X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    umowa stoi, to będzie dzień moich urodzin : )
    Uuuuuuu to byłby super prezent!!! :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    umowa stoi, to będzie dzień moich urodzin : )

A ja oświadczam, że jestem 5 dni po o ile dobrze wyliczyłam bo wykresu nie prowadze a testy owu były w środę i czwartek podobne chociaż w czw wydawały mi się bledsze...i testowac mam zamiar w sobotę a co!!! albo nawet w piatek falstart będzie :P

Kcukam za dobra bete Luna!

Jasminowa widze, że kilmaty korpo nie obce ci ;)

Cinamon - zazdroszczę tempki

Imię róży to ja już też nie wiem czy moje okresowe czy cionszoe :P

luna91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :* :* :*

Nie było mnie troszeczkę wszyscy się super cieszą . Znaczy powiedzieliśmy tylko rodzicom i rodzeństwu i poprosiliśmy aby wstrzymali się z tą nowiną jeszcze z 2 miesiące.
    Moje Maleństwo w weekend daje mi popalić. Jestem w stanie zasnąć nawet jak z kimś rozmawiam, a w nocy budzę się o 4 i nie mogę spać no ale ba ( widocznie lubi oglądać seriale jak mamusia :P )
    Oprócz tego wszystko podchodzi mi pod gardło , nadal jedzenie jest nie do przyjęcia, więc jak tylko coś wychwycę co mi pasuje kupuję na zapas:)
    Dziś też poszłam na betę zobaczyć jak i co :) , może coś się wyjaśni z tym ile ten Mały Robaczek ma dni :)
    Dlatego Luna ciężko mi wyznaczyć termin, no i dlatego że mam długie cykle teoretycznie wychodzi końcówka maja, ale wcale się nie obrażę jak zrobię mężowi niespodziankę na pierwszą rodznicę ślubu 6.6 :)
    katiuszaaa - okolice Siedlec i Płocka dwie zupełnie inne strony więc jest duże prawdopodobieństwo :)
    cinamon - tempka cudowna :)
    Ruby - testuj już w środę, mi dzień przed wyszedł negatywny a potem na drugi dzień blada krecha, chyba po 6 dniach od ovu

Ale za Wami tęskniłam :)Pewnie niedługo będę musiała się przenieść na fioletową :(

Vesper, AgaL lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolqu - co z tym Płockiem? Bo ja mieszkam w miejscowości pod Płockiem :) a w Płocku często bywam :P

Cinnamon - ja swoją pracę lubię średnio, nie chodzi o to, że jestem wielka pani i zaraz idę się lenić w domu, ale ja mam pracę stresującą, mam kierownicze stanowisko, non stop odbieram maile jak nie z pretensjami to zarzucają mnie robotą. Na zebrania jeździmy do innego miasta - ja od siebie mam jakieś 4 godziny jazdy, oczywiście na tych zebraniach zbieramy baty. Poza tym jednym z moich objawów jest mega mega zmienność nastrojów. Ja wczoraj wieczorem wyłam jak pies, bo mąż powiedział, że jak będę się tak rozpychać na łóżku to mi zabierze kołdrę i zmarznę - nie wiem co mnie w tym zasmuciło, ale ryczałam 15 minut, po czym zaczęłam się śmiać, że taka głupot mnie rozczuliła. Tak więc niewykluczone, że pozabijam moich współpracowników za nic :D

Vesper lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek

Wysłany: 14 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja temperaturę mam wysoką ale nie za bardzo się nią kieruję, bo w poprzednim cyklu miałam podobnie...
    Carolq to Ty testowałaś już 5 dni po owulacji? :D szalona :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Kochane ja temperaturę mam wysoką ale nie za bardzo się nią kieruję, bo w poprzednim cyklu miałam podobnie...
    Carolq to Ty testowałaś już 5 dni po owulacji? :D szalona :D

A co te szaleństwo widocznie do czegoś doprowadziło :)
    Ja tak na prawdę nie wiedziałam kiedy mam ovu tylko przypuszczałam od 15 sierpnia :P więc jak wejdziesz na mój wykres zobaczysz serię testów które były negatywne :P a owulacyjne też wszystkie negatywne :) Także szalej , szalej :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Carolqu - co z tym Płockiem? Bo ja mieszkam w miejscowości pod Płockiem :) a w Płocku często bywam :P

Cinnamon - ja swoją pracę lubię średnio, nie chodzi o to, że jestem wielka pani i zaraz idę się lenić w domu, ale ja mam pracę stresującą, mam kierownicze stanowisko, non stop odbieram maile jak nie z pretensjami to zarzucają mnie robotą. Na zebrania jeździmy do innego miasta - ja od siebie mam jakieś 4 godziny jazdy, oczywiście na tych zebraniach zbieramy baty. Poza tym jednym z moich objawów jest mega mega zmienność nastrojów. Ja wczoraj wieczorem wyłam jak pies, bo mąż powiedział, że jak będę się tak rozpychać na łóżku to mi zabierze kołdrę i zmarznę - nie wiem co mnie w tym zasmuciło, ale ryczałam 15 minut, po czym zaczęłam się śmiać, że taka głupot mnie rozczuliła. Tak więc niewykluczone, że pozabijam moich współpracowników za nic :D

Hej no tam niedaleko mieszkają moi rodzice :), a co do męża i kołdry mój się zapytał jak miałam tą tragiczną noc i wstawałam co godzinę siku czy może spać w salonie bo mi będzie wygodniej więc moja reakcja była taka sama , płacz a potem się śmiałam :P ale i tak śpi z Nami :P

Wysłany: 14 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:

Hahah no ładnie, to faktycznie masz humorki :D u mnie też jest stresująco, często mam ochotę pozabijać moich klientów, ale u nas jak któraś zajdzie w ciążę to powinna w sumie iść na L4, bo z tego co wiem to w ciąży można pracować 8 godzin dziennie a my mamy otwarte ponad 10... I nie ma możliwości, by ktoś mnie zastąpił czy coś w tym stylu :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam ostatnio galerię testów ciazowych i od 10 dnia po ovu bladziochy wychodziły już dziewczynom po 9 dniach albo i krócej nie widziałam :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Oglądałam ostatnio galerię testów ciazowych i od 10 dnia po ovu bladziochy wychodziły już dziewczynom po 9 dniach albo i krócej nie widziałam :)

Mi jeszcze wychodzą bladzochy a jestem końcówka 4 tygodnia i dziś sikałam i znów oczywiście kreska wyraźniejsza i mocniejsza od pozostałych no ale tamte też były widoczne :) jak podrzucicie jakąś stronę to Wam wrzucę fotkę :)
    4 przy sobie z 9.9 , 10.9 , 12.09, i 14.09 testy :) , a maleństwo powstało raczej( z tego co wiem kiedy <3 ) 2.09- 4.09
    czyli niecałe 10 dni :)

A na dowód z 9.09 - mogę Wam wrzucić jeszcze pozostałe 2 testy takie same :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:17

AgaL, Ejrene lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Nie kuś, nie kuś, bo nie wytrzymam do poniedziałku ;)

Ejrene lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Nie kuś, nie kuś, bo nie wytrzymam do poniedziałku ;)

Także spokojnie oczywiście pierwsze testy nie wyrzucaj wynik może dopiero np. się ukazać tak jak mi po jakiś 10 minutach :)

AgaL lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kusicie tymi testami! Ja mam dziś 10dpo a testować zamierzam 18.09 czyli dzień po spodziewanej @, zwłaszcza, że tempka powolutku ale spada. Choć w dzień powyżej 37 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:22

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/362c68306c89b939

tak u mnie wygląda 16dpo. Przestraszyłam się, że za jasna, ale w galerii wykresów są też jaśniejsze więc chyba nie jest najgorzej.

Dziewczyny, nie mogę się doczekać Waszych testów. Znowu będą emocje.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko jest piękna :P hehe moje są cieniutkie także spokojnie :) siostra męża mówiła że dopiero po 6 tygodniu jej wyskoczyły 2 grube kreski :) więc mamy jeszcze czas
    Luna a Ty kiedy się przenosisz na fioletowa?

• aiszza Znajoma

Wysłany: 14 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 września 2015, 19:14

aiszza
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq - ja już się odezwałam na majówkach, ale udzielać się zacznę na poważnie jak już zobaczę serce na usg. Idę jutro, na pewno będzie za wcześnie, ale ja wolę iść. Pewnie zobaczę tylko pęcherzyk ciążowy.

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To proszę od bladziochów do dzisiejszej końcówka 4 tygodnia :)

http://images66.fotosik.pl/1178/1487be7d89c8b2eamed.jpg

luna91 lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzentka wierzę w Ciebie i że temperaturka jeszcze się podniesie! :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Carolq - ja już się odezwałam na majówkach, ale udzielać się zacznę na poważnie jak już zobaczę serce na usg. Idę jutro, na pewno będzie za wcześnie, ale ja wolę iść. Pewnie zobaczę tylko pęcherzyk ciążowy.

Rozumiem ale tam zostaniesz raczej , bo chciałabym mieć kogoś znajomego tak więc się zastanawiam gdzie uderzyć :)
    A dziewczyny reszta wrześniowych gdzie jest ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:00

‹‹ 237 238 239 240 241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ