Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:CzekającaMama no po takim zestawie to musi się udać!!!
U mnie tempka w górze oby tak zostało
Oby się udało i żeby tempka u Ciebie nie zmieniała kierunku,a niebawem Ruby i przy nas skrobnie serduszkocinnamon cookie lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Calolq - trzymam kciuki:-))
Ciasteczko - oby Ci się udało.
U mnie objawy - piersi eksplodują ojjj zaczyna się)
Luna to w końcu testujemy we dwie w łykend, tak???cinnamon cookie, luna91 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tez myślałam ze nic z tego , to chyba był najbardziej nieogarnięty cykl szczególnie ze testowałam lh a jednak cos jest na rzeczy i sie dzieje . Ja miałam z Wami testować a nie wytrzymałam i pomyslałam a jak cos to w weekend znowu nasikam . wszystko przed Wami .
cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Imie_Rozy - zglaszam gotowosc do testowania razem razniej dziewczyny co sadzicie o moim wykresie? Wiem,ze takie wrozenie z wykresu to jak wrozenie ze szklanej kuli, ale moze Wy macie wiekszw doswiadczenie :p3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Imie_Rozy - zglaszam gotowosc do testowania razem razniej dziewczyny co sadzicie o moim wykresie? Wiem,ze takie wrozenie z wykresu to jak wrozenie ze szklanej kuli, ale moze Wy macie wiekszw doswiadczenie :p
Powodzenia ) trzymam kciuki!
patrzę na Wasze wykresy...i mam bardzo krótkie cykle w porównaniu do Was...czy mam się tym martwić?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Ajajajjjj zaczyna się wielkie testowanie!!! Ależ będą emocje trzymam kciuki za Was i za siebie też
Masz rację - coś czuję, że emocje testowania we wrześniu sięgną zenitu
Mam nadzieję, że mój organizm sprawi mi kolejną niespodziankę i pozwoli zatestować za 15 dni W końcu aktualnie bardzo ciężko na to pracujemy z moim mężulkiemcinnamon cookie lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
AgaL- a chcesz pokazac swoj wykres czy nie bardzo? jakiej dlugosci masz cykle? Wiesz z tego co wiem lepiej miec krotkie niz dlugie - tak jak moje np po 35 dni, masz czesciej okazje na zaplodnienie, ale tez z drugiej strony za krotkie chyba tez nie sa najlepsze, jeszcze zalezy ile trwa faza lutealna, wlasnie dzieki ovu mozna poznac lepiej swoj organizm i zaobserwowac jakies nieprawidlowosci3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna91- trzymam oba kciuki!! Wygląda dobrze Spadek 6 dnia- może implantacyjny Kiedy testujesz? Doczekasz do weekendu? Ja od szóstego dnia sikałam już z niecierpliwości
Skoro termin @ masz na jutro, zrób test dzisiaj, ja chyba bardziej jestem ciekawa niż Wy!! -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
A się tu dzieje od rana:)
Testujących coraz więcej no pięknie:)
Czekająca to idziemy łeb w łeb ja walczę od przedwczoraj, ale po zrobionym teście owu jeszcze dzisiaj i jutro chyba powalczę ostatnio odpuściliśmy i nie wyszło nic, to tym razem będzie dużo nawet jeśli będzie to stosunek czysto prokreacyjny to niech tak będzie!! nie darowała bym sobie jakbym nie spróbowała
Hej Sylwia - wszystko się ustabilizuje i wróci do normy powolutku:) -
AgaL wrote:Powodzenia ) trzymam kciuki!
patrzę na Wasze wykresy...i mam bardzo krótkie cykle w porównaniu do Was...czy mam się tym martwić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Powodzenia ) trzymam kciuki!
patrzę na Wasze wykresy...i mam bardzo krótkie cykle w porównaniu do Was...czy mam się tym martwić?
luna91 - naprawdę wytrzymasz do..... SOBOTY???? ;>AgaL lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:AgaL- a chcesz pokazac swoj wykres czy nie bardzo? jakiej dlugosci masz cykle? Wiesz z tego co wiem lepiej miec krotkie niz dlugie - tak jak moje np po 35 dni, masz czesciej okazje na zaplodnienie, ale tez z drugiej strony za krotkie chyba tez nie sa najlepsze, jeszcze zalezy ile trwa faza lutealna, wlasnie dzieki ovu mozna poznac lepiej swoj organizm i zaobserwowac jakies nieprawidlowosci
Spróbuje załączyć aktualny cykl, na którym mam akurat przerywaną linię.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę