Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:AgaL- a chcesz pokazac swoj wykres czy nie bardzo? jakiej dlugosci masz cykle? Wiesz z tego co wiem lepiej miec krotkie niz dlugie - tak jak moje np po 35 dni, masz czesciej okazje na zaplodnienie, ale tez z drugiej strony za krotkie chyba tez nie sa najlepsze, jeszcze zalezy ile trwa faza lutealna, wlasnie dzieki ovu mozna poznac lepiej swoj organizm i zaobserwowac jakies nieprawidlowosci
A średnia długość moich cykli to 25/26 dniKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
CzekającaMama wrote:Masz rację - coś czuję, że emocje testowania we wrześniu sięgną zenitu
Mam nadzieję, że mój organizm sprawi mi kolejną niespodziankę i pozwoli zatestować za 15 dni W końcu aktualnie bardzo ciężko na to pracujemy z moim mężulkiem
U mnie jeśli będzie testowanie (wysoka prolaktyna) to też za ok 15 dni:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyśluz biały, i na początku myślałam że mam zakwasy po fitnessie ale ile mogą trwać , takie ciągnięcie na dole brzucha. I chyba mi się węch wyostrzył troszkę wszystko mi śmierdzi, nawet jedzenie ;/ No i macica, dopiero nauczyłam się ją badać ale jak dla mnie jest bardzo nisko i nabrzmiała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:59
-
Carolq wrote:śluz biały, i na początku myślałam że mam zakwasy po fitnessie ale ile mogą trwać , takie ciągnięcie na dole brzucha. I chyba mi się węch wyostrzył troszkę wszystko mi śmierdzi, nawet jedzenie ;/ No i macica, dopiero nauczyłam się ją badać ale jak dla mnie jest bardzo nisko i nabrzmiała
Miło się o tym czyta:)) życzę nam wszystkim, żebysmy już mogły doszukiwać się pierwszych objawów i przejść na tematy przyszłych mam;)katiuszaa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Carolq wrote:hehe , ja nie wiedziałam kiedy testować bo akurat moje testy dawały lipki testowałam bardzo dużo dziewczyny które są we wczesnej ciąży ? Macie jakieś objawy ? Chcę poszukać ich u mnie
Pierwsze- bolesne same sutki i takie sztywne że mąż się śmiał, że coś im złego zrobiłam...
Puszka z piwem śmierdziała mi rdzą, ból jajników, śluz biały od owulacji cały czas, kremowy, potem suchota. Przeziębienie, szczypanie przy sikaniu, senność, drażliwość na zapachyCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Pierwsze- bolesne same sutki i takie sztywne że mąż się śmiał, że coś im złego zrobiłam...
Puszka z piwem śmierdziała mi rdzą, ból jajników, śluz biały od owulacji cały czas, kremowy, potem suchota. Przeziębienie, szczypanie przy sikaniu, senność, drażliwość na zapachy
no ja też jestem senna ale wydawało mi się że to jeszcze za wcześnie, i metro jak dziś jechałam to tylko modliłam się by nie zwymiotować. Może Maluszek jednak puka -
Ruby wrote:Cześć dziewczynki
A się tu dzieje od rana:)
Testujących coraz więcej no pięknie:)
Czekająca to idziemy łeb w łeb ja walczę od przedwczoraj, ale po zrobionym teście owu jeszcze dzisiaj i jutro chyba powalczę ostatnio odpuściliśmy i nie wyszło nic, to tym razem będzie dużo nawet jeśli będzie to stosunek czysto prokreacyjny to niech tak będzie!! nie darowała bym sobie jakbym nie spróbowała
Hej Sylwia - wszystko się ustabilizuje i wróci do normy powolutku:)
Ruby w tym cyklu też mam takie podejście do sprawy jak Ty Akceptuję bzykolenie dla prokreacji i zobaczymy co będzieKjopa3 lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Carolq wrote:hehe , ja nie wiedziałam kiedy testować bo akurat moje testy dawały lipki testowałam bardzo dużo dziewczyny które są we wczesnej ciąży ? Macie jakieś objawy ? Chcę poszukać ich u mnie
Ale generalnie jakos od poczatku czulam, ze jestem w ciazy.Carolq lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyzrobiłam test jak wróciłam do domu jest bladziocha czekam z niecierpliwością na wyniki bety ... i zaraz zniosę jajko odświeżam i odświeżam ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:40
AgaL, Marietta, cinnamon cookie, madziak2202, CzekającaMama lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:zrobiłam test jak wróciłam do domu jest bladziocha czekam z niecierpliwością na wyniki bety ... i zaraz zniosę jajko odświeżam i odświeżam ...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Carolq wrote:zrobiłam test jak wróciłam do domu jest bladziocha czekam z niecierpliwością na wyniki bety ... i zaraz zniosę jajko odświeżam i odświeżam ...
CZEKAMYYYYYYYYYY na Twoje wyniki, czekamyyyyyyy )))