X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    547f096544c8a2a67336d911228571c1.png

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny termin @ wyznacza mi na 19.09.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym miesiącu chyba zacznę testować od 6 dni po :D
    Jakaś jestem optymistycznie nastawiona do tego cyklu ;)
    Ale uwaga jak nie wyjdzie to przygotujcie się na gigantycznego doła jakiego jeszcze nie zaliczyłam :P

AgaL, Marietta lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dodam, że aktualnie walczę z prolaktyną....

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    AgaL- a chcesz pokazac swoj wykres czy nie bardzo? :) jakiej dlugosci masz cykle? Wiesz z tego co wiem lepiej miec krotkie niz dlugie - tak jak moje np po 35 dni, masz czesciej okazje na zaplodnienie, ale tez z drugiej strony za krotkie chyba tez nie sa najlepsze, jeszcze zalezy ile trwa faza lutealna, wlasnie dzieki ovu mozna poznac lepiej swoj organizm i zaobserwowac jakies nieprawidlowosci

A średnia długość moich cykli to 25/26 dni

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama wrote:
    Masz rację - coś czuję, że emocje testowania we wrześniu sięgną zenitu :)
    Mam nadzieję, że mój organizm sprawi mi kolejną niespodziankę i pozwoli zatestować za 15 dni :-P W końcu aktualnie bardzo ciężko na to pracujemy z moim mężulkiem :-P

U mnie jeśli będzie testowanie (wysoka prolaktyna) to też za ok 15 dni:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe , ja nie wiedziałam kiedy testować bo akurat moje testy dawały lipki :) testowałam bardzo dużo :P dziewczyny które są we wczesnej ciąży ? Macie jakieś objawy :) ? Chcę poszukać ich u mnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:53

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A T carolq jakieś masz?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śluz biały, i na początku myślałam że mam zakwasy po fitnessie ale ile mogą trwać , takie ciągnięcie na dole brzucha. I chyba mi się węch wyostrzył troszkę wszystko mi śmierdzi, nawet jedzenie ;/ No i macica, dopiero nauczyłam się ją badać ale jak dla mnie jest bardzo nisko i nabrzmiała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:59

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna ladna tempka najwazniejsze ze idzie w gore

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    śluz biały, i na początku myślałam że mam zakwasy po fitnessie ale ile mogą trwać , takie ciągnięcie na dole brzucha. I chyba mi się węch wyostrzył troszkę wszystko mi śmierdzi, nawet jedzenie ;/ No i macica, dopiero nauczyłam się ją badać ale jak dla mnie jest bardzo nisko i nabrzmiała

Miło się o tym czyta:)) życzę nam wszystkim, żebysmy już mogły doszukiwać się pierwszych objawów i przejść na tematy przyszłych mam;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    hehe , ja nie wiedziałam kiedy testować bo akurat moje testy dawały lipki :) testowałam bardzo dużo :P dziewczyny które są we wczesnej ciąży ? Macie jakieś objawy :) ? Chcę poszukać ich u mnie :P

Pierwsze- bolesne same sutki i takie sztywne że mąż się śmiał, że coś im złego zrobiłam... ;)
    Puszka z piwem śmierdziała mi rdzą, ból jajników, śluz biały od owulacji cały czas, kremowy, potem suchota. Przeziębienie, szczypanie przy sikaniu, senność, drażliwość na zapachy :)

Carolq lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Pierwsze- bolesne same sutki i takie sztywne że mąż się śmiał, że coś im złego zrobiłam... ;)
    Puszka z piwem śmierdziała mi rdzą, ból jajników, śluz biały od owulacji cały czas, kremowy, potem suchota. Przeziębienie, szczypanie przy sikaniu, senność, drażliwość na zapachy :)

no ja też jestem senna ale wydawało mi się że to jeszcze za wcześnie, i metro jak dziś jechałam to tylko modliłam się by nie zwymiotować. Może Maluszek jednak puka :P

• CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Cześć dziewczynki ;)

A się tu dzieje od rana:)

Testujących coraz więcej no pięknie:)

Czekająca to idziemy łeb w łeb ja walczę od przedwczoraj, ale po zrobionym teście owu jeszcze dzisiaj i jutro chyba powalczę ;) ostatnio odpuściliśmy i nie wyszło nic, to tym razem będzie dużo nawet jeśli będzie to stosunek czysto prokreacyjny to niech tak będzie!! nie darowała bym sobie jakbym nie spróbowała :)

Hej Sylwia - wszystko się ustabilizuje i wróci do normy powolutku:)

Ruby w tym cyklu też mam takie podejście do sprawy jak Ty :-) Akceptuję bzykolenie dla prokreacji i zobaczymy co będzie ;-)

Kjopa3 lubi tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    U mnie jeśli będzie testowanie (wysoka prolaktyna) to też za ok 15 dni:)

Ja też walczę z wysoką prolaktyną, ale kto nam zabroni zatestować :-P

Carolq, AgaL lubią tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Ja mialam mdlosci, super bolace piersi, straszne humorki, caly czas bylam spiaca. Do czwartego tygodnia, bo potem.....
    Ale generalnie jakos od poczatku czulam, ze jestem w ciazy.

Carolq lubi tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykam bo mam zaraz klientke :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam test jak wróciłam do domu jest bladziocha :P czekam z niecierpliwością na wyniki bety ... i zaraz zniosę jajko odświeżam i odświeżam ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:40

AgaL, Marietta, cinnamon cookie, madziak2202, CzekającaMama lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    zrobiłam test jak wróciłam do domu jest bladziocha :P czekam z niecierpliwością na wyniki bety ... i zaraz zniosę jajko odświeżam i odświeżam ...
    Wszyscy czekamy na dobre wieści:))

• Bratek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Gwarantuję Ci, że wszystkie tu znosimy jajo ;)
    CZEKAMYYYYYYYYYY na Twoje wyniki, czekamyyyyyyy :))))

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ