X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś dopiero 5dc i jeszcze lekkie plamienie

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczynki kochane zostałam wywołana do tablicy:-)) dziękuję za pamięć:-))
    Testuję najwcześniej jutro to będzie 12 dpo, nie wiem czy nie za wcześnie, bo małpiszona (nie) spodziewam się w środę:-PP
    Objawy u mnie już się pięknie rozwijają i wygryzają;-)) a nawet rosną;-)
    Cycki bolą jak cholera, i brzuch ciągnie jak z gumy:-) echhhh już bym chciała wiedzieć bo się wkręcam na całego, przy małym tak mnie piersi bolały, dzisiaj to mnie ten ból w nocy obudził;-)
    Kountrey witamy u nas jest normalnie i wesoło i czasami smutno zależy od nastroju:-)
    Luna trzymam kciuki za maleństwo:-))

Przypomniałam sobie, bo pisałyście co w cionrzach nie jeść, to serki pleśniowe i surowe ryby tudzież wędzone idą w zapomnienia do końca karmienia cycem:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 15:57

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest, tatarowi też można podziękować ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Nie maaaaa w sumie. Zobaczysz, ze bedzie tak Jak mowie, jestem lepsza niz wrozbita Maciej!
    W sumie myslicie, ze po tym poronieniu 27.08 cos sie teraz we wrzesniu udalo?
    Nie zamierzam testowac Ale mam pewne obawy Jak wtedy...

No mi wróżbita Maciej wywróżył we wrześniu ciąże i dupa nie sprawdziło się więc mam nadzieję, że Twoje wróżby się sprawdzą :-). Witam nowe koleżanki u nas jest super.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    No mi wróżbita Maciej wywróżył we wrześniu ciąże i dupa nie sprawdziło się więc mam nadzieję, że Twoje wróżby się sprawdzą :-). Witam nowe koleżanki u nas jest super.
    Ależ kochana, zobaczysz! :D
    Aczkolwiek Ja chyba odpuszczam i znikam na troche...

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś na pewno ale Nie we wrześniu. Chyba, że za rok :-P. Nie uciekaj i tak bez nas nie wytrzymasz :-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos w tym jest, uzależniacieee :*
    Ale... ciesze sie strasznie ze szczęścia dziewczyn aleeee to takie hmmm jakby to nazwać :3 po prostu ahh Wiesz o czym mówie. To, ze cieszymy sie ich szczęściem to nie zmienia faktu, ze my go nie mamy, ze nie czujemy go tak Jak one... aaaa, łapie mnie dół dziś i bredze chyba....

2016 🩷

2020 🩵

Wysłany: 12 września 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka ja rozumiem o co Ci chodzi... Cieszymy się szczęściem innych ale i trochę zazdrościmy, że to jeszcze nie nas dotyczy... To normalne :*

katiuszaa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Patutka ja rozumiem o co Ci chodzi... Cieszymy się szczęściem innych ale i trochę zazdrościmy, że to jeszcze nie nas dotyczy... To normalne :*
    Dokładnie tak jest i dlatego też tak mnie korci testowanie już w 8dpo, zazdroszczę i chciałabym dołączyć do grona tych, które zobaczyły już 2 kreseczki:)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dokładnie tak jest i dlatego też tak mnie korci testowanie już w 8dpo, zazdroszczę i chciałabym dołączyć do grona tych, które zobaczyły już 2 kreseczki:)

Paryzetka ja coś czuję,że nawet do 8 dnia będę miała ciężko dotrwać, już się czuję jak w ciąży :P chociaż dopiero może ze 2-3 dni po ciężko stwierdzić, duży rozstrzał miałam w owu w ostatnich 3 cyklach bo najpierw 23 dzień potem chyba 18 teraz wychodzi z testów 16, małż twierdzi, żeby dzisiaj jeszcze poprawić w razie w jakby tak test się mylił a owulka dopiero będzie :D

A mnie jajnik kłóje, brzuch boli matko jestem w cionszyyyy....:D

AgaL lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dokładnie kochanie, dokkadnie. Wlasnie o to chodzi. Cieszy mnie to, ze im sie udaje, Ale to Nie to samo.
    Trzymam za was kochane kciuki, za wszystkie testy, zeby byly dwie kreski!:*
    Ja nie testuje, bo i tak nic z tego po poronieniu. Ale Wy macie mnie nie zawiesc!

cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Paryzetka ja coś czuję,że nawet do 8 dnia będę miała ciężko dotrwać, już się czuję jak w ciąży :P chociaż dopiero może ze 2-3 dni po ciężko stwierdzić, duży rozstrzał miałam w owu w ostatnich 3 cyklach bo najpierw 23 dzień potem chyba 18 teraz wychodzi z testów 16, małż twierdzi, żeby dzisiaj jeszcze poprawić w razie w jakby tak test się mylił a owulka dopiero będzie :D

A mnie jajnik kłóje, brzuch boli matko jestem w cionszyyyy....:D
    Ja oprócz tempki nic nie czuję :) ale tak kombinuję, że skoro w poprzednich cyklach czułam i nic z tego nie wyszło to może teraz jak nic nie boli to akurat się udało? Taka pokręcona logika staraczki :)

Marietta lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja oprócz tempki nic nie czuję :) ale tak kombinuję, że skoro w poprzednich cyklach czułam i nic z tego nie wyszło to może teraz jak nic nie boli to akurat się udało? Taka pokręcona logika staraczki :)

A no też to już brałam pod uwagę w którymś z cykli ;) nic nam nie zostało jak uzbroić się w cierpliwość...ale testów mam 10 allegrowych więc na bank będę robiła wcześniej rozgrzewkę:P

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A no też to już brałam pod uwagę w którymś z cykli ;) nic nam nie zostało jak uzbroić się w cierpliwość...ale testów mam 10 allegrowych więc na bank będę robiła wcześniej rozgrzewkę:P

A kto nam zabroni porobić testy wcześniej :) Ja mam jeden tylko, ale apteka pod blokiem więc się mogę szybko zaopatrzeć :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań

Wysłany: 12 września 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wszystkie damy radę, zobaczysz! :) :*
    Ruby ja też już kolejny dzień zmagam się z bólem, do tego wysoka temperatura, cionrza na bank!

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 12 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój Mąż też chciał poprawiać i poprawiać :D nawet jak już test owu wyszedł negatywny :P bo "w razie czegoooo" :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He, he mój też zawsze zadowolony. Mi to się chyba libido podniosło po Euthyrox więc korzysta.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    A kto nam zabroni porobić testy wcześniej :) Ja mam jeden tylko, ale apteka pod blokiem więc się mogę szybko zaopatrzeć :)
    No wlasnie kto ;) Ja na pewno polece w poniedzialek po test albo na bete...bo nie wytrzymam po prostu. ;) test pewno nie wyjdzie ale jesli to moje plamienie to zagniezdzenie to beta w poniedzialek powinna juz wyjsc. Bo z tego co wiem to po 48godz widac bete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 18:36

• Patutka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Patutka wszystkie damy radę, zobaczysz! :) :*
    Ruby ja też już kolejny dzień zmagam się z bólem, do tego wysoka temperatura, cionrza na bank!
    Musimy, Ale tak bardzo zazdroszcze:*
    A Ty testuj kotek niedlugo. Trzymam kciuki i wirm ze Ci sie teraz udalo

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

• Vesper Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, trzymam kciuki za dwie krechy na Waszych testach ciążowych :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ