Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też zapisana na Bolszewików. Mam taką cichą nadzieję, że może się uda w październiku. Pierwsza ciąża to nie zapomnę nigdy, że @ miałam 4 października. Rok temu zaczęliśmy działania bo dziecię miało być z lipca jak pierwsze a tu kolejna szansa na to że może się uda .
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ja też zapisana na Bolszewików. Mam taką cichą nadzieję, że może się uda w październiku. Pierwsza ciąża to nie zapomnę nigdy, że @ miałam 4 października. Rok temu zaczęliśmy działania bo dziecię miało być z lipca jak pierwsze a tu kolejna szansa na to że może się uda .
Ja chciałam wiosną mieć drugie, max w czerwcu ale ale no... -
Ruby wrote:Ja chciałam wiosną mieć drugie, max w czerwcu ale ale no...
No to jest jeszcze szansa . Ja co do przeczuć to mam czasem np. przebiegnie mi czasem czarny kot i czasem poczuje , że coś się faktycznie wydarzy. Jak byłam ostatnio w ciąży to właśnie czarny kot mi przebiegł a szłam w ten dzień do gina i poczułam, że to będzie coś z ciążą. Jak mi przebiega przed autem to jak coś poczuje to auto na drugi dzień coś się popsuje. Najdziwniejsze miałam przeczucie za granicą. Byłam kierowcą i czułam, że coś się wydarzy. Jeździłam bardzo ostrożnie. Męczyło mnie to kilka dni i w końcu były facet zadzwonił do domu i okazało się że jego babcia jest w szpitalu od kilku dni i ma niewydolność płuc i jest źle. Puściło mnie od razu. Taki ciężar ze mnie zszedł. Były pojechał do Polski do babci i jak babcia go zobaczyła to dostała takiej mocy, że kilka dni później wyszła ze szpitala bo stan płóc się poprawił i zaczęła oddychać bez pomocy maszyn. Taki to przypadek był. -
nick nieaktualny
-
Kurcze prawdziwe czarownice na tym naszym forum Ciekawe czy mi się spełni, śniłam po raz pierwszy o pozytywnym teście ciążowym i o ... bliźniakach Oby się udało, raz kiedyś wyśniłam coś co zdarzyło się naprawdę. A ostatnio miałam przeczucie, że coś mi się przydaży i dostałam mandat za jazdę na gapę8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ruby Ty nie świruj nam tu tylko nadal bądź pozytywnie nastawiona bo przecież zarodek Ci się wgryza
żeby mnie nie ugryzł od tego wgryzania hehe no dzięki Ejrene staram się jak mogę
muszę wytrwać chociaż do piątku z pierwszym testem
Wiecie jak tak intensywnie się staramy to ludzie się normalnie powściekali wszyscy i wszędzie pytają się nas o drugie dziecko, nagle naraz powariowali czy co? -
nick nieaktualny
-
Ja też chętnie, bo mój luby tylko jedno dziecko by chciał i drugich starań nie będzie- sam jest jedynakiem. W sumie ja z moim bratem też się jakoś nie dogaduję ostatnio, ale fajnie jest mieć rodzeństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 22:45
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Oj wy moje czarownice Wiecie co - tak sobie myślę, że chyba musimy zacząć uważać na to co piszemy, bo niebawem wkroczą do naszych domów służby specjalne podejrzewając nas o tworzenie seksty hahaha
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Ruby wrote:Kjopaa a jak młody? już przyzwyczaił się?
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Tak teraz to już może siedzieć nawet na świetlicy. Mój P ma nocki i w piątek nie mogłam go dobudzić żeby jechał po młodego i z takich okoliczności młody dostał stary telefon żeby był kontakt. No i po lekcjach dzwoni młody i mówi mamo nie przyjeżdżajcie bo ja jeszcze zostaje na świetlicy. Teraz jest trochę przeziębiony i mówi, że nie zostaje w domu bo już do szkoły się przyzwyczaił.
wow to super, strach ma tylko wielkie oczy:) a my rodzice panikujemy za szybko zamiast wziąć oddech i poczekać...ale my kobiety tak już jesteśmy skonstruowane -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Też bym chciała bliźniaki i nawet skłonności genetyczne mam ale siostra moja jak na razie się nie załapała a już dwójkę dzieci ma
ooo to masz szanse, słuchaj na kogo wypadnie na tego...na siostrę nie w takim razie na Ciebie, Ja ci to mówięEjrene lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Kurcze prawdziwe czarownice na tym naszym forum Ciekawe czy mi się spełni, śniłam po raz pierwszy o pozytywnym teście ciążowym i o ... bliźniakach Oby się udało, raz kiedyś wyśniłam coś co zdarzyło się naprawdę. A ostatnio miałam przeczucie, że coś mi się przydaży i dostałam mandat za jazdę na gapę
-
Ruby wrote:Październik też zły nie jest jeśli tego roku oczywiście
edit: Ale przecież ja już jestem w cionszy.... -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:O matyldo tak parsknęłam śmiechem że telefon oplułam Mąż kazał mi tłumaczyć co takiego śmiesznego na tym forum ale chyba ni groma nie rozumie
oni nie kumaci, mój też nie czai bazy
a cionsza jak cionsza to już prawie 3 dzień mam chyba prawo czuć objawy typowo-ciążowe? ja się pytam mam czy nie mam?