Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja tez widze druga kreseczke pisze tak pozno bo tak zescie sie rozpisaly ze wlasnie skonczyla czytac
witam nowe dziewczyny , fajnie ze nas tak duzo juz
rudzialka , zizi i blekitna juz wam skladam gratulacje czyli jednak moja wczorajsza rozmowa ze stworca nie poszla na marne
Nusia ja tez dzis test negatywny , chwilowa zalamka , ale damy rade i czekajmy teraz na kolejny cykl co nas nie zabije to wzmocniBłękitna, zizi lubią tę wiadomość
cykl staran- 10
-
Ale nas dużo teraz ! Staram sie czytać na bieżąco ale cieżko w pracy siebidereac :p czekam właśnie na wizytę u lekarza, ciekawe jakie badania mi zrobi co do kreseczki (czy tez jej cienia) to jaram widzę ale bardzo delikatny cień, jak sie dobrze przyjrzę07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualnyruda69742 wrote:ja tez widze druga kreseczke pisze tak pozno bo tak zescie sie rozpisaly ze wlasnie skonczyla czytac
witam nowe dziewczyny , fajnie ze nas tak duzo juz
rudzialka , zizi i blekitna juz wam skladam gratulacje czyli jednak moja wczorajsza rozmowa ze stworca nie poszla na marne
Nusia ja tez dzis test negatywny , chwilowa zalamka , ale damy rade i czekajmy teraz na kolejny cykl co nas nie zabije to wzmocni
Nie wiem jak z kolejnym cyklem bo właśnie się tak zastanowiłam... Moja owu będzie wypadała na wakacjach a jedziemy w kilka osób, niby każda z par ma swój osobny pokój ale mieszkamy w jednym domku, więc wiecie jak to jest... Może coś tam się uda zmontować Fajna pamiątka z wakacji by była
No i oczywiście Ruda damy radę nie ma się co załamywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 12:23
ruda69742, Bratek lubią tę wiadomość
-
nusia. wrote:Nie wiem jak z kolejnym cyklem bo właśnie się tak zastanowiłam... Moja owu będzie wypadała na wakacjach a jedziemy w kilka osób, niby każda z par ma swój osobny pokój ale mieszkamy w jednym domku, więc wiecie jak to jest... Może coś tam się uda zmontować Fajna pamiątka z wakacji by była
Nusia a może na łonie natury da redę coś zmajstrowaćBłękitna, zizi lubią tę wiadomość
-
JoanaDarc wrote:nusia. wrote:Nie wiem jak z kolejnym cyklem bo właśnie się tak zastanowiłam... Moja owu będzie wypadała na wakacjach a jedziemy w kilka osób, niby każda z par ma swój osobny pokój ale mieszkamy w jednym domku, więc wiecie jak to jest... Może coś tam się uda zmontować Fajna pamiątka z wakacji by była
Nusia a może na łonie natury da redę coś zmajstrować
mmm ... byłoby jeszcze romantycznie na dodatek ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny