X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa ja jestem na tym etapie co Ty :) postaram się wytrzymać z testowaniem do następnego poniedziałku... Oby mi się udało :P ale mnie bolą piersi jak dotykam i jajniki pobolewają i mam wzdęcia więc obawiam się, że jednak to objawy na @.... :/

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Kataskha spokojnie uda Wam się - tylko trzeba podchodzić do ,, robienia dzidziusia,, spokojnie bez spiny :) my tak robimy :) co ma być to będzie
    Sylwia zazdroszczę podejścia do tematu, też tak chcę....ale moja pokręcona psychika zawsze mnie nakręca;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa wysyłam Ci cieplutkie promienie słońca!!:)

Ja też 6 dpo i jeśli miałabym testować to pewnie najwcześniej w niedzielę/poniedziałek. Ale porównując z poprzednimi wykresami, cudów nie ma w tym... no i ta prolaktyna....

ale trzymam kciuki za Ciebie! kiedy będziesz testować jakby co?:))

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa ja jestem na tym etapie co Ty :) postaram się wytrzymać z testowaniem do następnego poniedziałku... Oby mi się udało :P ale mnie bolą piersi jak dotykam i jajniki pobolewają i mam wzdęcia więc obawiam się, że jednak to objawy na @.... :/

Dołączam do tych w 6dpo ;))

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon cookie też u siebie czuję objawy jak przed @, czyli nabrzmiałe piersi i spadek nastroju....

Wysłany: 14 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dołączam do tych w 6dpo ;))
    Wytrzymamy do poniedziałku?? :D a tak w ogóle piękny masz wykres!!! Będzie zielono :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 10:41

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana:-)
    Dzięki cinnamon_cookie za wróżbę:-)
    eee spoko dziewczyny, ja to podchodzę do tego co ma być to będzie, nie teraz to za chwilę, a jak będzie jedynak to też okej:-) spinać się nie ma co, jak nie ciąża to żeby okres był regularnie:-) ... chociaż podoba mi się ta cała zabawa w testowanie i czekanie np. na ovu:-) trzeba się cieszyć że mamy takie możliwości:-))
    A jak tam kto jeszcze testował:-)?

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży masz rację, fajnie, że mamy ten program,że możemy to porozmawiać, i jeśli nie teraz to może wkrótce się uda....:)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Wytrzymamy do poniedziałku?? :D a tak w ogóle piękny masz wykres!!! Będzie zielono :)
    Ja się postaram wytrzymać;) zresztą jeśli w 8dpo mi zacznie spadać, to już będę wiedziała, że chyba nic z tego. W sobotę jeszcze jadę na panieński, także jeśli @ przyjdzie wcześniej, będę balować, zeby odreagować;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cinamon,Aga L wysoko podniosłyście poprzeczkę z testowaniem, do następnego poniedziałku : ), nie wiem, czy wytrzymam cały tydzień, ja niecierpliwiec jestem ; ), ja za to zero objawów, może piersi nabrzmiały, ale zawsze nabrzmiewają w drugiej połowie cyklu.
    Powinnam testować 24/09, bo wtedy mam termin @, ale na pewno nie wytrzymam do tego czasu, cud się stanie, jeśli wytrzymam do końca bieżącego tygodnia.

AgaL- dziękuję za słoneczko, od razu się przejaśniło za oknem : )

Madzikk, jeśli masz termin @na 17.09 to jesteś teoretycznie 3 dni przed, to możesz spokojnie siknąć na test. Gratuluję dobrych wieści zdrowotnych, że bakterii nie ma, dobre wieści lubią chodzić parami, więc zaraz będzie kolejna dobra wiadomość, zobaczysz ( jak nie w tym cyklu, to pewnie za niedługo ; )

madzikk lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam dziewczyny powiem, że jak byłam w ciąży z małym, to na początku, jak coś zaczęłam podejrzewać, to miałam tempkę podwyższoną w ciągu dnia, tak coś powyżej 37, rano nie.
    AgaL pewnie, że tak, spina powoduje blokady i ogólny zły nastrój, a to nie służy niczemu, ni ciąży, ni związkowi:-)
    Jak test mi wyszedł negatyw to nagle objawy ciążowe zrobiły się okresowe:-) ból cycków, ciągnięcie jajów itp:-) echhh ta kobieca logika i psycha;-)))

AgaL lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*

Wysłany: 14 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa ja postanowiłam, że będę testować jak najbliżej terminu @ więc o ile wcześniej nie przyjdzie to poniedziałek byłby idealny... Ale jak to wyjdzie to nie wiem :P

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie termin @ na 20.09 wyznaczyło. Teraz gdzieś wyczytałam, że tempka na ciąże powinna być powyżej 37 stopni, co Wy na to? u mnie nie dobija do 37.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Jasminowa ja postanowiłam, że będę testować jak najbliżej terminu @ więc o ile wcześniej nie przyjdzie to poniedziałek byłby idealny... Ale jak to wyjdzie to nie wiem :P
    To umawiamy się na poniedziałek jakby co;))

Wysłany: 14 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL umawiamy :) jak któraś wymięknie to musi najpierw tu napisać!! :P
    O temperaturze pisałam na poprzedniej stronie :) rano mam do 37, a w ciągu dnia ponad 37 :)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa to ciekawe, może też tak mam;) ok to czekamy, jakbym miała wymiękać to dam znać ;)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Dziękuję Wam wszystkim za słowa pocieszenie. Zrobiłam dziś betę - po 16 zobaczymy czy przyrośnie.

Ja mam dziś moje drogie wolne :) Powiem Wam, ze ja do pracy chodzę nawet z chęcią. Ale teraz jak już mam coś innego na głowie to mam za przeproszeniem w dupie problemy w pracy. Jestem taka nerwowa, muszę panować nad sobą, żeby nie nakrzyczeć na pracowników. Mam dosyć tych głupich problemów, no i pytają: a co ty taka nieswoja? a czemu nie palisz? no daj spokój chodź zapalimy! nie mam siły na tych ludzi, myślę, zeby iść na l4 , nie ma sesnu sie denerwować.

AgaL, Cinnamon - ale wykresy macie ładne :) czekam na efekty. Ja teraz jak mierzę temperaturę w ciągu dnia (rano mi się już nie chce) to mam albo bardzo blisko 37 albo ponad.

Imię_Róży - trzymam kciuki za przyszły cykl :)

Dziewczyny z niecierpliwością czekam na wasze testy, którejś się na pewno jeszcze uda we wrześniu :)

cinnamon cookie, Vesper lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek

Wysłany: 14 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL daj znać, może zdążę Cię wtedy powstrzymać :D i odwrotnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:10

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 14 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Luna :)
    Czekamy na wyniki bety :) ja Ci powiem, że jak w końcu zajdę w ciążę to też długo nie popracuję, nie dość że nie przepadam za swoją pracą to i pracuję po 10 godzin dziennie i co drugi weekend... Więc nic to fajnego :P
    A że któraś jeszcze zaciąży to mam taka nadzieję!!! :)

AgaL, luna91 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    To umawiamy się na poniedziałek jakby co;))

umowa stoi, to będzie dzień moich urodzin : )

cinnamon cookie, AgaL, Vesper lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ