Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczynki kochane zostałam wywołana do tablicy:-)) dziękuję za pamięć)
Testuję najwcześniej jutro to będzie 12 dpo, nie wiem czy nie za wcześnie, bo małpiszona (nie) spodziewam się w środę:-PP
Objawy u mnie już się pięknie rozwijają i wygryzają) a nawet rosną
Cycki bolą jak cholera, i brzuch ciągnie jak z gumy:-) echhhh już bym chciała wiedzieć bo się wkręcam na całego, przy małym tak mnie piersi bolały, dzisiaj to mnie ten ból w nocy obudził
Kountrey witamy u nas jest normalnie i wesoło i czasami smutno zależy od nastroju:-)
Luna trzymam kciuki za maleństwo:-))
Przypomniałam sobie, bo pisałyście co w cionrzach nie jeść, to serki pleśniowe i surowe ryby tudzież wędzone idą w zapomnienia do końca karmienia cycem:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 15:57
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Patutka wrote:Nie maaaaa w sumie. Zobaczysz, ze bedzie tak Jak mowie, jestem lepsza niz wrozbita Maciej!
W sumie myslicie, ze po tym poronieniu 27.08 cos sie teraz we wrzesniu udalo?
Nie zamierzam testowac Ale mam pewne obawy Jak wtedy...
No mi wróżbita Maciej wywróżył we wrześniu ciąże i dupa nie sprawdziło się więc mam nadzieję, że Twoje wróżby się sprawdzą . Witam nowe koleżanki u nas jest super. -
Kjopa3 wrote:No mi wróżbita Maciej wywróżył we wrześniu ciąże i dupa nie sprawdziło się więc mam nadzieję, że Twoje wróżby się sprawdzą . Witam nowe koleżanki u nas jest super.
Aczkolwiek Ja chyba odpuszczam i znikam na troche...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Cos w tym jest, uzależniacieee :*
Ale... ciesze sie strasznie ze szczęścia dziewczyn aleeee to takie hmmm jakby to nazwać po prostu ahh Wiesz o czym mówie. To, ze cieszymy sie ich szczęściem to nie zmienia faktu, ze my go nie mamy, ze nie czujemy go tak Jak one... aaaa, łapie mnie dół dziś i bredze chyba....29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
cinnamon cookie wrote:Patutka ja rozumiem o co Ci chodzi... Cieszymy się szczęściem innych ale i trochę zazdrościmy, że to jeszcze nie nas dotyczy... To normalne :*8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Dokładnie tak jest i dlatego też tak mnie korci testowanie już w 8dpo, zazdroszczę i chciałabym dołączyć do grona tych, które zobaczyły już 2 kreseczki:)
Paryzetka ja coś czuję,że nawet do 8 dnia będę miała ciężko dotrwać, już się czuję jak w ciąży chociaż dopiero może ze 2-3 dni po ciężko stwierdzić, duży rozstrzał miałam w owu w ostatnich 3 cyklach bo najpierw 23 dzień potem chyba 18 teraz wychodzi z testów 16, małż twierdzi, żeby dzisiaj jeszcze poprawić w razie w jakby tak test się mylił a owulka dopiero będzie
A mnie jajnik kłóje, brzuch boli matko jestem w cionszyyyy....
AgaL lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Patutka ja rozumiem o co Ci chodzi... Cieszymy się szczęściem innych ale i trochę zazdrościmy, że to jeszcze nie nas dotyczy... To normalne :*
Trzymam za was kochane kciuki, za wszystkie testy, zeby byly dwie kreski!:*
Ja nie testuje, bo i tak nic z tego po poronieniu. Ale Wy macie mnie nie zawiesc!cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Ruby wrote:Paryzetka ja coś czuję,że nawet do 8 dnia będę miała ciężko dotrwać, już się czuję jak w ciąży chociaż dopiero może ze 2-3 dni po ciężko stwierdzić, duży rozstrzał miałam w owu w ostatnich 3 cyklach bo najpierw 23 dzień potem chyba 18 teraz wychodzi z testów 16, małż twierdzi, żeby dzisiaj jeszcze poprawić w razie w jakby tak test się mylił a owulka dopiero będzie
A mnie jajnik kłóje, brzuch boli matko jestem w cionszyyyy....Marietta lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ja oprócz tempki nic nie czuję ale tak kombinuję, że skoro w poprzednich cyklach czułam i nic z tego nie wyszło to może teraz jak nic nie boli to akurat się udało? Taka pokręcona logika staraczki
A no też to już brałam pod uwagę w którymś z cykli nic nam nie zostało jak uzbroić się w cierpliwość...ale testów mam 10 allegrowych więc na bank będę robiła wcześniej rozgrzewkęParyzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:A no też to już brałam pod uwagę w którymś z cykli nic nam nie zostało jak uzbroić się w cierpliwość...ale testów mam 10 allegrowych więc na bank będę robiła wcześniej rozgrzewkę
A kto nam zabroni porobić testy wcześniej Ja mam jeden tylko, ale apteka pod blokiem więc się mogę szybko zaopatrzeć8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:A kto nam zabroni porobić testy wcześniej Ja mam jeden tylko, ale apteka pod blokiem więc się mogę szybko zaopatrzeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 18:36
-
cinnamon cookie wrote:Patutka wszystkie damy radę, zobaczysz! :*
Ruby ja też już kolejny dzień zmagam się z bólem, do tego wysoka temperatura, cionrza na bank!
A Ty testuj kotek niedlugo. Trzymam kciuki i wirm ze Ci sie teraz udalocinnamon cookie lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️