Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Tak się zastanawiam i chyba jednak będę testować w sobotę... Ostatnio @ przyszła 18 a zwykle dostaję tego samego dnia lub max 2 dni później więc jak wytrzymam do 19.09 to chyba wystarczy co? jak myślicie?
Mi ovu nic nie wyznaczył, bo nie wykupiłam abonanentu biorąc pod uwagę poprzednie cykle @ powinna być 17 lub 18 tylko nie wiem czy wytrzymam, ale możliwe, że będziemy razem testować8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
carolq - czuję się dobrze, miałam 1 dzień mdłości, teraz objawów nie mam praktycznie w ogóle i zaczynam świrować. Może objaw taki, że jestem strasznie nerwowa.
Zastanawiam się tylko czy jest sens iść jutro do ginekologa.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyNie wiem Luna zależy jak chcesz i się czujesz. Jak masz być spokojniejsza to idź. Ja idę dopiero 29 ale ja nie miałam żadnych problemów tak jak Ty. Na Twoim miejscu poszła bym , za dużo nie zobaczysz ale powie Ci że prawidłowo się zagnieździł zarodek i że jest ok , tak dla własnego spokoju.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 16:58
luna91 lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Nie wiem Luna zależy jak chcesz i się czujesz. Jak masz być spokojniejsza to idź. Ja idę dopiero 29 ale ja nie miałam żadnych problemów tak jak Ty. Na Twoim miejscu poszła bym , za dużo nie zobaczysz ale powie Ci że prawidłowo się zagnieździł zarodek i że jest ok , tak dla własnego spokoju.
Dziewczyny właśnie dlatego mierzy się temperaturę rano przed wstaniem bo później świruje i zazwyczaj jest wyższa niż rano. A podnosi się bo w czasie snu oddech jest spokojny i temperatura spada i rano jest niższa.