X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Luna ja mam wizytę u gina 30.09 i czy zaciążę czy nie to i tak pójdę :P Ty też idź :)
    Cinamonn cookie ja też mam wizytę u gina 30.09....a dziś także 6dpo ;))
    idziemy łeb w łeb

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Melduję, że na usg widac dziś było piękny pęcherzyk żółtkowy, 4 tydzień:)

Super wieści :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    cinnamon - śmiało testuj w sobotę :P

Moja beta z dziś to: 494,5 :)

No to gratulejszyn :) tyle kciuków tu zaciskami że zobaczysz że wszystko będzie dobrze :*

luna91 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinamonn cookie ja też mam wizytę u gina 30.09....a dziś także 6dpo ;))
    idziemy łeb w łeb
    Moja odnaleziona siostro bliźniaczko! :D :D :D

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj rano słoneczko a potem się zachmurzyło i zaczęło wiać. Niedawno znowu było słonko i teraz chmury.

Aga.L z tego co wiem to prolaktyna może blokować owulacje a u Ciebie z tego co widać była. A temperatura ładna. Bierzesz jakiś progesteron? Ja pierwszy wykres miałam książkowy I temperaturę powyżej 37 i nie wyszło więc to nie znacznik. Można patrzeć w ostatni dzień przed @ jak spadnie to już raczej nie ma co liczyć ale i takie wykresy widziałam z zieloną kropką na końcu. A wogóle to mi wygląda, że mogłaś mieć owu 11 dc. Co Ty na to?

No i
    Wogóle to macie zakaz uciekania na fioletową stronę :-P. Zostańcie z nami!!!

Madzikk super wiadomości. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Ejrene u mnie tak samo mam siostre starszą 8 lat i brata młodszego o 11 lat a między siostrą a bratem 19 lat różnicy. Mamuśka zaszalała :-).

Luna suuuper beta!!!

Dziewczyny trzymam kciuki!!!

sylwia1985 bez spiny najlepiej tylko jak się nie udaje bo organizm robi sobie jaja to niestety trzeba wszystko wyregulować i wtedy spina jeszcze większa.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 faktycznie niezły rozstrzał :)

A test ovu wyszedł mi negatywny to dobrze niech jajo grzecznie czeka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:35

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja beta 240,9 mlU/ml

Ejrene, cinnamon cookie, AgaL, luna91, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    U mnie dzisiaj rano słoneczko a potem się zachmurzyło i zaczęło wiać. Niedawno znowu było słonko i teraz chmury.

Aga.L z tego co wiem to prolaktyna może blokować owulacje a u Ciebie z tego co widać była. A temperatura ładna. Bierzesz jakiś progesteron? Ja pierwszy wykres miałam książkowy I temperaturę powyżej 37 i nie wyszło więc to nie znacznik. Można patrzeć w ostatni dzień przed @ jak spadnie to już raczej nie ma co liczyć ale i takie wykresy widziałam z zieloną kropką na końcu. A wogóle to mi wygląda, że mogłaś mieć owu 11 dc. Co Ty na to?

No i
    Wogóle to macie zakaz uciekania na fioletową stronę :-P. Zostańcie z nami!!!

Madzikk super wiadomości. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Ejrene u mnie tak samo mam siostre starszą 8 lat i brata młodszego o 11 lat a między siostrą a bratem 19 lat różnicy. Mamuśka zaszalała :-).

Luna suuuper beta!!!

Dziewczyny trzymam kciuki!!!

sylwia1985 bez spiny najlepiej tylko jak się nie udaje bo organizm robi sobie jaja to niestety trzeba wszystko wyregulować i wtedy spina jeszcze większa.
    Kjopa3 nie biorę w tym momencie progesteronu,mam umowiona wizytę na 30.09 u gina i pewnie będę brać bromergon na zbicie prolaktyny. A co do momentu obu to tez ten 13dc mi nie pasował,bardziej 11,12... No nic zobaczymy:) ale dziekuje za info,zawsze więcej będę wiedzieć na przyszłe cykle :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Moja beta 240,9 mlU/ml

Bardzo się cieszę :)

Carolq lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    świetne bety dziewczynki:)

Carolq lubi tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jednak dotarły promyki słońca, cieszę się :)
    Dotarły, A Jak tylko o nich napisałam, to koniec:D generalnie ładny ciepły dzień dzis był.

Gratulacje luna, trzymam kciuki: ))) Ale wiem, ze będzie dobrze:*

Ja zrobilam test dzis bo mnie Oskar namowil, Ale negatywny. :D tak Jak mowilam. To zrobilo sie dla mnie takie obojetne ostatnio...

29.06.2016 🩷

25.09.2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane.
    Nie wytrzymałam i musiałam znaleźć wifi ;) Jakoś się do was przywiązałam i dzień bez was to dla mnie koszmar. Papierosów nie palę od kwietnia to jakieś uzależnienie muszę mieć hi hi hi Paweł zazdrości i też chce sobie znaleźć jakieś forum.
    Zdecydowanie popieram kjope ZAKAZ uciekania jak chcecie uciekać to poczekajcie na nas
    Luna super beta
    madzik świetna wiadomość bardzo się cieszę że zdrowotnie jest dużo lepiej. Czekać tylko na jeszcze lepsze wyniki ze szpitala
    Carolq Siedlce to ja ;) więc zapraszam wiruski mi przekażesz

U mnie pogoda nie najlepsza wiatr strasznie silny więc na jezioro nie wypływaliśmy ale jutro nie ma przebacz. nie wiem czemu ale nadal moje piersi zachowują się jak przed okresem. No cóż zostaje mi czekać na wizytę u lekarza

Carolq, madzikk, CzekającaMama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa byłam w kościele koło zalewu więc tam troszeczkę zostawiłam, także poszukaj zarazków

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    włśnie tam mieszkam ;) w środę wracając od razu idę szukać przesyłki od Ciebie

Carolq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ławki z lewej strony, 2 segment od końca, 3 ławka od słupa- to tak dla ułatwienia :):):) byś trafiła w samo źródło zarazków

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolqu tak patrzę na twój suwaczek i nie mogę uwierzyć, tam jest dopiero 3tyg i 5 dni, a dowiedziałaś się chyba jakoś tydzień temu? wtorek, środa? niesamowite...bardzo szybko bardzo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Środa test :) czwartek beta :) no ale ba suwaczek nich rośnie :)
    Dlatego warto testować szybciutko :P bo szybciej się dowiesz , kupowałam w rossmanie na promocji teraz też są 2 po 11 zł to wcale nie wychodzi tak drogo :P

a pozatym w tym cyklu zrobiłam z 12 testów , wcześniej mnie tak nie napadało :) chociaż wiedziałam że testy ovu nic nie dają :P i cykl stracony to mówię może jakimś cudem :) I TEN MALEŃKI CUD JEST U MNIE W BRZUSZKU :) zresztą przypominało mi się że też ktoś mi powiedział Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :) tylko nie mogę sobie przypomnieć kto

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 20:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Środa test :) czwartek beta :) no ale ba suwaczek nich rośnie :)
    Dlatego warto testować szybciutko :P bo szybciej się dowiesz , kupowałam w rossmanie na promocji teraz też są 2 po 11 zł to wcale nie wychodzi tak drogo :P

no pewnie, że warto szybko, unika się tego stresu który dopada tuż przed @
    Kusisz testami, ale mam jeszcze 10 allegrowych, chociaż te jakieś felerne są bo nigdy mi dwóch kresek nie chcą pokazać, ani nawet ceni ciena :P

Carolq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :) sprawdzaj bo ja czytałam że dziewczyną nawet po 30 minutach pojawiła się cieniutka kreska i się potem okazało że są w ciąży więc trzymaj i wyrzucaj następnego dnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra jakoś do środy wytrwam ;)

edit: chwila chwila miałam wielce do piątku wytrwać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 20:49

Carolq lubi tę wiadomość

‹‹ 241 242 243 244 245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ