Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Fachowo, nie powiem, pomyślałaś o wszystkim szacuneczek
A my się nie mylimy bo to zbiorowa cionrza, synchronizacja jak w menstruacji
Słońce ja staram się profesjonalnie podchodzić do tematu
A co do menstruacji to na naszym forum jej żywot dobiega już końca - biedulka jest już na wymarciu
Słodkich snów KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 23:17
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:To Ty sporą masz tę torbę
taaaa lepiej niech vanem albo ciężarówką po Ciebie przyjadą
Dobranoc cynamonie ja chwilunię posiedzę a potem ostatnie bzykanko w ten weekend w razie w, wiecie...Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:taaaa lepiej niech vanem albo ciężarówką po Ciebie przyjadą
Dobranoc cynamonie ja chwilunię posiedzę a potem ostatnie bzykanko w ten weekend w razie w, wiecie...
Oj jak ja Ci zazdroszczę, bo u mnie bzykolenia nie będzie - mąż w pracy, a wczoraj to ja wymiękłam, bo najpierw padłam jak kawka, a później tak mnie bolało, że niemalże mąż został inwalidą jak go z siebie zrzuciłamCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualnyCzekającaMama wrote:Oj jak ja Ci zazdroszczę, bo u mnie bzykolenia nie będzie - mąż w pracy, a wczoraj to ja wymiękłam, bo najpierw padłam jak kawka, a później tak mnie bolało, że niemalże mąż został inwalidą jak go z siebie zrzuciłam
no no no nie posłuchałaś się doktorka, będzie nagana!
Ejrene tu się nie ma co śmiać, najkrótsza szczęśliwie donoszona ciąża - przejdziemy tutaj do historii
Edit -Ejrene dzięki będę się starała, czuje presjęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 23:21
-
Normalnie mamy 9 miesięcy na pakowanie, a tu ekspresem idzie
Ja też zmykam spać, bo mi się oczka kleją - do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 23:24
Vesper lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Czekajacamama- szczerze to mysle, ze jakos w grudniu. Dziekuje, za miie slowa są czesto potrzebne, a od naszych nie zawsze je uslyszymy.
Katiuszaa, mysle, ze do lutego. Ale nie jestem w stanie dokladnie powiedziec.
Wiecir, to troche wariacko die wydaje ale ja mam sny co do ludzi i np cos zlego jak ma sie w mojej rodzinie stac badz moich znajomych to sni mi sie moja prababcia A albo dziadek. Przed strsta malego snil mi sie dziadek, ze mial wolne male lozko doslownie dla takiego dziecka max 5 lat. Ze lozko jest wolne, bez poslania. I dzien pozniej stalo sie to....29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Marietta wrote:Ja to samo- pod wentylatorem, a z rańca katar
Opowiem Wam co mnie dzisiaj spotkało!
Skoro sobota to pranie, sprzątanie i inne, w międzyczasie wyskoczyłam do kosmetyczki ogarnąć brwi
Wychodzę, a tu jakiś starusieńki staruszek mnie zaczepia, pyta czy mam chwilę, i za ręke na bok chodnika mnie prowadzi. Pierwsza myśl- Jehowy W ręku trzyma myjkę do naczyń, taki ot biedny staruszek, ale czysty ogolony, uśmiechnięty. I mówi, że chciałby kupić maszynkę do golenia jednorazową, zapłaci każde pieniądze nawet 50 złotych, ale nie wie gdzie kupić, bo u fryzjera nie chcą mu sprzedać. Ja jestem na starszych ludzi wrażliwa, zawsze mnie za serce chwytają No i tak się rozczuliłam, że zaczęłam mu wymieniać sklepy gdzie kupi, mówię- Biedronka (bo to minutka od miejsca gdzie stoimy), to on nie wie gdzie biedra, wyjaśniłam, ze teraz maszynki są pakowane po kilka itd, żeby poradził sobie w szukaniu
Na koniec juz mnie żegna, dziękuje, życzy zdrowia i błogosławieństwa, chwyta mnie za łokieć i pyta- a pani ma dzieci? Więc mówię - nie. A on na to: To Pan Bóg da pani dzieci niedługo.
Ot cała historia, ale się wzruszyłam. To był taki staruszek z demencją, przeuroczy i na koniec nie pytając czy chcę, czy nie, czy mam z kim Poprostu mi oznajmił
Oby się sprawdziło Jak moja siostra zaszła w ciąże, zanim się dowiedziała starszy pan w sklepie ją zaczepił i jej powiedział, że widzi po jej oczach, włosach, że jest w ciąży. Popukała się w czoło, a za dziewięc miesięcy urodziła córkę ;P
Pamiętacie mój wpis z 8 sierpnia? to tak apropo proroctw... Pamiętam, że powiedział "Bóg da".Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 09:07
madzikk, Vesper, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witam!!! W Gdańsku brzydka pogoda.
Marietta widzisz to chyba było przeznaczenie. Pojawił się dziadek nie wiadomo skąd i wywróżył co się spełnia. Pięknie .
Mój Jasiek mówi, że śniło mu się że mamy małą dzidzie i to będzie brat .Marietta, luna91 lubią tę wiadomość