X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś dopiero 5dc i jeszcze lekkie plamienie

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczynki kochane zostałam wywołana do tablicy:-)) dziękuję za pamięć:-))
    Testuję najwcześniej jutro to będzie 12 dpo, nie wiem czy nie za wcześnie, bo małpiszona (nie) spodziewam się w środę:-PP
    Objawy u mnie już się pięknie rozwijają i wygryzają;-)) a nawet rosną;-)
    Cycki bolą jak cholera, i brzuch ciągnie jak z gumy:-) echhhh już bym chciała wiedzieć bo się wkręcam na całego, przy małym tak mnie piersi bolały, dzisiaj to mnie ten ból w nocy obudził;-)
    Kountrey witamy u nas jest normalnie i wesoło i czasami smutno zależy od nastroju:-)
    Luna trzymam kciuki za maleństwo:-))

Przypomniałam sobie, bo pisałyście co w cionrzach nie jeść, to serki pleśniowe i surowe ryby tudzież wędzone idą w zapomnienia do końca karmienia cycem:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 15:57

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest, tatarowi też można podziękować ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Nie maaaaa w sumie. Zobaczysz, ze bedzie tak Jak mowie, jestem lepsza niz wrozbita Maciej!
    W sumie myslicie, ze po tym poronieniu 27.08 cos sie teraz we wrzesniu udalo?
    Nie zamierzam testowac Ale mam pewne obawy Jak wtedy...

No mi wróżbita Maciej wywróżył we wrześniu ciąże i dupa nie sprawdziło się więc mam nadzieję, że Twoje wróżby się sprawdzą :-). Witam nowe koleżanki u nas jest super.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    No mi wróżbita Maciej wywróżył we wrześniu ciąże i dupa nie sprawdziło się więc mam nadzieję, że Twoje wróżby się sprawdzą :-). Witam nowe koleżanki u nas jest super.
    Ależ kochana, zobaczysz! :D
    Aczkolwiek Ja chyba odpuszczam i znikam na troche...

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś na pewno ale Nie we wrześniu. Chyba, że za rok :-P. Nie uciekaj i tak bez nas nie wytrzymasz :-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos w tym jest, uzależniacieee :*
    Ale... ciesze sie strasznie ze szczęścia dziewczyn aleeee to takie hmmm jakby to nazwać :3 po prostu ahh Wiesz o czym mówie. To, ze cieszymy sie ich szczęściem to nie zmienia faktu, ze my go nie mamy, ze nie czujemy go tak Jak one... aaaa, łapie mnie dół dziś i bredze chyba....

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Wysłany: 12 września 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka ja rozumiem o co Ci chodzi... Cieszymy się szczęściem innych ale i trochę zazdrościmy, że to jeszcze nie nas dotyczy... To normalne :*

katiuszaa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Patutka ja rozumiem o co Ci chodzi... Cieszymy się szczęściem innych ale i trochę zazdrościmy, że to jeszcze nie nas dotyczy... To normalne :*
    Dokładnie tak jest i dlatego też tak mnie korci testowanie już w 8dpo, zazdroszczę i chciałabym dołączyć do grona tych, które zobaczyły już 2 kreseczki:)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dokładnie tak jest i dlatego też tak mnie korci testowanie już w 8dpo, zazdroszczę i chciałabym dołączyć do grona tych, które zobaczyły już 2 kreseczki:)

Paryzetka ja coś czuję,że nawet do 8 dnia będę miała ciężko dotrwać, już się czuję jak w ciąży :P chociaż dopiero może ze 2-3 dni po ciężko stwierdzić, duży rozstrzał miałam w owu w ostatnich 3 cyklach bo najpierw 23 dzień potem chyba 18 teraz wychodzi z testów 16, małż twierdzi, żeby dzisiaj jeszcze poprawić w razie w jakby tak test się mylił a owulka dopiero będzie :D

A mnie jajnik kłóje, brzuch boli matko jestem w cionszyyyy....:D

AgaL lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dokładnie kochanie, dokkadnie. Wlasnie o to chodzi. Cieszy mnie to, ze im sie udaje, Ale to Nie to samo.
    Trzymam za was kochane kciuki, za wszystkie testy, zeby byly dwie kreski!:*
    Ja nie testuje, bo i tak nic z tego po poronieniu. Ale Wy macie mnie nie zawiesc!

cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Paryzetka ja coś czuję,że nawet do 8 dnia będę miała ciężko dotrwać, już się czuję jak w ciąży :P chociaż dopiero może ze 2-3 dni po ciężko stwierdzić, duży rozstrzał miałam w owu w ostatnich 3 cyklach bo najpierw 23 dzień potem chyba 18 teraz wychodzi z testów 16, małż twierdzi, żeby dzisiaj jeszcze poprawić w razie w jakby tak test się mylił a owulka dopiero będzie :D

A mnie jajnik kłóje, brzuch boli matko jestem w cionszyyyy....:D
    Ja oprócz tempki nic nie czuję :) ale tak kombinuję, że skoro w poprzednich cyklach czułam i nic z tego nie wyszło to może teraz jak nic nie boli to akurat się udało? Taka pokręcona logika staraczki :)

Marietta lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja oprócz tempki nic nie czuję :) ale tak kombinuję, że skoro w poprzednich cyklach czułam i nic z tego nie wyszło to może teraz jak nic nie boli to akurat się udało? Taka pokręcona logika staraczki :)

A no też to już brałam pod uwagę w którymś z cykli ;) nic nam nie zostało jak uzbroić się w cierpliwość...ale testów mam 10 allegrowych więc na bank będę robiła wcześniej rozgrzewkę:P

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A no też to już brałam pod uwagę w którymś z cykli ;) nic nam nie zostało jak uzbroić się w cierpliwość...ale testów mam 10 allegrowych więc na bank będę robiła wcześniej rozgrzewkę:P

A kto nam zabroni porobić testy wcześniej :) Ja mam jeden tylko, ale apteka pod blokiem więc się mogę szybko zaopatrzeć :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań

Wysłany: 12 września 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wszystkie damy radę, zobaczysz! :) :*
    Ruby ja też już kolejny dzień zmagam się z bólem, do tego wysoka temperatura, cionrza na bank!

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 12 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój Mąż też chciał poprawiać i poprawiać :D nawet jak już test owu wyszedł negatywny :P bo "w razie czegoooo" :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He, he mój też zawsze zadowolony. Mi to się chyba libido podniosło po Euthyrox więc korzysta.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    A kto nam zabroni porobić testy wcześniej :) Ja mam jeden tylko, ale apteka pod blokiem więc się mogę szybko zaopatrzeć :)
    No wlasnie kto ;) Ja na pewno polece w poniedzialek po test albo na bete...bo nie wytrzymam po prostu. ;) test pewno nie wyjdzie ale jesli to moje plamienie to zagniezdzenie to beta w poniedzialek powinna juz wyjsc. Bo z tego co wiem to po 48godz widac bete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 18:36

• Patutka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Patutka wszystkie damy radę, zobaczysz! :) :*
    Ruby ja też już kolejny dzień zmagam się z bólem, do tego wysoka temperatura, cionrza na bank!
    Musimy, Ale tak bardzo zazdroszcze:*
    A Ty testuj kotek niedlugo. Trzymam kciuki i wirm ze Ci sie teraz udalo

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

• Vesper Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, trzymam kciuki za dwie krechy na Waszych testach ciążowych :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ