Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:oni nie kumaci, mój też nie czai bazy
a cionsza jak cionsza to już prawie 3 dzień mam chyba prawo czuć objawy typowo-ciążowe? ja się pytam mam czy nie mam?CzekającaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ruby pewnie, że masz prawo! A jakie objawy odczuwasz?
Wszystkie możliwe zdaje się od mdłości, kłucia jajników, ciągnięcia w podbrzuszu tylko plamienia implantacyjnego brak bo chyba jeszcze zarodek nie dotarł do celuParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekającaMama wrote:cinnamon_cookie u mnie to już nawet brzuchol opadł jak tuż przed porodem, a ja jeszcze w polu - nawet torba do szpitala nie spakowana hahaha
ooo to jesteś w bardziej zaawansowanej niż ja! a podobno owulkę miałyśmy zdaje się w zbliżonym terminie, szalenie szybko to u ciebie się rozwija -
Wariatki! Mi dzisiaj wszystko śmierdzi, coś mnie podbrzusze ciągnie i czuję się mega zmęczona(co pewnie nie ma nic wspólnego z myciem okien i sprzątaniem kuchni -to musi być ciąża )
Carolq lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:ooo to jesteś w bardziej zaawansowanej niż ja! a podobno owulkę miałyśmy zdaje się w zbliżonym terminie, szalenie szybko to u ciebie się rozwija
Słońce tyle czekania to dzieciaczek mi się uwija jak w ukropieCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Wariatki! Mi dzisiaj wszystko śmierdzi, coś mnie podbrzusze ciągnie i czuję się mega zmęczona(co pewnie nie ma nic wspólnego z myciem okien i sprzątaniem kuchni -to musi być ciąża )
Zbyt dużo nas ma podobne objawy, tu nie ma mowy o pomyłce, tyle kobie się nie może mylić!!! -
cinnamon cookie wrote:Leć na porodówkę, wyślemy Ci co trzeba kurierem
Już właśnie zamówiłam taxi i ostrzegłam dyspozytorkę, że w trasie mogą mi odejść wody, więc kierowca powinien umieć pływaćluna91 lubi tę wiadomość
CzekającaMama
Paryzetka83 wrote:Wariatki! Mi dzisiaj wszystko śmierdzi, coś mnie podbrzusze ciągnie i czuję się mega zmęczona(co pewnie nie ma nic wspólnego z myciem okien i sprzątaniem kuchni -to musi być ciąża )
Kochana zdecydowanie to ciąża i radze Ci szybko pakuj torbę, bo dziewczyny zbankrutują na nasze wyprawki i firmy kurierskiecinnamon cookie lubi tę wiadomość
CzekającaMama
CzekającaMama wrote:Już właśnie zamówiłam taxi i ostrzegłam dyspozytorkę, że w trasie mogą mi odejść wody, więc kierowca powinien umieć pływać
A my się nie mylimy bo to zbiorowa cionrza, synchronizacja jak w menstruacji -
nick nieaktualnyCzekającaMama wrote:Już właśnie zamówiłam taxi i ostrzegłam dyspozytorkę, że w trasie mogą mi odejść wody, więc kierowca powinien umieć pływać
haha kapok i kamizelka ratunkowa będą potrzebne
edit: to to samo ale jestem fujaraWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 23:13
-
CzekającaMama wrote:Kochana zdecydowanie to ciąża i radze Ci szybko pakuj torbę, bo dziewczyny zbankrutują na nasze wyprawki i firmy kurierskie
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?