X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama no po takim zestawie to musi się udać!!! :)
    U mnie tempka w górze :) oby tak zostało :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    CzekającaMama no po takim zestawie to musi się udać!!! :)
    U mnie tempka w górze :) oby tak zostało :)

Oby się udało i żeby tempka u Ciebie nie zmieniała kierunku,a niebawem Ruby i przy nas skrobnie serduszko ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calolq - trzymam kciuki:-))

Ciasteczko - oby Ci się udało.
    U mnie objawy - piersi eksplodują:-) ojjj zaczyna się;-))
    Luna to w końcu testujemy we dwie w łykend, tak???

cinnamon cookie, luna91 lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez myślałam ze nic z tego , to chyba był najbardziej nieogarnięty cykl szczególnie ze testowałam lh a jednak cos jest na rzeczy i sie dzieje . Ja miałam z Wami testować a nie wytrzymałam i pomyslałam a jak cos to w weekend znowu nasikam . wszystko przed Wami .

cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajajajjjj zaczyna się wielkie testowanie!!! Ależ będą emocje :D trzymam kciuki za Was i za siebie też :D

Carolq lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imie_Rozy - zglaszam gotowosc do testowania :D razem razniej :) dziewczyny co sadzicie o moim wykresie? Wiem,ze takie wrozenie z wykresu to jak wrozenie ze szklanej kuli, ale moze Wy macie wiekszw doswiadczenie :p

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Imie_Rozy - zglaszam gotowosc do testowania :D razem razniej :) dziewczyny co sadzicie o moim wykresie? Wiem,ze takie wrozenie z wykresu to jak wrozenie ze szklanej kuli, ale moze Wy macie wiekszw doswiadczenie :p

Powodzenia :)) trzymam kciuki!

patrzę na Wasze wykresy...i mam bardzo krótkie cykle w porównaniu do Was...czy mam się tym martwić?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ajajajjjj zaczyna się wielkie testowanie!!! Ależ będą emocje :D trzymam kciuki za Was i za siebie też :D

Masz rację - coś czuję, że emocje testowania we wrześniu sięgną zenitu :)
    Mam nadzieję, że mój organizm sprawi mi kolejną niespodziankę i pozwoli zatestować za 15 dni :-P W końcu aktualnie bardzo ciężko na to pracujemy z moim mężulkiem :-P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas jakos nerwowo w malzenstwie - maz zaczal nowa prace i jakos tak troche nasze zycie erotyczne zaczyna wymierac :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL- a chcesz pokazac swoj wykres czy nie bardzo? :) jakiej dlugosci masz cykle? Wiesz z tego co wiem lepiej miec krotkie niz dlugie - tak jak moje np po 35 dni, masz czesciej okazje na zaplodnienie, ale tez z drugiej strony za krotkie chyba tez nie sa najlepsze, jeszcze zalezy ile trwa faza lutealna, wlasnie dzieki ovu mozna poznac lepiej swoj organizm i zaobserwowac jakies nieprawidlowosci

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna91- trzymam oba kciuki!! Wygląda dobrze :) Spadek 6 dnia- może implantacyjny :) Kiedy testujesz? Doczekasz do weekendu? :) Ja od szóstego dnia sikałam już z niecierpliwości :P
    Skoro termin @ masz na jutro, zrób test dzisiaj, ja chyba bardziej jestem ciekawa niż Wy!! :P

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki ;)

A się tu dzieje od rana:)

Testujących coraz więcej no pięknie:)

Czekająca to idziemy łeb w łeb ja walczę od przedwczoraj, ale po zrobionym teście owu jeszcze dzisiaj i jutro chyba powalczę ;) ostatnio odpuściliśmy i nie wyszło nic, to tym razem będzie dużo nawet jeśli będzie to stosunek czysto prokreacyjny to niech tak będzie!! nie darowała bym sobie jakbym nie spróbowała :)

Hej Sylwia - wszystko się ustabilizuje i wróci do normy powolutku:)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

patrzę na Wasze wykresy...i mam bardzo krótkie cykle w porównaniu do Was...czy mam się tym martwić?
    Ja ostatnio mam też krótsze cykle 26-27dni faza lutealna 14dni. Czekam na koniec @ i biorę się do działania:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę w pracy jak na szpilkach nie wiem jak dzis nie bedzie tych wyników to ja dostanę szału chyba , chce juz moc sie tez tym cieszyć .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Siedzę w pracy jak na szpilkach nie wiem jak dzis nie bedzie tych wyników to ja dostanę szału chyba , chce juz moc sie tez tym cieszyć .

będzie pięknie, zawczasu już ćwicz cierpliwość kochana ;)

Carolq lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    spokojnie bo stres nie jest dobrym kolega

Carolq lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Nie. Idealny cykl trwa ok.28dni. Może być też ciut krótszy lub dłuższy (max.do 35). Pytanie, jakie są Twoje :) I tak, jak dziewczyny piszą - kiedy wypada Ci owulka, a w związku z tym - jakiej długości jest faza lutealna (czyli ta po owulce - która jest czasem na wstępny rozwój i zagnieżdżenie Pasożytka w macicy ;) ).

luna91 - naprawdę wytrzymasz do..... SOBOTY???? B-) :P ;> ;) B-)

AgaL lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png

Wysłany: 10 września 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna nie wierzę że wytrzymasz :D

luna91 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    AgaL- a chcesz pokazac swoj wykres czy nie bardzo? :) jakiej dlugosci masz cykle? Wiesz z tego co wiem lepiej miec krotkie niz dlugie - tak jak moje np po 35 dni, masz czesciej okazje na zaplodnienie, ale tez z drugiej strony za krotkie chyba tez nie sa najlepsze, jeszcze zalezy ile trwa faza lutealna, wlasnie dzieki ovu mozna poznac lepiej swoj organizm i zaobserwowac jakies nieprawidlowosci

Spróbuje załączyć aktualny cykl, na którym mam akurat przerywaną linię.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Spróbuje załączyć aktualny cykl, na którym mam akurat przerywaną linię.

‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ