X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaMama no po takim zestawie to musi się udać!!! :)
    U mnie tempka w górze :) oby tak zostało :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    CzekającaMama no po takim zestawie to musi się udać!!! :)
    U mnie tempka w górze :) oby tak zostało :)

Oby się udało i żeby tempka u Ciebie nie zmieniała kierunku,a niebawem Ruby i przy nas skrobnie serduszko ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calolq - trzymam kciuki:-))

Ciasteczko - oby Ci się udało.
    U mnie objawy - piersi eksplodują:-) ojjj zaczyna się;-))
    Luna to w końcu testujemy we dwie w łykend, tak???

cinnamon cookie, luna91 lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez myślałam ze nic z tego , to chyba był najbardziej nieogarnięty cykl szczególnie ze testowałam lh a jednak cos jest na rzeczy i sie dzieje . Ja miałam z Wami testować a nie wytrzymałam i pomyslałam a jak cos to w weekend znowu nasikam . wszystko przed Wami .

cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajajajjjj zaczyna się wielkie testowanie!!! Ależ będą emocje :D trzymam kciuki za Was i za siebie też :D

Carolq lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imie_Rozy - zglaszam gotowosc do testowania :D razem razniej :) dziewczyny co sadzicie o moim wykresie? Wiem,ze takie wrozenie z wykresu to jak wrozenie ze szklanej kuli, ale moze Wy macie wiekszw doswiadczenie :p

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Imie_Rozy - zglaszam gotowosc do testowania :D razem razniej :) dziewczyny co sadzicie o moim wykresie? Wiem,ze takie wrozenie z wykresu to jak wrozenie ze szklanej kuli, ale moze Wy macie wiekszw doswiadczenie :p

Powodzenia :)) trzymam kciuki!

patrzę na Wasze wykresy...i mam bardzo krótkie cykle w porównaniu do Was...czy mam się tym martwić?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ajajajjjj zaczyna się wielkie testowanie!!! Ależ będą emocje :D trzymam kciuki za Was i za siebie też :D

Masz rację - coś czuję, że emocje testowania we wrześniu sięgną zenitu :)
    Mam nadzieję, że mój organizm sprawi mi kolejną niespodziankę i pozwoli zatestować za 15 dni :-P W końcu aktualnie bardzo ciężko na to pracujemy z moim mężulkiem :-P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas jakos nerwowo w malzenstwie - maz zaczal nowa prace i jakos tak troche nasze zycie erotyczne zaczyna wymierac :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL- a chcesz pokazac swoj wykres czy nie bardzo? :) jakiej dlugosci masz cykle? Wiesz z tego co wiem lepiej miec krotkie niz dlugie - tak jak moje np po 35 dni, masz czesciej okazje na zaplodnienie, ale tez z drugiej strony za krotkie chyba tez nie sa najlepsze, jeszcze zalezy ile trwa faza lutealna, wlasnie dzieki ovu mozna poznac lepiej swoj organizm i zaobserwowac jakies nieprawidlowosci

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna91- trzymam oba kciuki!! Wygląda dobrze :) Spadek 6 dnia- może implantacyjny :) Kiedy testujesz? Doczekasz do weekendu? :) Ja od szóstego dnia sikałam już z niecierpliwości :P
    Skoro termin @ masz na jutro, zrób test dzisiaj, ja chyba bardziej jestem ciekawa niż Wy!! :P

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki ;)

A się tu dzieje od rana:)

Testujących coraz więcej no pięknie:)

Czekająca to idziemy łeb w łeb ja walczę od przedwczoraj, ale po zrobionym teście owu jeszcze dzisiaj i jutro chyba powalczę ;) ostatnio odpuściliśmy i nie wyszło nic, to tym razem będzie dużo nawet jeśli będzie to stosunek czysto prokreacyjny to niech tak będzie!! nie darowała bym sobie jakbym nie spróbowała :)

Hej Sylwia - wszystko się ustabilizuje i wróci do normy powolutku:)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

patrzę na Wasze wykresy...i mam bardzo krótkie cykle w porównaniu do Was...czy mam się tym martwić?
    Ja ostatnio mam też krótsze cykle 26-27dni faza lutealna 14dni. Czekam na koniec @ i biorę się do działania:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę w pracy jak na szpilkach nie wiem jak dzis nie bedzie tych wyników to ja dostanę szału chyba , chce juz moc sie tez tym cieszyć .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Siedzę w pracy jak na szpilkach nie wiem jak dzis nie bedzie tych wyników to ja dostanę szału chyba , chce juz moc sie tez tym cieszyć .

będzie pięknie, zawczasu już ćwicz cierpliwość kochana ;)

Carolq lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    spokojnie bo stres nie jest dobrym kolega

Carolq lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Nie. Idealny cykl trwa ok.28dni. Może być też ciut krótszy lub dłuższy (max.do 35). Pytanie, jakie są Twoje :) I tak, jak dziewczyny piszą - kiedy wypada Ci owulka, a w związku z tym - jakiej długości jest faza lutealna (czyli ta po owulce - która jest czasem na wstępny rozwój i zagnieżdżenie Pasożytka w macicy ;) ).

luna91 - naprawdę wytrzymasz do..... SOBOTY???? B-) :P ;> ;) B-)

AgaL lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png

Wysłany: 10 września 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna nie wierzę że wytrzymasz :D

luna91 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    AgaL- a chcesz pokazac swoj wykres czy nie bardzo? :) jakiej dlugosci masz cykle? Wiesz z tego co wiem lepiej miec krotkie niz dlugie - tak jak moje np po 35 dni, masz czesciej okazje na zaplodnienie, ale tez z drugiej strony za krotkie chyba tez nie sa najlepsze, jeszcze zalezy ile trwa faza lutealna, wlasnie dzieki ovu mozna poznac lepiej swoj organizm i zaobserwowac jakies nieprawidlowosci

Spróbuje załączyć aktualny cykl, na którym mam akurat przerywaną linię.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Spróbuje załączyć aktualny cykl, na którym mam akurat przerywaną linię.

‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ