Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coraz więcej nas... super :)

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Chyba jestem masochistką, ale lubię wpatrywać się w piękne zielone wykresy i takie piękne pokreskowane testy :P Błękitna no ten Twój test poprawił mi samopoczucie :)

Błękitna, zizi, JoanaDarc lubią tę wiadomość

• MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię wpatrywać się w wykresy podobne do moich, ale zakończone zieloną kropą! :)

• ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez widze druga kreseczke ;-) pisze tak pozno bo tak zescie sie rozpisaly ze wlasnie skonczyla czytac ;-)
    witam nowe dziewczyny , fajnie ze nas tak duzo juz ;-)
    rudzialka , zizi i blekitna juz wam skladam gratulacje czyli jednak moja wczorajsza rozmowa ze stworca nie poszla na marne ;-)
    Nusia ja tez dzis test negatywny , chwilowa zalamka , ale damy rade i czekajmy teraz na kolejny cykl co nas nie zabije to wzmocni

Błękitna, zizi lubią tę wiadomość

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
  • JoanaDarc Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze wyszukuje tych późną owu i oczywiście zakończonych zieloną kropką :)

nusia. lubi tę wiadomość

• Majetta Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nas dużo teraz :)! Staram sie czytać na bieżąco ale cieżko w pracy siebidereac :p czekam właśnie na wizytę u lekarza, ciekawe jakie badania mi zrobi :) co do kreseczki (czy tez jej cienia) to jaram widzę ale bardzo delikatny cień, jak sie dobrze przyjrzę :)

07/2017 💕 Misia
    07/2021 💔7tc Aniołek
    04/2022💕Gaja 🌈
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda69742 wrote:
    ja tez widze druga kreseczke ;-) pisze tak pozno bo tak zescie sie rozpisaly ze wlasnie skonczyla czytac ;-)
    witam nowe dziewczyny , fajnie ze nas tak duzo juz ;-)
    rudzialka , zizi i blekitna juz wam skladam gratulacje czyli jednak moja wczorajsza rozmowa ze stworca nie poszla na marne ;-)
    Nusia ja tez dzis test negatywny , chwilowa zalamka , ale damy rade i czekajmy teraz na kolejny cykl co nas nie zabije to wzmocni

Nie wiem jak z kolejnym cyklem bo właśnie się tak zastanowiłam... Moja owu będzie wypadała na wakacjach a jedziemy w kilka osób, niby każda z par ma swój osobny pokój ale mieszkamy w jednym domku, więc wiecie jak to jest... Może coś tam się uda zmontować :) Fajna pamiątka z wakacji by była :)

No i oczywiście Ruda damy radę nie ma się co załamywać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 12:23

ruda69742, Bratek lubią tę wiadomość

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na innym forum dziewczyny mi piszą że u mnie do zagnieżdżenia doszło najprawdopodobniej dopiero dwa dni temu i dlatego taka blada bladość tej kreseczki drugiej :)

40cd9c1d8021b1f0fe6cce723c6af3a0.png

178158129f.png
  • Liluś27 Znajoma

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blekitna i ja widze cien cienia :) cos jest na rzeczy :) super!

dqpranli960fzv6r.png
  • ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blekitna- zrobilam nawet negatyw swojemu testowi i w miejscu gdzie powinna byc druga kreseczka nie widac kompletnie nic nawet w powiekszeniu , wiec wedlug mnie mozesz juz sie cieszyc ;-)

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
  • JoanaDarc Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia. wrote:
    Nie wiem jak z kolejnym cyklem bo właśnie się tak zastanowiłam... Moja owu będzie wypadała na wakacjach a jedziemy w kilka osób, niby każda z par ma swój osobny pokój ale mieszkamy w jednym domku, więc wiecie jak to jest... Może coś tam się uda zmontować :) Fajna pamiątka z wakacji by była :)

Nusia a może na łonie natury da redę coś zmajstrować :)

Błękitna, zizi lubią tę wiadomość

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już się od rana pomału cieszę ale muszę trzymać fason bo różnie to w życiu bywa.. może nic beta nie wykaże i będę płakać ...

178158129f.png
  • renate Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie nowe dziewczyny :) Przygarniemy wszystkie :D
    Błękitna bardzo cienki cień ale widzę :)

mybvl0p.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoanaDarc wrote:
    nusia. wrote:

Nusia a może na łonie natury da redę coś zmajstrować :)

mmm ... byłoby jeszcze romantycznie na dodatek ... :)

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha dziewczyny jak za małolata trzeba będzie chować się po kątach na szybki numerek :D

zizi, ruda69742, Mundek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia. wrote:
    Hahahaha dziewczyny jak za małolata trzeba będzie chować się po kątach na szybki numerek :D

fajowooo ...:)

178158129f.png
  • ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam i bym wieczorkiem widziala pozytywne bety , trzymam kciuki kobitki

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
  • ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia mi tez teraz wypada urlop i mam nadzieje ze tez przywioze niespodzianke z wakacji ;-)

zizi, nusia., Liluś27 lubią tę wiadomość

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
  • szynszyl Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nadążam czytać :) Witam wszystkie dziewczyny, które dołączyły :)

Błękitna mi się też wydaje, że coś tam jest ;) fajowo sobie z siostrą wymyśliłyście trzymam kciuki, żeby się udało :)

Błękitna, Mundek lubią tę wiadomość

3jgx3e3kscbj73hd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się witam :)

Ruda a ty już testowałaś? miałaś dzisiaj testowac chyba?
    ok już doczytałam posta na poprzedniej stronie, Ruda ktoś musi zostac na sierpien ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 12:55

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ