X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa ja jestem na tym etapie co Ty :) postaram się wytrzymać z testowaniem do następnego poniedziałku... Oby mi się udało :P ale mnie bolą piersi jak dotykam i jajniki pobolewają i mam wzdęcia więc obawiam się, że jednak to objawy na @.... :/

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Kataskha spokojnie uda Wam się - tylko trzeba podchodzić do ,, robienia dzidziusia,, spokojnie bez spiny :) my tak robimy :) co ma być to będzie
    Sylwia zazdroszczę podejścia do tematu, też tak chcę....ale moja pokręcona psychika zawsze mnie nakręca;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa wysyłam Ci cieplutkie promienie słońca!!:)

Ja też 6 dpo i jeśli miałabym testować to pewnie najwcześniej w niedzielę/poniedziałek. Ale porównując z poprzednimi wykresami, cudów nie ma w tym... no i ta prolaktyna....

ale trzymam kciuki za Ciebie! kiedy będziesz testować jakby co?:))

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa ja jestem na tym etapie co Ty :) postaram się wytrzymać z testowaniem do następnego poniedziałku... Oby mi się udało :P ale mnie bolą piersi jak dotykam i jajniki pobolewają i mam wzdęcia więc obawiam się, że jednak to objawy na @.... :/

Dołączam do tych w 6dpo ;))

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon cookie też u siebie czuję objawy jak przed @, czyli nabrzmiałe piersi i spadek nastroju....

Wysłany: 14 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dołączam do tych w 6dpo ;))
    Wytrzymamy do poniedziałku?? :D a tak w ogóle piękny masz wykres!!! Będzie zielono :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 10:41

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana:-)
    Dzięki cinnamon_cookie za wróżbę:-)
    eee spoko dziewczyny, ja to podchodzę do tego co ma być to będzie, nie teraz to za chwilę, a jak będzie jedynak to też okej:-) spinać się nie ma co, jak nie ciąża to żeby okres był regularnie:-) ... chociaż podoba mi się ta cała zabawa w testowanie i czekanie np. na ovu:-) trzeba się cieszyć że mamy takie możliwości:-))
    A jak tam kto jeszcze testował:-)?

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży masz rację, fajnie, że mamy ten program,że możemy to porozmawiać, i jeśli nie teraz to może wkrótce się uda....:)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Wytrzymamy do poniedziałku?? :D a tak w ogóle piękny masz wykres!!! Będzie zielono :)
    Ja się postaram wytrzymać;) zresztą jeśli w 8dpo mi zacznie spadać, to już będę wiedziała, że chyba nic z tego. W sobotę jeszcze jadę na panieński, także jeśli @ przyjdzie wcześniej, będę balować, zeby odreagować;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cinamon,Aga L wysoko podniosłyście poprzeczkę z testowaniem, do następnego poniedziałku : ), nie wiem, czy wytrzymam cały tydzień, ja niecierpliwiec jestem ; ), ja za to zero objawów, może piersi nabrzmiały, ale zawsze nabrzmiewają w drugiej połowie cyklu.
    Powinnam testować 24/09, bo wtedy mam termin @, ale na pewno nie wytrzymam do tego czasu, cud się stanie, jeśli wytrzymam do końca bieżącego tygodnia.

AgaL- dziękuję za słoneczko, od razu się przejaśniło za oknem : )

Madzikk, jeśli masz termin @na 17.09 to jesteś teoretycznie 3 dni przed, to możesz spokojnie siknąć na test. Gratuluję dobrych wieści zdrowotnych, że bakterii nie ma, dobre wieści lubią chodzić parami, więc zaraz będzie kolejna dobra wiadomość, zobaczysz ( jak nie w tym cyklu, to pewnie za niedługo ; )

madzikk lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam dziewczyny powiem, że jak byłam w ciąży z małym, to na początku, jak coś zaczęłam podejrzewać, to miałam tempkę podwyższoną w ciągu dnia, tak coś powyżej 37, rano nie.
    AgaL pewnie, że tak, spina powoduje blokady i ogólny zły nastrój, a to nie służy niczemu, ni ciąży, ni związkowi:-)
    Jak test mi wyszedł negatyw to nagle objawy ciążowe zrobiły się okresowe:-) ból cycków, ciągnięcie jajów itp:-) echhh ta kobieca logika i psycha;-)))

AgaL lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*

Wysłany: 14 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa ja postanowiłam, że będę testować jak najbliżej terminu @ więc o ile wcześniej nie przyjdzie to poniedziałek byłby idealny... Ale jak to wyjdzie to nie wiem :P

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie termin @ na 20.09 wyznaczyło. Teraz gdzieś wyczytałam, że tempka na ciąże powinna być powyżej 37 stopni, co Wy na to? u mnie nie dobija do 37.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa ja postanowiłam, że będę testować jak najbliżej terminu @ więc o ile wcześniej nie przyjdzie to poniedziałek byłby idealny... Ale jak to wyjdzie to nie wiem :P
    To umawiamy się na poniedziałek jakby co;))

Wysłany: 14 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL umawiamy :) jak któraś wymięknie to musi najpierw tu napisać!! :P
    O temperaturze pisałam na poprzedniej stronie :) rano mam do 37, a w ciągu dnia ponad 37 :)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa to ciekawe, może też tak mam;) ok to czekamy, jakbym miała wymiękać to dam znać ;)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Dziękuję Wam wszystkim za słowa pocieszenie. Zrobiłam dziś betę - po 16 zobaczymy czy przyrośnie.

Ja mam dziś moje drogie wolne :) Powiem Wam, ze ja do pracy chodzę nawet z chęcią. Ale teraz jak już mam coś innego na głowie to mam za przeproszeniem w dupie problemy w pracy. Jestem taka nerwowa, muszę panować nad sobą, żeby nie nakrzyczeć na pracowników. Mam dosyć tych głupich problemów, no i pytają: a co ty taka nieswoja? a czemu nie palisz? no daj spokój chodź zapalimy! nie mam siły na tych ludzi, myślę, zeby iść na l4 , nie ma sesnu sie denerwować.

AgaL, Cinnamon - ale wykresy macie ładne :) czekam na efekty. Ja teraz jak mierzę temperaturę w ciągu dnia (rano mi się już nie chce) to mam albo bardzo blisko 37 albo ponad.

Imię_Róży - trzymam kciuki za przyszły cykl :)

Dziewczyny z niecierpliwością czekam na wasze testy, którejś się na pewno jeszcze uda we wrześniu :)

cinnamon cookie, Vesper lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek

Wysłany: 14 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL daj znać, może zdążę Cię wtedy powstrzymać :D i odwrotnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:10

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 14 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Luna :)
    Czekamy na wyniki bety :) ja Ci powiem, że jak w końcu zajdę w ciążę to też długo nie popracuję, nie dość że nie przepadam za swoją pracą to i pracuję po 10 godzin dziennie i co drugi weekend... Więc nic to fajnego :P
    A że któraś jeszcze zaciąży to mam taka nadzieję!!! :)

AgaL, luna91 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    To umawiamy się na poniedziałek jakby co;))

umowa stoi, to będzie dzień moich urodzin : )

cinnamon cookie, AgaL, Vesper lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ