X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna wiem wiem, dzięki :*

• Patutka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq gratki! Mam nadzije, ze moj poszedl do Ciebie! Oby bylo wszystko dobrze.
    Dziewczyny! Co ostatnio tak slabo nas tu?

Carolq lubi tę wiadomość

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wiele już poszło na fioletową może dlatego, a niektóre zniknęły bez pożegnania ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć,że znikam stąd na jakiś czas...
    Znów mam zapalenie jajników :(
    Pęcherzyka nie ma żadnego.

Jestem w fatalnym stanie, odezwę się jak dojdę w miarę do siebie.

Trzymaj się kochana, czekamy tutaj na ciebie :*

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję carolq!! Dziewczyny, martwię się bo bardzo boli mnie brzuch, nie mam plamień ani nic ale ten ból...Do lekarza idę za 6 dni, może juz zobaczę pęcherzyk i będzie dobrze.

Carolq lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling - trzymaj się, wracaj jak tylko będziesz mogła :)

Patutka - to fakt wiele zaciążyło, ale myślę, że coraz to będą dochodzić nowe. Powiem, Wam, że ja się bardzo zżyłam z tym forum i z Wami - ja się po prostu szybko przywiązuję. Każdy dzień zaczynam, żeby sprawdzić co u Was :)

kamisia88 - jak Cię bardzo dręczą te bóle to idź może wcześniej... chociaż w początkach ciąży to chyba normalne te bóle, macica się rozciąga i wszystko się wywraca do góry nogami.

katiuszaa, Kjopa3, Mundek lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq gratulacje :)

Carolq lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq super wiadomość ;) trzymam kciuki :*

Carolq lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna trzymam kciuki za jutro, rozumiem że się boisz. Pomiataj to o czym ja nie pamiętałam ostatnio jak nie teraz to w kolejnym cyklu teraz powinnaś skupić myśli na czymś innym żeby jutro na spokojnie zrobić test i zobaczyć na ciążowym 2 krechy. Tym owulacyjnym to nie do końca tak jest ja pod koniec cyklu mam pozytywny prawie zawsze.

Carolq to już oficjanie mogę się cieszyć? kot-tanczy.gif

Ruby. Co ty tu jeszcze robisz jak widzisz 2 kreski na owulacyjnym to łap męża żeby kolejny test ale już ciążowy też świecił dwiema grubymi ;)

Schmetterling trzymaj się mocno i wracaj do nas zdrowa szybciutko,

A ten mój @ to jakiś dziwny jest to niby trzeci dzień a krwawienie bardzo małe normalnie to ze mnie się leje przez pierwsze 4 dni jakby mi ktoś tętnice poderżną a teraz gdyby nie względy higieniczne to na jednej podpasce cały czas bym chodziła, co dziwne jeszcze nie ma żadnych skrzepów a i zazwyczaj przed @ miałam plamienie a tu nic. Gdyby nie to że Gin powiedział że pięknie zarosło mi endometrium to może uznała bym że nie ma co się złuszczać ale to nie możliwe. Miałyście tak kiedyś?

Carolq lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    ale Wy mnie podpuszczacie wszystkie :D
    No jak? Że kto niby ? No cooooossśśśś Tyyyyyyyy ;)
    Ojjj, wiesz, jak jest :) Jest zawsze nadzieja na kolejny pozytyw i radość :)
    Kurczę, no..... Jajo zniosę, jak napisałaś o tych ovu ;)
    A co wychwytuje - nie wiem. Np.na allegrowych ciążowych mam nic, a na allegrowych ovulkowych mam bladziocha. Pojęcia nie mam, o co kaman ;)

Carolq, GRATULACJE!!!!!!!!! Super wynik :)
    Normy są specyficzne, bo w różnym tempie pojawia się ten hormon ;)

Ruby.... A kopnął Cię ostatnio ktoś w tyłek? :P Chyba nie. To ja to właśnie robię.... ;]
    ŁUP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kobito!!!!!!!!!!!!!! Moim marzeniem jest POZYTYWNY test ovulkowy bez sztucznej stymulacji. Wow, wow, jeszcze raz wowwww :))))) :)

Carolq lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolqu gratki:-) powtórz bete po 48h :-) ja mam znowu zmartwienie tym razem wyczulam guzek na szyi który pulsuje...ehhh....

Carolq lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katjuszaa- wiem, z tego owulacyjnego nic sobie nie robię ;) hahaha jaki koci taniec szczęścia :D

Bratku - wieeeem, ale ja mam paniczny strach przed rozczarowaniem a po drugie jak zobacze pozytywa to chyba będzie jeszcze gorszy strach.

kas50 - w którym miejscu, może to po prostu powiększone węzły? Jak byłam mała to miałm non stop problem z gardłem i miałam takie węzły wielkie, że aż było widać gołym okiem i było w tym miejscy gorące.

Ciągnie mnie w pachwinach, ale piersi raczej nie bolą. Nie doszukuję się objawów. KONIEC.

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milej nocki -- aaaa i gartki fasolinki

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    katjuszaa- wiem, z tego owulacyjnego nic sobie nie robię ;) hahaha jaki koci taniec szczęścia :D

Bratku - wieeeem, ale ja mam paniczny strach przed rozczarowaniem a po drugie jak zobacze pozytywa to chyba będzie jeszcze gorszy strach.

kas50 - w którym miejscu, może to po prostu powiększone węzły? Jak byłam mała to miałm non stop problem z gardłem i miałam takie węzły wielkie, że aż było widać gołym okiem i było w tym miejscy gorące.

Ciągnie mnie w pachwinach, ale piersi raczej nie bolą. Nie doszukuję się objawów. KONIEC.[/QUO
    Na tetnicy szyjnej z prawej strony...może to tetniak....jakoś prawą stronę ciała ki zaatakowało. ..gusek piersi, torbiel jajnika teraz szyja...masakra

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tetnicy szyjnej z prawej strony...może to tetniak....jakoś prawą stronę ciała mi zaatakowało. ..gusek piersi, torbiel jajnika teraz szyja...masakra

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ale się dzieje! :) Nastawiałyśmy się na szalony wrzesień, ale że aż tak!? No nic, tylko się cieszyć :)
    Gratulacje dla nowo zafasolkowanych. No a testujące do dzieła! Co się tak ociągacie? :-P
    Ja miałam doła, ale już doszłam do siebie. Testy owulacyjne negatywne, ale dziś temperatura ruszyła w górę, no i wczoraj ból jajnika, więc może coś ruszyło z owu. Oby.
    Ruby, może będziemy razem testować? ;-)
    Z mężem się pogodziłam, więc szanse są :)
    Ja się nigdzie stąd nie wybieram, za dobrze tu :-* kibicuję Wam i z całego serca życzę zazieleniania każdej po kolei (co tam, może być na raz :) większe emocje ;-D)
    Idę spać. Dobranoc Paniom ;-)

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Na tetnicy szyjnej z prawej strony...może to tetniak....jakoś prawą stronę ciała mi zaatakowało. ..gusek piersi, torbiel jajnika teraz szyja...masakra

Kas50 oby to nic takiego. Na pewno nie możesz myśleć źle. Może warto wybrać się do lekarza? Trzymam kciuki :-*

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    wow się dzieje :)

Carolq gratulacje:)

Luna to chyba kwestia potwierdzenia u ciebie ale cierpliwie czekamy ;)

A ja też mam dwie krechy nannananana tylko, że owulacyjne :/

Staram się jak mogę, ale powoli zaczynam łapać doła chociaż dopiero co owulka teoretycznie jest bądź była:/ weźcie kopnijcie mnie w zadek jeszcze zdążę się nadołować...tyle zaciążonych, że chyba już limit na ten miesiąc się wyczerpał stąd mój smutek...i nie zrozumcie tego źle jakkolwiek to zabrzmiało nic złego na myśli nie miałam, ot szczerość ...

Kochana co to za myśli - u nas nie obowiązuje żaden limit u nas obowiązuje prawo serii i tego się trzymajmy amen :-)

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć,że znikam stąd na jakiś czas...
    Znów mam zapalenie jajników :(
    Pęcherzyka nie ma żadnego.

Jestem w fatalnym stanie, odezwę się jak dojdę w miarę do siebie.

Kochana będziemy Cię wspierać i jakbyś potrzebowała się wygadać, pożalić albo cokolwiek innego zrobić to pamiętaj, że jesteśmy <3

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ