X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny... U mnie jak zawsze czyli WIELKIE G... jedna kreska, gwałtowny spadek temp, jutro lub pojutrze przyjdzie @... Po tylu porażkach już powinnam się przyzwyczaić, ale tak się chyba nie da...

ruda69742 lubi tę wiadomość

• zizi Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzialka wrote:
    byłam - zrobiłam. wynik popołudniu;)
    poniżej dzisiejszy skok tempki w góre.

06686e08890ebd0f300ac4d77ecd01a6.png

Wygląda obiecująco:)

f2w33e3ki0d6ir0o.png
  • zizi Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, ściskam mocno:*

f2w33e3ki0d6ir0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia. wrote:
    Hej dziewczyny... U mnie jak zawsze czyli WIELKIE G... jedna kreska, gwałtowny spadek temp, jutro lub pojutrze przyjdzie @... Po tylu porażkach już powinnam się przyzwyczaić, ale tak się chyba nie da...

Przykro mi bardzo, nie jesteś tutaj sama -pamiętaj :*

zawsze miałaś takie krótkie cykle?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 10:04

• renate Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia ściskam....

mybvl0p.png
  • Majetta Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia. wrote:

Nie da się, miałam to samo. Co miesiąc mam taką samą nadzieję! I kiedyś się uda:)

07/2017 💕 Misia
    07/2021 💔7tc Aniołek
    04/2022💕Gaja 🌈
  • Natka30 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia nastepny cykl bedzie Twoj!

05a5dc343a95c3abdf4420765179411e.png
  • izizizi Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia. wrote:
    Nusia nie martw sie kochana, nie jestes sama, niektore z nas musza troszke dluzej w tej kolejce po dzidziusia postac ale jeszcze przyjdzie na nas pora :-) sciskam Cie mocno.

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam z bety jeszvze nigdy nie robilam wczesmiej, wyniki po 15:00. Dam znac. Ja zaplacilam 32 zl :) ale mi cisnienie rosnie. A moj P dzwoni z pracy i pyta czy juz wiadomo...wie ze bylam na becie bo rano kazalam mu spojrzec na test bo myslalam ze ja mam zwidy widzac tam cokolwiek ale i On widzial :)

zizi, Kjopa3 lubią tę wiadomość

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :)
    No i oczywiście czekam na wieści od naszych z frontu czy beta ładna :)

Tak Ruby, zawsze miałam takie krótkie cykle. Tzn niby są w normie, faza lutealna 12-13 dni także chyba normalnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia skoro faza lutealna w normie to wszytko ok, wiecej szans w roku na krótkim cyklu to małe pocieszenie:)

A mnie dzisiaj boli brzuch od rana ale okresowo jakoś i tak czuje coś mokrego, lecę sprawdzam ale na szczeście nie przyszchodzi @ do okresu jeszcze daleko ale ten cykl mam jakiś popieprzony także wszystko możliwe...

• Mundek Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/f06ff106a94354fa20eed14e04c6f4ee hej dziewczyny jestem tu nowa może mi podpowiecie kiedy mam sie spodziewac owulki? i czy serio za duzo serduszek? słyszałam taka opinie jak Wy myślicie? dzisiaj bolą mnie jajniki wiec chyba tuż tuz i sama nie wiem czy dzisiaj przerwa czy przytulanko...

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Rudzialka Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia. wrote:

nusia, nie płakuniaj:* następnym razem uda się. trzeba żyć w spokoju:)

używasz testów owulacyjnych?

• lenia Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia takich WIELKICH G kazda z nas przezyla wiele. Pamietaj za kazdym razem jestes blizej niz dalej :) i tak jak pisza dziewczyny nie jestes samă!

• Rudzialka Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    https://ovufriend.pl/graph/f06ff106a94354fa20eed14e04c6f4ee hej dziewczyny jestem tu nowa może mi podpowiecie kiedy mam sie spodziewac owulki? i czy serio za duzo serduszek? słyszałam taka opinie jak Wy myślicie? dzisiaj bolą mnie jajniki wiec chyba tuż tuz i sama nie wiem czy dzisiaj przerwa czy przytulanko...

przytulanka nigdy za mało, najważniejsze żeby się nie stresować i czerpać przyjemność:)

Mundek lubi tę wiadomość

• lenia Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki dla slynnych cieniow cienia :) ehhh pamietam ta radosc i... zdziwienie :)

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dołącza do nas Mundek :) to moja bliźniaczka (młodsza o 5 minut) :D ona też się stara o dzidzię :) w sumie to też mają być bliźniaki tyle, że jedno u niej drugie u mnie :D tak sobie żartujemy :) Mundek tu kobietki fajowe więc na pewno doradzą i wesprą :)

zizi, Mundek, izizizi, ruda69742, renate, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nową koleżankę :) super, że nam się "rodzina" powiększa:P

Spoko dziewczyny, dołek był przez godzinę i już mi przeszło :) za parę dni wakacje, nowy cykl..

Ruby no właśnie robię testy owulacyjne, robiłam wcześniej i teraz do nich wróciłam, chociaż moja owu prawie zawsze jest 11 lub 12 dc. Ale na wszelki wypadek nie zaszkodzi sprawdzić :)

Dobra rada dla testujących:

Jeśli wydaje Ci się, że widzisz cień cienia- zrób zdjęcie, wybierz efekt negatyw i powinno wyjść jak na dłoni. Negatyw raczej nie oszuka :) Oczywiście dotyczy tylko testów ciążowych.

zizi lubi tę wiadomość

• zizi Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, Mundek:) MUsi byc fajnie miec siostre blizniaczkę, no a bliźniaki w planach - super pomysł:)))

Błękitna, Mundek lubią tę wiadomość

f2w33e3ki0d6ir0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    dziewczyny dołącza do nas Mundek :) to moja bliźniaczka (młodsza o 5 minut) :D ona też się stara o dzidzię :) w sumie to też mają być bliźniaki tyle, że jedno u niej drugie u mnie :D tak sobie żartujemy :) Mundek tu kobietki fajowe więc na pewno doradzą i wesprą :)

A to wy prawdziwe bliźniaczki?na początku myślałam, że koleżanka urodzona tego samego dnia :D

Hej mundek :)

Mundek lubi tę wiadomość

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ