Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynusia. wrote:Hej dziewczyny... U mnie jak zawsze czyli WIELKIE G... jedna kreska, gwałtowny spadek temp, jutro lub pojutrze przyjdzie @... Po tylu porażkach już powinnam się przyzwyczaić, ale tak się chyba nie da...
Przykro mi bardzo, nie jesteś tutaj sama -pamiętaj :*
zawsze miałaś takie krótkie cykle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 10:04
-
nusia. wrote:Hej dziewczyny... U mnie jak zawsze czyli WIELKIE G... jedna kreska, gwałtowny spadek temp, jutro lub pojutrze przyjdzie @... Po tylu porażkach już powinnam się przyzwyczaić, ale tak się chyba nie da...
Nie da się, miałam to samo. Co miesiąc mam taką samą nadzieję! I kiedyś się uda:)07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nusia. wrote:Hej dziewczyny... U mnie jak zawsze czyli WIELKIE G... jedna kreska, gwałtowny spadek temp, jutro lub pojutrze przyjdzie @... Po tylu porażkach już powinnam się przyzwyczaić, ale tak się chyba nie da...
nasza dziewczynusia -
Wracam z bety jeszvze nigdy nie robilam wczesmiej, wyniki po 15:00. Dam znac. Ja zaplacilam 32 zl ale mi cisnienie rosnie. A moj P dzwoni z pracy i pyta czy juz wiadomo...wie ze bylam na becie bo rano kazalam mu spojrzec na test bo myslalam ze ja mam zwidy widzac tam cokolwiek ale i On widzial
zizi, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia skoro faza lutealna w normie to wszytko ok, wiecej szans w roku na krótkim cyklu to małe pocieszenie:)
A mnie dzisiaj boli brzuch od rana ale okresowo jakoś i tak czuje coś mokrego, lecę sprawdzam ale na szczeście nie przyszchodzi @ do okresu jeszcze daleko ale ten cykl mam jakiś popieprzony także wszystko możliwe... -
https://ovufriend.pl/graph/f06ff106a94354fa20eed14e04c6f4ee hej dziewczyny jestem tu nowa może mi podpowiecie kiedy mam sie spodziewac owulki? i czy serio za duzo serduszek? słyszałam taka opinie jak Wy myślicie? dzisiaj bolą mnie jajniki wiec chyba tuż tuz i sama nie wiem czy dzisiaj przerwa czy przytulanko...
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nusia, nie płakuniaj:* następnym razem uda się. trzeba żyć w spokoju:)
używasz testów owulacyjnych? -
Mundek wrote:https://ovufriend.pl/graph/f06ff106a94354fa20eed14e04c6f4ee hej dziewczyny jestem tu nowa może mi podpowiecie kiedy mam sie spodziewac owulki? i czy serio za duzo serduszek? słyszałam taka opinie jak Wy myślicie? dzisiaj bolą mnie jajniki wiec chyba tuż tuz i sama nie wiem czy dzisiaj przerwa czy przytulanko...
przytulanka nigdy za mało, najważniejsze żeby się nie stresować i czerpać przyjemnośćMundek lubi tę wiadomość
-
dziewczyny dołącza do nas Mundek to moja bliźniaczka (młodsza o 5 minut) ona też się stara o dzidzię w sumie to też mają być bliźniaki tyle, że jedno u niej drugie u mnie tak sobie żartujemy Mundek tu kobietki fajowe więc na pewno doradzą i wesprą
zizi, Mundek, izizizi, ruda69742, renate, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam nową koleżankę super, że nam się "rodzina" powiększa:P
Spoko dziewczyny, dołek był przez godzinę i już mi przeszło za parę dni wakacje, nowy cykl..
Ruby no właśnie robię testy owulacyjne, robiłam wcześniej i teraz do nich wróciłam, chociaż moja owu prawie zawsze jest 11 lub 12 dc. Ale na wszelki wypadek nie zaszkodzi sprawdzić
Dobra rada dla testujących:
Jeśli wydaje Ci się, że widzisz cień cienia- zrób zdjęcie, wybierz efekt negatyw i powinno wyjść jak na dłoni. Negatyw raczej nie oszuka Oczywiście dotyczy tylko testów ciążowych.zizi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBłękitna wrote:dziewczyny dołącza do nas Mundek to moja bliźniaczka (młodsza o 5 minut) ona też się stara o dzidzię w sumie to też mają być bliźniaki tyle, że jedno u niej drugie u mnie tak sobie żartujemy Mundek tu kobietki fajowe więc na pewno doradzą i wesprą
A to wy prawdziwe bliźniaczki?na początku myślałam, że koleżanka urodzona tego samego dnia
Hej mundekMundek lubi tę wiadomość