X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Miło się o tym czyta:)) życzę nam wszystkim, żebysmy już mogły doszukiwać się pierwszych objawów i przejść na tematy przyszłych mam;)

Zdecydowanie zgadzam się z przedmówczynią miło się to czyta i nadzieje nabiera że może i my będziemy niedługo szukać pierwszych objawów.
    ale mi do tego jeszcze daleko. Okres ledwo się zaczął i muszę jeszcze 2 tygodnie czekać na owulacje i kolejne 2 na testowanie. ;)

Rubu życzę Ci żeby to było to ;) ale jak coś to ja wysłucham i powiem dobre słowo tak jak wy ratowałyście w tym cyklu mnie

Czekająca jak miło znów widzieć Cię na forum. Kiedy zaczynasz pisać książki? Jak już ktoś kiedyś pisał na tym wątku talent pisarski zdecydowanie masz

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 ja mam zawsze w 10dpo spadek w 11dpo w górę i 12dpo w dół więc trzymam mocno kciuki. To może być "to" !!!! Nie rób jaj testuj jutro pliiiiisss

Carolq nie mogę się doczekać na wynik. Ci mężowie to są słodcy. Mój jak byłam w ciąży to niedowierzał ale brzuchol całował :-). Ja też zwariuje zanim wynik wkleisz 037.gif

AgaL najważniejsze aby faza lutealna miała co najmniej 10-11 dni.

sylwia1985 nie martw się będzie dobrze. Czasem są takie chwilowe obniżki libido.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby już trzymam kciuki. Ja w tym miesiącu też jakiegoś większego doła załapałam ale to chyba dlatego, że uświadomiłam sobie, że nie będzie łatwo znowu.

katiuszaa ja też dopieroco rozpoczęłam cykl mam 6dc. W sobotę na badania hormonów.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq i co nie ma wyniku jeszcze?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal lipka wyniku nie ma ale przespałam sobie parę godzinek :P

• CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza dzisiaj jakoś mi się udało uaktywnić bardziej niż w ostatnich dniach, ale do pisania książek to ja się zdecydowanie nie nadaję - za mało wiem o życiu, by wygłaszać swoje mądrości ;) Tak, czy inaczej dziękuję za docenienie mojej pisaniny <3

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Ruby już trzymam kciuki. Ja w tym miesiącu też jakiegoś większego doła załapałam ale to chyba dlatego, że uświadomiłam sobie, że nie będzie łatwo znowu.

katiuszaa ja też dopieroco rozpoczęłam cykl mam 6dc. W sobotę na badania hormonów.
    Ja mam dziś dopiero 3dc i mega ochotę na kawę:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zrobiłam OWULACYJNY, są 2 kreski tak samo widoczne. Z tego co wiem w ciąży dają one wynik pozytywny, ale pozytywny nie zawsze oznacza ciążę. Któraś z Was wie coś o tym?

Sylwia - powiem Ci szczerze, że z tym życiem erotycznym to chyba u każdej z nas są lepsze i gorsze chwile. Ja też mam czasami z moim tak, że po prostu nie mamy ochoty, jesteśmy zestresowani czy zmęczeni. A jak mamy wolne głowy, usiądziemy razem, napijemy sie winka to na prawdę potrafi być miło :D

Mrietta - też tak myślałam, że może implantacyjny :) ale wolę się nie nastawiać bo będzie płacz.

Bratku - sama nie wiem, boję się strasznie nie wiem mam jakiś opór, żeby testować, chyba wolę żyć nadal w tej błogiej nadziei. Teraz jak wyjdzie negatyw to już nie ma co zwalać na to, że za wcześnie. Hehehe cinnamon - ale Wy mnie podpuszczacie wszystkie :D

AgaL - ja tam zazdroszczę krótkich cykli, kończy się @ i zaraz można zaczynać kolejne starania a ja muszę czekać nie 2 tygodnie, ale 3.

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zrobiłam OWULACYJNY, są 2 kreski tak samo widoczne. Z tego co wiem w ciąży dają one wynik pozytywny, ale pozytywny nie zawsze oznacza ciążę. Któraś z Was wie coś o tym?

Sylwia - powiem Ci szczerze, że z tym życiem erotycznym to chyba u każdej z nas są lepsze i gorsze chwile. Ja też mam czasami z moim tak, że po prostu nie mamy ochoty, jesteśmy zestresowani czy zmęczeni. A jak mamy wolne głowy, usiądziemy razem, napijemy sie winka to na prawdę potrafi być miło :D

Mrietta - też tak myślałam, że może implantacyjny :) ale wolę się nie nastawiać bo będzie płacz.

Bratku - sama nie wiem, boję się strasznie nie wiem mam jakiś opór, żeby testować, chyba wolę żyć nadal w tej błogiej nadziei. Teraz jak wyjdzie negatyw to już nie ma co zwalać na to, że za wcześnie. Hehehe cinnamon - ale Wy mnie podpuszczacie wszystkie :D

AgaL - ja tam zazdroszczę krótkich cykli, kończy się @ i zaraz można zaczynać kolejne starania a ja muszę czekać nie 2 tygodnie, ale 3.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    32,1 mlU/ml :) :)

luna91, Heathera, CzekającaMama, cinnamon cookie, Ejrene, Bratek, madzikk, Kjopa3, Mundek, Mundek lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    041.gif
    Carolq - brawooooooo! :D Według norm, który tydzień?

Carolq lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 tydzień cbyba nie obczajam tego

3 tyd. ciazy 5,8 - 71,2
    4 tyd. ciazy 9,5 - 750

te normy są jakieś dziwne

• luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry za spam. Carolq - faktycznie, że się pokrywają, ale chyba właśnie 3 :) Wierzysz w to? :D Prawdopodobnie się udało :)

Carolq lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma innej opcji . Ja juz sie cieszę i mąż też, zapytał sie czy nie potrzebuje czegoś innego do jedzenia i do picia i właśnie jedziemy do sklepu . Koniec z kawa , przerzucam sie na zbożową . No i ogólnie to chce mi sie zupy dyniowej wiec jedziemy po dynie

Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq super!!!! Gratuluję:)))) :*:*:*

Carolq lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq gratuluję i cieszę się z Wami z całego serducha <3

luna91 - co do testu to wiem, że u wielu dziewczyn pozytywny testy owulacyjny na tym etapie cyklu zwiastował II krechy na teście ciążowym, ale 100% pewność daje beta.

Carolq lubi tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc

Wysłany: 10 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna rób ciążowy!!! :P

f2wl20mmrxkgechr.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro zrobię :) chyba, że nie będzie już potrzeby. Heheh emocje sięgają zenitu.... Imię_Róży - testujesz ze mną jutro? Mimo wszystko nastawiam się na negatywny, bo tak będzie łatwiej.

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow się dzieje :)

Carolq gratulacje:)

Luna to chyba kwestia potwierdzenia u ciebie ale cierpliwie czekamy ;)

A ja też mam dwie krechy nannananana tylko, że owulacyjne :/

Staram się jak mogę, ale powoli zaczynam łapać doła chociaż dopiero co owulka teoretycznie jest bądź była:/ weźcie kopnijcie mnie w zadek jeszcze zdążę się nadołować...tyle zaciążonych, że chyba już limit na ten miesiąc się wyczerpał stąd mój smutek...i nie zrozumcie tego źle jakkolwiek to zabrzmiało nic złego na myśli nie miałam, ot szczerość ...

Carolq lubi tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby - zobaczymy jaki będzie mój smutek jak mi test wyjdzie negatywny, bo to tylko owulacyjny teścior. Nie dołuj się tylko działaj, masz 2 krechy a jak ja zobaczyłam 2 owulacyjne kreski to szalałam jak bym zobaczyła dwie ciążowe i męża zaciągnęłam do sypialni. Teraz działaj a martwić się będziesz przed testowaniem ;)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ