Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny... U mnie jak zawsze czyli WIELKIE G... jedna kreska, gwałtowny spadek temp, jutro lub pojutrze przyjdzie @... Po tylu porażkach już powinnam się przyzwyczaić, ale tak się chyba nie da...

ruda69742 lubi tę wiadomość

• zizi Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzialka wrote:
    byłam - zrobiłam. wynik popołudniu;)
    poniżej dzisiejszy skok tempki w góre.

06686e08890ebd0f300ac4d77ecd01a6.png

Wygląda obiecująco:)

f2w33e3ki0d6ir0o.png
  • zizi Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, ściskam mocno:*

f2w33e3ki0d6ir0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia. wrote:
    Hej dziewczyny... U mnie jak zawsze czyli WIELKIE G... jedna kreska, gwałtowny spadek temp, jutro lub pojutrze przyjdzie @... Po tylu porażkach już powinnam się przyzwyczaić, ale tak się chyba nie da...

Przykro mi bardzo, nie jesteś tutaj sama -pamiętaj :*

zawsze miałaś takie krótkie cykle?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 10:04

• renate Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia ściskam....

mybvl0p.png
  • Majetta Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia. wrote:

Nie da się, miałam to samo. Co miesiąc mam taką samą nadzieję! I kiedyś się uda:)

07/2017 💕 Misia
    07/2021 💔7tc Aniołek
    04/2022💕Gaja 🌈
  • Natka30 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia nastepny cykl bedzie Twoj!

05a5dc343a95c3abdf4420765179411e.png
  • izizizi Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia. wrote:
    Nusia nie martw sie kochana, nie jestes sama, niektore z nas musza troszke dluzej w tej kolejce po dzidziusia postac ale jeszcze przyjdzie na nas pora :-) sciskam Cie mocno.

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam z bety jeszvze nigdy nie robilam wczesmiej, wyniki po 15:00. Dam znac. Ja zaplacilam 32 zl :) ale mi cisnienie rosnie. A moj P dzwoni z pracy i pyta czy juz wiadomo...wie ze bylam na becie bo rano kazalam mu spojrzec na test bo myslalam ze ja mam zwidy widzac tam cokolwiek ale i On widzial :)

zizi, Kjopa3 lubią tę wiadomość

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :)
    No i oczywiście czekam na wieści od naszych z frontu czy beta ładna :)

Tak Ruby, zawsze miałam takie krótkie cykle. Tzn niby są w normie, faza lutealna 12-13 dni także chyba normalnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia skoro faza lutealna w normie to wszytko ok, wiecej szans w roku na krótkim cyklu to małe pocieszenie:)

A mnie dzisiaj boli brzuch od rana ale okresowo jakoś i tak czuje coś mokrego, lecę sprawdzam ale na szczeście nie przyszchodzi @ do okresu jeszcze daleko ale ten cykl mam jakiś popieprzony także wszystko możliwe...

• Mundek Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/f06ff106a94354fa20eed14e04c6f4ee hej dziewczyny jestem tu nowa może mi podpowiecie kiedy mam sie spodziewac owulki? i czy serio za duzo serduszek? słyszałam taka opinie jak Wy myślicie? dzisiaj bolą mnie jajniki wiec chyba tuż tuz i sama nie wiem czy dzisiaj przerwa czy przytulanko...

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Rudzialka Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia. wrote:

nusia, nie płakuniaj:* następnym razem uda się. trzeba żyć w spokoju:)

używasz testów owulacyjnych?

• lenia Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia takich WIELKICH G kazda z nas przezyla wiele. Pamietaj za kazdym razem jestes blizej niz dalej :) i tak jak pisza dziewczyny nie jestes samă!

• Rudzialka Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    https://ovufriend.pl/graph/f06ff106a94354fa20eed14e04c6f4ee hej dziewczyny jestem tu nowa może mi podpowiecie kiedy mam sie spodziewac owulki? i czy serio za duzo serduszek? słyszałam taka opinie jak Wy myślicie? dzisiaj bolą mnie jajniki wiec chyba tuż tuz i sama nie wiem czy dzisiaj przerwa czy przytulanko...

przytulanka nigdy za mało, najważniejsze żeby się nie stresować i czerpać przyjemność:)

Mundek lubi tę wiadomość

• lenia Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki dla slynnych cieniow cienia :) ehhh pamietam ta radosc i... zdziwienie :)

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dołącza do nas Mundek :) to moja bliźniaczka (młodsza o 5 minut) :D ona też się stara o dzidzię :) w sumie to też mają być bliźniaki tyle, że jedno u niej drugie u mnie :D tak sobie żartujemy :) Mundek tu kobietki fajowe więc na pewno doradzą i wesprą :)

zizi, Mundek, izizizi, ruda69742, renate, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nową koleżankę :) super, że nam się "rodzina" powiększa:P

Spoko dziewczyny, dołek był przez godzinę i już mi przeszło :) za parę dni wakacje, nowy cykl..

Ruby no właśnie robię testy owulacyjne, robiłam wcześniej i teraz do nich wróciłam, chociaż moja owu prawie zawsze jest 11 lub 12 dc. Ale na wszelki wypadek nie zaszkodzi sprawdzić :)

Dobra rada dla testujących:

Jeśli wydaje Ci się, że widzisz cień cienia- zrób zdjęcie, wybierz efekt negatyw i powinno wyjść jak na dłoni. Negatyw raczej nie oszuka :) Oczywiście dotyczy tylko testów ciążowych.

zizi lubi tę wiadomość

• zizi Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, Mundek:) MUsi byc fajnie miec siostre blizniaczkę, no a bliźniaki w planach - super pomysł:)))

Błękitna, Mundek lubią tę wiadomość

f2w33e3ki0d6ir0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    dziewczyny dołącza do nas Mundek :) to moja bliźniaczka (młodsza o 5 minut) :D ona też się stara o dzidzię :) w sumie to też mają być bliźniaki tyle, że jedno u niej drugie u mnie :D tak sobie żartujemy :) Mundek tu kobietki fajowe więc na pewno doradzą i wesprą :)

A to wy prawdziwe bliźniaczki?na początku myślałam, że koleżanka urodzona tego samego dnia :D

Hej mundek :)

Mundek lubi tę wiadomość

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ