Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:co im szkodzi ja nawet chciałam dopłacić za szybsze wyniki to mnie wyśmiali Żałuje że nie poszłam do bielańskiego tam mają od ręki ( tak słyszałam) i nie trzeba czekać chciałam iść tam w poniedziałek ale mąż powiedział bym raczej poszła tak gdzie byłam, bo mogą być tam inne aparaty czy coś i wynik może być nie miarodajny co sądzicie o tym ?
Mąż a rację, przyrost lepiej sprawdzać w tym samym labie ze względu na różne normy:)Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:kurka ja to mam gazy często, ale jakby przyszły ze zdwojoną siłą to mój m byłby wielce niepocieszony, teraz na mnie krzyczy , ale kobiecie w ciąży chyba wolno nie? może będzie taryfa ulgowa
Hehe też tak myślę bo już teraz to się nie czepia , puszczam bączule , odbija mi się jak jakimś żulą a on i tak się z tego śmieje Myślę że Twój jak będziesz w ciąży też Ci wybaczy -
nick nieaktualnyA tak pyzatym to dziś zadzwoniła do mnie babcia w poniedziałek będą pobierać jej kolejne markery po chemii aby sprawdzić stan, mam nadzieję że się polepszył. Chciałam ją jakoś podnieść na duchu i bardzo gryzłam się w język szczególnie jak mi powiedziała że patrycja jej wnuczka jest w 2 miesiącu ciąży i się za nią modli szczególnie aby wszystko było ok. Ale poprosiłam ją aby za mnie też się szczególnie pomodliła i ugryzłam się w jęzor. Kiedy uważacie że powinno się mówić bliskim nam osobą o ciąży ? Mojego męża Mama tez ma w przyszłym tygodniu pobranie wycinków do badań a bardzo czeka na wnuka z naszej strony ... No i moja Mama mam z nią super kontakt , zawsze mi doradza jej najbardziej bym chciała powiedzieć ...
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:A tak pyzatym to dziś zadzwoniła do mnie babcia w poniedziałek będą pobierać jej kolejne markery po chemii aby sprawdzić stan, mam nadzieję że się polepszył. Chciałam ją jakoś podnieść na duchu i bardzo gryzłam się w język szczególnie jak mi powiedziała że patrycja jej wnuczka jest w 2 miesiącu ciąży i się za nią modli szczególnie aby wszystko było ok. Ale poprosiłam ją aby za mnie też się szczególnie pomodliła i ugryzłam się w jęzor. Kiedy uważacie że powinno się mówić bliskim nam osobą o ciąży ? Mojego męża Mama tez ma w przyszłym tygodniu pobranie wycinków do badań a bardzo czeka na wnuka z naszej strony ... No i moja Mama mam z nią super kontakt , zawsze mi doradza jej najbardziej bym chciała powiedzieć ...
Carolq to zależy od Ciebie, ale pamiętam, że ja najbliższym: rodzicom i teściom powiedziałam dość szybko, wiele osób po pierwszym trymetrze dopiero mówi, ale nam znajomi nawet mówili jak ich żony były w 5tym tygodniu ciąży... w twojej sytuacji na pewno bym powiedziała babci i teściowej -one by się bardzo ucieszyły i pewnie podniosła byś je na duchu ale to jest tylko moje zdanie... Nie ma co myśleć, że jak się powie za wcześnie to jeszcze się coś przydarzy itp bo jak się ma coś wydarzyć to może być na każdym etapie ciąży... zrób jak ci podpowiada serce i rozsądek, a co na to twój małż? -
Cześć dziewczynki
Przepraszam, że mnie znów nie było, ale miałam koszmarny tydzień. W pracy znów kocioł, nadgodziny, a po powrocie do domu brak sił na cokolwiek. Dziś powoli wracam do życia i odliczam godziny do weekendu. Ostatnio mam wrażenie, że na nic nie mam czasu, że brakuje mi go nawet na zwykłe codzienne czynności. Masakra
Gratuluję pozytywnych testów Kochane i życzę już tylko pozytywnych wieści👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ok chata ogarnięta i mam chwilę przed wyjściem do kosmetyczki, więc wskakuję nadrobić zaległości
luna91 - krecha jak ta malowana i nie pozostawia złudzeń, ale czekamy na betę i niech strzelają korki od szampana
Carolq i Ruby - to ja nie wiem co się ze mną dzieje, bo gazy mnie atakują od momentu podania pregnylu i mój mężulek nabija się ze mnie, że niebawem będzie musiał skołować sobie maskę przeciwgazową, bo inaczej może ulec trwałej narkozie Co do przekazania wiadomości o maleństwie to mam podobne zdanie jak Ruby. Zrób to co podpowiada Ci serducho i może pomoże Ci, w tym rozmowa z mężulkiem Ja stoję za Tobą murem, bez względu na to jaką podejmiesz decyzjęCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
cinnamon cookie wrote:Ruby u mnie też i rano i wieczór jazda, Mąż tylko się cieszy bo korzysta na tym, ciągle gada że "ojj ja myślę, że ta owulacja jeszcze trwa, trzeba działać" jak tak dalej pójdzie to nogi zostaną mi w takiej rozłożonej pozycji
Ale z tego co mi lekarz mówił to za często też nie dobrze się bzykać bo jakość nasienia jest wtedy niska.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Ale z tego co mi lekarz mówił to za często też nie dobrze się bzykać bo jakość nasienia jest wtedy niska.
-
Dziewczynki kochane. Ja jednak podjelam decyzje ze narazie zrezygnuje z forum az sie wylecze. W ciagu najblizszych kilku miesiecy nie ma szans zeby zajsc wiec bedzie mi smutno, ale jak juz bedzie wszystko ok to tutaj wroce. I wiem ze w ciagu jednego miesiaca bedzie fasolka rosla:)
Zycze wam aby do tego czasu wszystkie zafasolkowaly!
Trzymajcie sie cieplutkoAgaL, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk czekamy na Ciebie! Wróć kiedy będziesz mogła lub kiedy tylko zechcesz:*
Ejrene raz dziennie pewnie jest Ok, chociaż na pewno znalazłby się lekarz który by powiedział że i to za dużo trudno stwierdzić jaka metoda dobra... Jeśli mężczyzna ma słabe nasienie to pewnie lepiej by odczekał parę dni... Dzięki, zieleni się na naszym forum, mam nadzieję że i mi się udzieli -
Zrobilam zdjecie z pierwszej strony, zeby porownac ile serduszek dojdzie:)
Pewnie bede zagladac do was czasem, bardzo sie przywiazalam do wascinnamon cookie, Ejrene, luna91, Rybaaaa, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Cześć, dziewczynki
Luna czekam nidcierpliwie na wynik Twojej bety, prawie jakby to o mnie chodziło
Ja jestem w połowie drogi między owulacją a @ i zaczynam się doszukiwać objawów A myślałam, że tym razem uda się zachować rozsądek.
Dziś nawet uprzedziłam koleżankę, że przez następny tydzień będę w ciąży więc ma mnie nie denerwować. Tylko, że na razie poza uczuciem gorąca i wypiekami na policzkach żadnych odchyleń od normy - nic nie boli, jajnik milczy,piersi normalne (może jakby ciut jędrniejsze?) tylko ten wykres taki ładny. Nic to będę sobie wkręcać dalej, dobrze, że nie jestem w tym sama8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
131,6 - gorna granica 4 tc kolejna robie w poniedzialek a we wt pedze do gina
Ejrene, Carolq, cinnamon cookie, Ruby, Paryzetka83, Kjopa3, Marietta, Smerfelinka, Bratek lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny