Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa ja jestem na tym etapie co Ty postaram się wytrzymać z testowaniem do następnego poniedziałku... Oby mi się udało ale mnie bolą piersi jak dotykam i jajniki pobolewają i mam wzdęcia więc obawiam się, że jednak to objawy na @....
-
sylwia1985 wrote:Kataskha spokojnie uda Wam się - tylko trzeba podchodzić do ,, robienia dzidziusia,, spokojnie bez spiny my tak robimy co ma być to będzieKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jaśminowa wysyłam Ci cieplutkie promienie słońca!!
Ja też 6 dpo i jeśli miałabym testować to pewnie najwcześniej w niedzielę/poniedziałek. Ale porównując z poprzednimi wykresami, cudów nie ma w tym... no i ta prolaktyna....
ale trzymam kciuki za Ciebie! kiedy będziesz testować jakby co?)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Jasminowa ja jestem na tym etapie co Ty postaram się wytrzymać z testowaniem do następnego poniedziałku... Oby mi się udało ale mnie bolą piersi jak dotykam i jajniki pobolewają i mam wzdęcia więc obawiam się, że jednak to objawy na @....
Dołączam do tych w 6dpo )Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam z rana:-)
Dzięki cinnamon_cookie za wróżbę
eee spoko dziewczyny, ja to podchodzę do tego co ma być to będzie, nie teraz to za chwilę, a jak będzie jedynak to też okej:-) spinać się nie ma co, jak nie ciąża to żeby okres był regularnie:-) ... chociaż podoba mi się ta cała zabawa w testowanie i czekanie np. na ovu:-) trzeba się cieszyć że mamy takie możliwości:-))
A jak tam kto jeszcze testował?
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
cinnamon cookie wrote:Wytrzymamy do poniedziałku?? a tak w ogóle piękny masz wykres!!! Będzie zielono
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinamon,Aga L wysoko podniosłyście poprzeczkę z testowaniem, do następnego poniedziałku : ), nie wiem, czy wytrzymam cały tydzień, ja niecierpliwiec jestem ; ), ja za to zero objawów, może piersi nabrzmiały, ale zawsze nabrzmiewają w drugiej połowie cyklu.
Powinnam testować 24/09, bo wtedy mam termin @, ale na pewno nie wytrzymam do tego czasu, cud się stanie, jeśli wytrzymam do końca bieżącego tygodnia.
AgaL- dziękuję za słoneczko, od razu się przejaśniło za oknem : )
Madzikk, jeśli masz termin @na 17.09 to jesteś teoretycznie 3 dni przed, to możesz spokojnie siknąć na test. Gratuluję dobrych wieści zdrowotnych, że bakterii nie ma, dobre wieści lubią chodzić parami, więc zaraz będzie kolejna dobra wiadomość, zobaczysz ( jak nie w tym cyklu, to pewnie za niedługo ; )madzikk lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ja wam dziewczyny powiem, że jak byłam w ciąży z małym, to na początku, jak coś zaczęłam podejrzewać, to miałam tempkę podwyższoną w ciągu dnia, tak coś powyżej 37, rano nie.
AgaL pewnie, że tak, spina powoduje blokady i ogólny zły nastrój, a to nie służy niczemu, ni ciąży, ni związkowi:-)
Jak test mi wyszedł negatyw to nagle objawy ciążowe zrobiły się okresowe:-) ból cycków, ciągnięcie jajów itp:-) echhh ta kobieca logika i psycha;-)))AgaL lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
cinnamon cookie wrote:Jasminowa ja postanowiłam, że będę testować jak najbliżej terminu @ więc o ile wcześniej nie przyjdzie to poniedziałek byłby idealny... Ale jak to wyjdzie to nie wiemKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hej dziewczyny Dziękuję Wam wszystkim za słowa pocieszenie. Zrobiłam dziś betę - po 16 zobaczymy czy przyrośnie.
Ja mam dziś moje drogie wolne Powiem Wam, ze ja do pracy chodzę nawet z chęcią. Ale teraz jak już mam coś innego na głowie to mam za przeproszeniem w dupie problemy w pracy. Jestem taka nerwowa, muszę panować nad sobą, żeby nie nakrzyczeć na pracowników. Mam dosyć tych głupich problemów, no i pytają: a co ty taka nieswoja? a czemu nie palisz? no daj spokój chodź zapalimy! nie mam siły na tych ludzi, myślę, zeby iść na l4 , nie ma sesnu sie denerwować.
AgaL, Cinnamon - ale wykresy macie ładne czekam na efekty. Ja teraz jak mierzę temperaturę w ciągu dnia (rano mi się już nie chce) to mam albo bardzo blisko 37 albo ponad.
Imię_Róży - trzymam kciuki za przyszły cykl
Dziewczyny z niecierpliwością czekam na wasze testy, którejś się na pewno jeszcze uda we wrześniucinnamon cookie, Vesper lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Hej Luna
Czekamy na wyniki bety ja Ci powiem, że jak w końcu zajdę w ciążę to też długo nie popracuję, nie dość że nie przepadam za swoją pracą to i pracuję po 10 godzin dziennie i co drugi weekend... Więc nic to fajnego
A że któraś jeszcze zaciąży to mam taka nadzieję!!!AgaL, luna91 lubią tę wiadomość