Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Ruby
planowałam testować 28, bo ostatnio mniej więcej tak mi cykle wypadały, ale czuję, że tym razem ovu (jeśli faktycznie była) pojawiła się wcześniej. Może zioła podregulowały mi trochę cykl? Zobaczymy, do którego wytrzymam z testemstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Patutka a ja a ja??? jak już tak wróżysz to ja też chcę poznać moje przeznaczenie29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyPatutka wrote:Hm, szczerze chcialabym zeby teraz Ci sie udalo Ale czuje ze w pazdzierniku. Tak tak. To glupie Ale moje przeczucia czesto sie spelniaja...
Październik też zły nie jest jeśli tego roku oczywiście
edit: Ale przecież ja już jestem w cionszy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 19:58
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
No widzę, że część odchodzi, ale pojawiają sie też nowe dziewczyny. Kourtney - witaj
To widzę, że pod koniec miesiąca szykują się niezłe emocje
Paryzetka - ale u Ciebie to nieźle wykresik w górze się trzyma Teraz ja będę Was dopingować do testowania.
Rybaaa- mi lekarz kazał czekać 3 cykle po poronieniu. Odczekałam tylko 2. Lekarz na ostatniej wizycie mówił, że macica wygląda już dobrze, zapytałam ile czekać a on na to: jeszcze jedne cykl i po miesiączce zapraszam do mnie... no chybbbaa, żeee będzie potrzeba wcześniej". no i jest.
AgaL - najlepiej to chyba parę dni przed owulacją i w dzień, a można jeszcze poprawić jak to mawia mąż cinnamon
Patutka - chyba jeszcze nie jesteś psychicznie gotowa... ja też tak miałam, ze w pierwszych dniach po nie wyobrażałam sobie, że mogę być w ciąży. W końcu emocje opadną, rozuemiem Cię, że drażnia Cię rozmowy o ciąży i otym, że komus się udało. Sama przez to przechodziłam.
Jasminowa - no właśnie mi lekarz też powiedział, że 1 poronienie nic nie znaczy i kolejna ciąża nie jest w większym stopniu narażona na poronienie. Boję się strasznie, czy Ty też się bałaś?
Imię_Róży - czekam na info jutro.Kourtney lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna - wykresik w górze daje nadzieję, choć ja kompletnie w ten cykl nie wierzyłam - to tuż przed owu to takie na siłe było i nie do końca udane
A jak Ty się czujesz? Jakie objawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 20:21
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
luna91 wrote:No widzę, że część odchodzi, ale pojawiają sie też nowe dziewczyny. Kourtney - witaj
To widzę, że pod koniec miesiąca szykują się niezłe emocje
Paryzetka - ale u Ciebie to nieźle wykresik w górze się trzyma Teraz ja będę Was dopingować do testowania.
Rybaaa- mi lekarz kazał czekać 3 cykle po poronieniu. Odczekałam tylko 2. Lekarz na ostatniej wizycie mówił, że macica wygląda już dobrze, zapytałam ile czekać a on na to: jeszcze jedne cykl i po miesiączce zapraszam do mnie... no chybbbaa, żeee będzie potrzeba wcześniej". no i jest.
AgaL - najlepiej to chyba parę dni przed owulacją i w dzień, a można jeszcze poprawić jak to mawia mąż cinnamon
Patutka - chyba jeszcze nie jesteś psychicznie gotowa... ja też tak miałam, ze w pierwszych dniach po nie wyobrażałam sobie, że mogę być w ciąży. W końcu emocje opadną, rozuemiem Cię, że drażnia Cię rozmowy o ciąży i otym, że komus się udało. Sama przez to przechodziłam.
Jasminowa - no właśnie mi lekarz też powiedział, że 1 poronienie nic nie znaczy i kolejna ciąża nie jest w większym stopniu narażona na poronienie. Boję się strasznie, czy Ty też się bałaś?
Imię_Róży - czekam na info jutro.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Ruby wrote:Październik też zły nie jest jeśli tego roku oczywiście
edit: Ale przecież ja już jestem w cionszy....29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka - doskonale Cię rozumiem, bo nasza radość z zielonych kropeczek u dziewczyn i jest to szczera radość, ale gdzieś w głębi duszy pojawia się pytanie dlaczego nie ja? Ja też tak mam co miesiąc na OF jestem chyba od lutego o ile mnie pamięć nie myli i nie jestem w stanie zliczyć ile razy do tej pory zadawałam sobie to pytanie. Daleko nie trzeba szukać: dzisiaj idę sobie z moją Mamuśką do kina i co dwie kobiety w zaawansowanej ciąży wychodzą z kina a kolejne dwie do niego wychodzą. U moich znajomych też jakiś wysyp ciąż, a ja ciągle stoję w punkcie wyjścia i z całych sił tłumię wszelkie nadzieje, że tym razem się uda, by później nie ryczeć w poduszkę.
A i podobnie jak Ruby poproszę o Twoją wróżbę wobec mojej osoby
Ruby - widzę, że i ja mam takie same objawy jak Ty a do tego jakoś mnie dzisiaj mdli, więc to cionszzzzaaaa jak w ryj strzelił, nawet testu nie potrzebuję
Vesper - no to witaj w klubie - ja też mam skończone 33 latka ale duchem nadal jestem młodziutką siksą jak to mój Mężulek mówi
katiuszaa, Vesper, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualnyPatutka wrote:Hm, szczerze chcialabym zeby teraz Ci sie udalo Ale czuje ze w pazdzierniku. Tak tak. To glupie Ale moje przeczucia czesto sie spelniaja...
a czy ja w też mogę prosić o przepowiednie? u mnie spełniają się niektóre sny. niestety nigdy nie wiem które i kiedy. Jak zdawałam egzamin na prawo jazdy śniło mi się że jak będę zdawała jako pierwsza czerwonym punto to zdam, i fakt jak zostałam wylosowana jako pierwsza dodatkowo trafił mi się czerwony punto to zdałam.Ejrene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling na pewno jest, ale może jednak potrzebujesz tutaj być z nami i przejść to...może będzie łatwiej chociaż pewnie wiadomości o każdej ciąży będą sprawiać ci ból, ale myślę że każdej z nas takie wiadomości wiadomo cieszą, ale na swój sposób sprawiają ból...dasz radę kochana
Patutka w dalszym ciągu myślę o tym co napisałaś i intryguje mnie to, przecież my się nie znamy, kilka zdań zamienionych gdzieś na forum i potrafisz mieć przeczucia do takiej obcej osoby? jak to jest i czy często ci się takie coś zdarza?
Nie ukrywam, że zaszczepiło to we mnie pewne wątpliwości bo wcześniej byłam pozytywnie nastawiona na zielone zakończenie, a teraz mam wątpliwości i dziwne to jest...oczywiście nie neguję tego tylko właśnie mnie to zaintrygowało...