dobrego i chyba jednak zgodnie z przepowiednią teściowej pojadę do stolicy. Po drugie maksymalizacja suplementów ale bez przesady dorzucam soję, herbatę z liści malin i zioła ojca sroki no i pozostaję przy infolic. Po trzecie więcej ruchu w pierwszej fazie bo podobno dobrze to wpływa na wzrost pęcherzyków.
Rybaaa mój mąż porównuje mój cykl do cyklu krów bo na tym się zna a poza tym nie chce nic wiedzieć, mam mu dać tylko znać jak już będę w ciąży.
carolq super pomysł na ślub
Ja ze swoim jestem 13 lat a po ślubie 4
a propo wina to jak najbardziej jest przydatne w staraniach bo zwiększa przepływ krwi i poprawia wzrost endometrium.luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Hej dziewczyny
W końcu mam humor trochę lepszy bo wyznaczyłam sobie plan. Daje sobie 3 miesiące a potem niech się dzieje co chce. Po pierwsze muszę znaleźdź sobie nowego lekarza ten nic nie zrobił w tym temacie to może inny da sobie radę gorzej że w mojej mieścinie nie jest łatwo o dobrego i chyba jednak zgodnie z przepowiednią teściowej pojadę do stolicy. Po drugie maksymalizacja suplementów ale bez przesady dorzucam soję, herbatę z liści malin i zioła ojca sroki no i pozostaję przy infolic. Po trzecie więcej ruchu w pierwszej fazie bo podobno dobrze to wpływa na wzrost pęcherzyków.
Rybaaa mój mąż porównuje mój cykl do cyklu krów bo na tym się zna a poza tym nie chce nic wiedzieć, mam mu dać tylko znać jak już będę w ciąży.
carolq super pomysł na ślub
Ja ze swoim jestem 13 lat a po ślubie 4
a propo wina to jak najbardziej jest przydatne w staraniach bo zwiększa przepływ krwi i poprawia wzrost endometrium.
Stolica objeździłam około 10 lekarzy, polecam Ci Dębski Klinik , wszyscy lekarze są na wysokim poziomie, pracują w szpitalach, są niektórzy ordynatorami, bardzo dobra profesjonalna kadra,wizyty trwają nawet ponad godzinę, mojego taty brat z żoną starali się 6 lat o dziecko ona ma endometriozę a teraz maja ponad roczne bliźniaczki A mi doktor Kafka zaleczył troszkę PCOS Ceny uzależnione są od lekarza, do dr Dębskiego i jego żony są najwyższe. Jak coś byś się chciała podpytać to daj znać. -
Hej ja kupowalam termometr z dwoma miejscami po przecinku w rossmanie i bylam z niego zadowolona takze polecam... Ja jestem ze swoim mezem 7 lat w tym 2 po slubie w lutym poronilam i to wlasnie dzisiaj mialabym termin porodu wydawalo mi sie ze juz sie z tym pogodzilam ale ta dzisiejsza data... Wszystko wrocilo mialam cicha nadzieje ze do tego czasu bede znowu w ciazy a tu nic dlatego to jeszcse bardziej boli... Musialam sie wam wyzalic bo chyba zwariuje przez ten natlok mysli...Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualnyCarolq dzięki fajnie że polecasz a w sumie to i łatwo tam dojechać, teraz trzeba znaleźć czas na wyjazd do Warszawy, to najgorsze. Powiedz czy oni podczas wizyty robią USG czy trzeba się oddzielnie umawiać? I z tymi cenami to najwyższa jaka może być?
Mundek Tulam bardzo mocnoMundek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:
Tak ceny są 200- 450zł z usg, za cytologię dodatkowo 50zł, w cenie masz jeszcze badanie piersi. Do Dębskich czas oczekiwania jest nawet czasami ponad miesiąc więc musicie to wcześniej zaplanować do innych lekarzy od 2 tygodni. Jak jesteś ciaży wiem że cena wzrasta ale to też chyba zależy kto prowadzi
-
Mundek - trzymaj sie, ja mialam na listopad termin... ogolnie zyje juz normalnie, ale tez mam czasem napady placzu i zlosci no i tragiczne sny, ostatnio mi sie snilo, ze robilam,pogrzeb zarodka... poplacze wtedy, podnosze sie i ide dalej, mi,psycholog powiedziala ze mam plakac ile chce, ale za kazdym razem sie podnosic i byc silna dla moich dzieci przyszlych i meza.Tez mam nadzieje ze do listopada bede ale na nic sie nie,nastawiam, bedzie co bedzie.
Mundek lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyDziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam test i teoretycznie jest pozytywny, ale nie wiem jak to prawidłowo zinterpretować, bo ta druga kreseczka jest bardzo cienka i blada , zrobiłam drugi wyszedł identyczny ;/ nie wiem co mam robić Była u mnie przyjaciółka i też widzi tam drugą kreseczkę i na jednym i drugim jest cieniutka i słaba POMOCY
mniej więcej tak wygląda
http://www.dobramama.pl/pokaz/490400/Test_ciazowy/1/new
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:43
-
Carolq- ktory dzien cyklu? Kochana z tego co mi wiadomo taka kreska oznacza tez ciaze, idz dzis na bete nie spiesze sie z gratulacjami, ale wszystko idzie w dobrym kierunku chyba3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny40 dc miesiączki mam tak 43 dc. Nie wiem Luna ryczę od godziny bo nie wiem co mam zrobić , denerwuje się że może to jakieś dziadowskie testy czy coś nie chce by to okazało się nie prawdą ;( chyba powtórzę jutro test i jak wyjdzie pozytywny to pójdę na betę. Wariuję ...
Poza tym spójrz chyba moja temperatura nie wskazuje na to ;/
ale mam ten sam termometr co cinnamon cookie może też jest walnięty ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:56
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Carolq widzę tą kreseczkę ale czy ona oznacza ciąże to cieszko stwierdzić. Ja na Twoim miejscu doczekała bym i zrobiła rano z porannego moczu.
no właśnie ani jeden ani drugi test nie był z porannego moczu, może to też dlatego tak jest.
Czekam do jutra zobaczymy co pokaże test, chyba nie będę mogła spać przez całą noc..cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Hej nie udzielam sie u Was, ale czasem Was poczytuję i powiem Ci Carolq tak, że ja robiłam test z porannego moczu w dniu @ i wyszła bladziuchna druga kreska i nie byłam pewna czy to ciąża, po 2 dniach zrobiłam znowu z porannego moczu i wyszła już mocniejsza chociaż tez nie idealna, dopiero po 12 dniach od terminu @ jak zrobiłam to wyszła mega czerwona kreska więc nie masz się co załamywać bo może u Ciebie tez tak będzie, trzymam kciuki Ale tez się nie nastawiaj za mocno żeby się nie rozczarować, zrób test z porannego moczu za 2 dni albo leć na betę
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolq poczekaj spokojnie do rana i zrób test, nie ma co biegać na betę z każdą słabą kreską i się nakręcać, zapewne wszystko idzie w dobrym kierunku ale zrobisz betę będzie niska i znowu będzie stres, a te badania też kosztują także poczekaj, jutro test a potem jakby co beta.
-
nick nieaktualnyPowtórzę jutro test z rana, jak wyjdzie taki sam bądź pozytywny, idę na betę. A wy trzymajcie kciuki za poranne sikanie . Powiedzcie mi trzeba betę robić z rana ? można coś przed zjeść ? nigdy nie miałam ...
dzięki dziewczyny za wsparcie ;* , nikt tak nie rozumie tych rzeczy jak WyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 13:10
Heathera, Mundek lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:no właśnie ani jeden ani drugi test nie był z porannego moczu, może to też dlatego tak jest.
Czekam do jutra zobaczymy co pokaże test, chyba nie będę mogła spać przez całą noc..