Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:umowa stoi, to będzie dzień moich urodzin : )
A ja oświadczam, że jestem 5 dni po o ile dobrze wyliczyłam bo wykresu nie prowadze a testy owu były w środę i czwartek podobne chociaż w czw wydawały mi się bledsze...i testowac mam zamiar w sobotę a co!!! albo nawet w piatek falstart będzie
Kcukam za dobra bete Luna!
Jasminowa widze, że kilmaty korpo nie obce ci
Cinamon - zazdroszczę tempki
Imię róży to ja już też nie wiem czy moje okresowe czy cionszoeluna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane :* :* :*
Nie było mnie troszeczkę wszyscy się super cieszą . Znaczy powiedzieliśmy tylko rodzicom i rodzeństwu i poprosiliśmy aby wstrzymali się z tą nowiną jeszcze z 2 miesiące.
Moje Maleństwo w weekend daje mi popalić. Jestem w stanie zasnąć nawet jak z kimś rozmawiam, a w nocy budzę się o 4 i nie mogę spać no ale ba ( widocznie lubi oglądać seriale jak mamusia )
Oprócz tego wszystko podchodzi mi pod gardło , nadal jedzenie jest nie do przyjęcia, więc jak tylko coś wychwycę co mi pasuje kupuję na zapas:)
Dziś też poszłam na betę zobaczyć jak i co , może coś się wyjaśni z tym ile ten Mały Robaczek ma dni
Dlatego Luna ciężko mi wyznaczyć termin, no i dlatego że mam długie cykle teoretycznie wychodzi końcówka maja, ale wcale się nie obrażę jak zrobię mężowi niespodziankę na pierwszą rodznicę ślubu 6.6
katiuszaaa - okolice Siedlec i Płocka dwie zupełnie inne strony więc jest duże prawdopodobieństwo
cinamon - tempka cudowna
Ruby - testuj już w środę, mi dzień przed wyszedł negatywny a potem na drugi dzień blada krecha, chyba po 6 dniach od ovu
Ale za Wami tęskniłam :)Pewnie niedługo będę musiała się przenieść na fioletową
Vesper, AgaL lubią tę wiadomość
-
Carolqu - co z tym Płockiem? Bo ja mieszkam w miejscowości pod Płockiem a w Płocku często bywam
Cinnamon - ja swoją pracę lubię średnio, nie chodzi o to, że jestem wielka pani i zaraz idę się lenić w domu, ale ja mam pracę stresującą, mam kierownicze stanowisko, non stop odbieram maile jak nie z pretensjami to zarzucają mnie robotą. Na zebrania jeździmy do innego miasta - ja od siebie mam jakieś 4 godziny jazdy, oczywiście na tych zebraniach zbieramy baty. Poza tym jednym z moich objawów jest mega mega zmienność nastrojów. Ja wczoraj wieczorem wyłam jak pies, bo mąż powiedział, że jak będę się tak rozpychać na łóżku to mi zabierze kołdrę i zmarznę - nie wiem co mnie w tym zasmuciło, ale ryczałam 15 minut, po czym zaczęłam się śmiać, że taka głupot mnie rozczuliła. Tak więc niewykluczone, że pozabijam moich współpracowników za nic
Vesper lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Kochane ja temperaturę mam wysoką ale nie za bardzo się nią kieruję, bo w poprzednim cyklu miałam podobnie...
Carolq to Ty testowałaś już 5 dni po owulacji? szalona
A co te szaleństwo widocznie do czegoś doprowadziło
Ja tak na prawdę nie wiedziałam kiedy mam ovu tylko przypuszczałam od 15 sierpnia więc jak wejdziesz na mój wykres zobaczysz serię testów które były negatywne a owulacyjne też wszystkie negatywne Także szalej , szalej -
nick nieaktualnyluna91 wrote:Carolqu - co z tym Płockiem? Bo ja mieszkam w miejscowości pod Płockiem a w Płocku często bywam
Cinnamon - ja swoją pracę lubię średnio, nie chodzi o to, że jestem wielka pani i zaraz idę się lenić w domu, ale ja mam pracę stresującą, mam kierownicze stanowisko, non stop odbieram maile jak nie z pretensjami to zarzucają mnie robotą. Na zebrania jeździmy do innego miasta - ja od siebie mam jakieś 4 godziny jazdy, oczywiście na tych zebraniach zbieramy baty. Poza tym jednym z moich objawów jest mega mega zmienność nastrojów. Ja wczoraj wieczorem wyłam jak pies, bo mąż powiedział, że jak będę się tak rozpychać na łóżku to mi zabierze kołdrę i zmarznę - nie wiem co mnie w tym zasmuciło, ale ryczałam 15 minut, po czym zaczęłam się śmiać, że taka głupot mnie rozczuliła. Tak więc niewykluczone, że pozabijam moich współpracowników za nic
Hej no tam niedaleko mieszkają moi rodzice , a co do męża i kołdry mój się zapytał jak miałam tą tragiczną noc i wstawałam co godzinę siku czy może spać w salonie bo mi będzie wygodniej więc moja reakcja była taka sama , płacz a potem się śmiałam ale i tak śpi z Nami -
luna91 wrote:Carolqu - co z tym Płockiem? Bo ja mieszkam w miejscowości pod Płockiem a w Płocku często bywam
Cinnamon - ja swoją pracę lubię średnio, nie chodzi o to, że jestem wielka pani i zaraz idę się lenić w domu, ale ja mam pracę stresującą, mam kierownicze stanowisko, non stop odbieram maile jak nie z pretensjami to zarzucają mnie robotą. Na zebrania jeździmy do innego miasta - ja od siebie mam jakieś 4 godziny jazdy, oczywiście na tych zebraniach zbieramy baty. Poza tym jednym z moich objawów jest mega mega zmienność nastrojów. Ja wczoraj wieczorem wyłam jak pies, bo mąż powiedział, że jak będę się tak rozpychać na łóżku to mi zabierze kołdrę i zmarznę - nie wiem co mnie w tym zasmuciło, ale ryczałam 15 minut, po czym zaczęłam się śmiać, że taka głupot mnie rozczuliła. Tak więc niewykluczone, że pozabijam moich współpracowników za nic -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Oglądałam ostatnio galerię testów ciazowych i od 10 dnia po ovu bladziochy wychodziły już dziewczynom po 9 dniach albo i krócej nie widziałam
Mi jeszcze wychodzą bladzochy a jestem końcówka 4 tygodnia i dziś sikałam i znów oczywiście kreska wyraźniejsza i mocniejsza od pozostałych no ale tamte też były widoczne jak podrzucicie jakąś stronę to Wam wrzucę fotkę
4 przy sobie z 9.9 , 10.9 , 12.09, i 14.09 testy , a maleństwo powstało raczej( z tego co wiem kiedy ) 2.09- 4.09
czyli niecałe 10 dni
A na dowód z 9.09 - mogę Wam wrzucić jeszcze pozostałe 2 testy takie sameWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:17
AgaL, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Oglądałam ostatnio galerię testów ciazowych i od 10 dnia po ovu bladziochy wychodziły już dziewczynom po 9 dniach albo i krócej nie widziałam
Ejrene lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Ale kusicie tymi testami! Ja mam dziś 10dpo a testować zamierzam 18.09 czyli dzień po spodziewanej @, zwłaszcza, że tempka powolutku ale spada. Choć w dzień powyżej 37
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:22
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
http://www.fotosik.pl/zdjecie/362c68306c89b939
tak u mnie wygląda 16dpo. Przestraszyłam się, że za jasna, ale w galerii wykresów są też jaśniejsze więc chyba nie jest najgorzej.
Dziewczyny, nie mogę się doczekać Waszych testów. Znowu będą emocje.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Carolq - ja już się odezwałam na majówkach, ale udzielać się zacznę na poważnie jak już zobaczę serce na usg. Idę jutro, na pewno będzie za wcześnie, ale ja wolę iść. Pewnie zobaczę tylko pęcherzyk ciążowy.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Carolq - ja już się odezwałam na majówkach, ale udzielać się zacznę na poważnie jak już zobaczę serce na usg. Idę jutro, na pewno będzie za wcześnie, ale ja wolę iść. Pewnie zobaczę tylko pęcherzyk ciążowy.
Rozumiem ale tam zostaniesz raczej , bo chciałabym mieć kogoś znajomego tak więc się zastanawiam gdzie uderzyć
A dziewczyny reszta wrześniowych gdzie jest ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:00