Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Czekajacamama- szczerze to mysle, ze jakos w grudniu. Dziekuje, za miie slowa są czesto potrzebne, a od naszych nie zawsze je uslyszymy.
Katiuszaa, mysle, ze do lutego. Ale nie jestem w stanie dokladnie powiedziec.
Wiecir, to troche wariacko die wydaje ale ja mam sny co do ludzi i np cos zlego jak ma sie w mojej rodzinie stac badz moich znajomych to sni mi sie moja prababcia A albo dziadek. Przed strsta malego snil mi sie dziadek, ze mial wolne male lozko doslownie dla takiego dziecka max 5 lat. Ze lozko jest wolne, bez poslania. I dzien pozniej stalo sie to....
Znowu mam dołka małego w związku z tym guzkiem na szyi, na następny poniedziałek umowilam się na usg szyi a już we wtorek mam wizytę u gina, bardzo ciekawa jestem co z tą torbielka na jajniku...póki co ide spać dobrej nocy. -
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj wysikałam 1 kreskę z rańca więc czekam na @ w środę; -)
Piękna pogoda dzisiaj była więc z małym byliśmy na placu zabaw, toż nie pisałam wcześniej.
Kolejnym testująco-sikającym; -) życzę 2 kreseczek. Powróżcie mi kiedy moja kolej.AgaL lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Hejah laseczki.
Ja jak nienormalna wróżyłam sobie z obrączki płeć dziecka Wyszła dziewczyna hehe i o niej marzę. U nas nad morzem pogoda była pochmurna ale ja i tak wybrałam się z Tymkiem na plażę, on rowerkiem a ja z buta. Męczą mnie takie wzdęcia, że wyglądam jak w 4 miesiącu ... A jeszcze na potęgę jem kiszoną kapuste...Dziewczyny głowy do góry niedługo się uda!!
Kazik :* -
Imię_Róży szkoda powodzenia w następnym cyklu. Chociaż wiesz do środy jeszcze daleko a póki @ nie ma to jest nadzieja .
Kas50 będzie dobrze zobaczysz. Ja też się zamartwiałam jak czekałam na badania guzka w piersi a teraz guzek na tarczycy z przepływami krwi ale za mały na punkcje.
Patutka zostaniesz naszą forumową "wiedźmą" i w każdym miesiącu będzie przepowiednia "W tym miesiącu dwie kreski zobaczą......" .
luna91 bądź dobrej myśli proszę Cię wiesz, że ster nie jest dobry. Teraz musi być dobrze.
luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam poniedziałkowo:)
Pogoda piekna a tu trzeba w biurze seidzieć
Nie żebym zaczynała się pesymistycznie nastawiać, ale zmierzyłam wczoraj sobie temp wieczorem i niestety 36,1 z taką temp to w ciąży nie będę
Dzisiaj mamy tak zwane F2F czyli rozmowy z szefem o postępach o tym co chcielibyśmy zmienić,planch itp a ja mam pustkę, nie wiem sama czego chcę i gdzie dalej się mam kierowac...bo o ciąży to raczej nie będę wspominać
MIłego!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 07:56
-
Witam słonecznie!
też mi żal, że tak piękny dzień spędzę za biurkiem....
U mnie tempka niby w górze, ale czuję po sobie objawy przed @, takie jak zawsze, więc chyba się nie uda. Niby miałam się nie nastawiać w ty miesiącu, bo znowu mi wyszła wysoka prolaktyna....ale jak zawsze się nakręciłam;)
Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny:))Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
luna91 wrote:Hahah dziewczyny widzę, że wesoło wczoraj było Wy już wszystkie zaciążone, niektóe po porodach - nieźle.
Patutka - wybacz jeśli coś poprzekręcałam, ale wiesz ja kilka dni po tym co mnie spotkało nie chciałam nawet usłyszeć słowa ciąża.. i tak po prostu pomyślałam, że może tak przeżywasz.
Wiecie, dziś cały dzień przepłakałam, panicznie się boję wiem, że powinnam się cieszyć, ale strach jest większy.
Carolq - już się nie mogę doczekać kiedy ja będę mogła wszystkim obwieścić nowinę. Jak na razie nie mam na to siły. A powiedz na kiedy masz termin? Jakoś w maju nie? Jesteś może na Belly na majówkach?
Luna91 przytulam i myślami jestem z Tobąluna91 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry kochane. ))
Coś mnie smuci, ze tak malo nas i coraz mniej ostatnio...
A w Warszawie jest okropnie, aż z łóżka wstawać sie nie chce....
Moje Panie w sumie to mam pytanie, bo nigdy się w to nie zagłębiałam. Ale Jak to jest z temperaturą w ciąży na dole? Ona przez cały Dzień będzie wyższa? Np powyżej tych 37 czy tylko z rana? Cholera mnie łapie i zamierzam zacząć tempke mierzyć.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyPatutka wysyłam tochę słońca:)
Podłączam się do pytania...u mnie skrajność jednego dnia powyżej 37, a dzień później już tylko 36 mierzyłam tylko z ciekawości jak poczułam, że mi zimno lub gorąco, ale raczej w ciązy powinna się utrzymywać wyżej cały czas prawda? -
Patutka wrote:Dzień dobry kochane. ))
Coś mnie smuci, ze tak malo nas i coraz mniej ostatnio...
A w Warszawie jest okropnie, aż z łóżka wstawać sie nie chce....
Moje Panie w sumie to mam pytanie, bo nigdy się w to nie zagłębiałam. Ale Jak to jest z temperaturą w ciąży na dole? Ona przez cały Dzień będzie wyższa? Np powyżej tych 37 czy tylko z rana? Cholera mnie łapie i zamierzam zacząć tempke mierzyć.
i chętnie posłucham jak to z tymi tempkami jestKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam się poniedziałkowo
U mnie pochmurnie, więc nie tak źle spędzić dzień w pracy
Luna uśmiechnij się, nerwy i zamartwianie nic dobrego nie dadzą :*
Imię_Róży następny cykl jest Twój powodzenia!!!
Co do temperatury to chyba powinna się utrzymywać wyższa w fazie lutealnej, aczkolwiek przecież jest odnotowywany spadek tempki na zagnieżdżenie jeżeli jednak trwa dłużej niż dzień lub dwa to chyba nie ma szans na ciążę... Tak zrozumiałam z tego co pisały dziewczynyluna91, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Mi się wydaje że mierzona pod pachą powinna być podniesiona, i to w ciąguł dnia. Każdy człowiek ma wieczorem trochę podniesioną
Tylko w sumie nie wiem ile przed @ powinna już być podniesiona, kilka dni na pewno. Moja kolerzanka miała tydzień przed @
Może zafasolkowane się wypowiedzią jak było u Was? -
Witam Kochane poniedziałkową porą
U mnie pogoda pod psem: wieje zimny wiatr, jest wilgotno i zimno, a do tego zbiera się na deszcz, więc szczerze mówiąc nawet nie chce się wyjść do roboty.
Jakoś dzisiaj mam dzień lenia i jak sobie pomyślę, że niebawem czas wziąć dupę w trok i ruszyć do obozu pracy, to szlak jasny mnie trafia, tym bardziej, że czuję, że to nie będzie spokojny dzionek.
U mnie dzisiaj tempka skoczyła po końskiej dawce lutki, ale mi ciągle zimno, a do tego jest raczej niemiarodajna, bo w nocy miałam takie ciśnienie, że musiałam gnać do toalety, żeby nie było potopu szwedzkiego
Nie szalejcie dzisiaj za bardzo, bo znowu po powrocie z pracy będę sto lat za murzynami
BuziakiCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Cześć Dziewczyny,
Witam z rana, u mnie pochmurno i deszczowo.
Jeśli chodzi o temperature to podobno może być podwyższona w ciąży, ale nie musi. Poniżej link do artykułu o wczesnych objawach ciąży:
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=606
Ruby, jak ja lubię takie spotkania dotyczące planów, rozwoju itp tzw korporacyjne klimaty ; ) Ostatnio na takim spotkaniu mówiłam, że chcę dalej robić to, co robię i udoskonalać swoją pracę. Dodatkowo poprosiłam o udział w szkoleniu, na którym mi zależało.
A tak naprawdę najchętniej poszłabym na zwolnienie z okazji ciąży i na dobre odpoczęła od pracy ; ) ( tego oczywiście nie mówiłam ; )
Patutka,
W poniedziałek nikomu się z łóżka nie chce wstawać, niezależnie od pogody, uważam, że pracować się powinno od wtorku ; )
AgaL, ja też poproszę o trochę słońca : )
Dzisiaj mam 6 dzień po owulacji i dobrze, że nie mam testów w domu...która będzie testowała w najbliższych dniach? Szczerze mówiąc nic nie czuje i kompletnie się nie spodziewam. Testy owulacyjne wychodziły mi kilka dni z rzędu pozytywne, więc w ogóle nic nie rozumiem...W przyszłym cyklu zacznę mierzyć temperaturę.
Miłego dnia!https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Czesc dziewczynki. A ja dzisiaj do lekarza zadzwonilam i sie okazalo ze chlamydii jednak nie mam. Ze w badaniu pokazalo ze mialam kiedys ale moj organizm sam zwalczyl ta bakterie. Mam skierowanie do szpitala na ginekologie, musza sprawdzic czy sa jakies szkody wywolane ta bekteria, ponoc szyjka sie zamyka i armia nie da rady wejsc do srodka. Jestem umowiona dopiero na 15 pazdziernika, ale z tej radosci ze nie mam juz tej bakterii chyba nasiusiam na tescik jutro rano, pomimo tego ze tempka spadla i okres bedzie juz w czwartek
katiuszaa, luna91, Mundek, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015