X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak najprawdziwsze dwujajowe z 5-cio minutową różnicą wieku... niepodobne ani wizualnie ani charakterowo... :) ale za to kochające się i związane baaardzo. dopiero od 2 lat nie śpimy w sumie w jednym łóżku bo tak to zawsze byłyśmy razem :)

zizi, Mundek, nusia., renate lubią tę wiadomość

178158129f.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) coś czuje że to forum będzie suuper pomocne i wspierające jak się ciesze ze moge do Was dołączyc :)

nusia., ruda69742, renate, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • izizizi Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aale super ja zawsze chcialam miec siostre blizniaczke, a teraz tez marza mi sie blizniaki :-)Albo dwie dziewczynki albo chlopiec i dziewczynka :-)

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • JoanaDarc Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie staraczki, właśnie przeczytałam Was od samiuśkiego początku i postanowiłam dołączyć, mam nadzieje, że mnie przyjmiecie:)
    Parę słów o mnie: mam 28 lat, staramy sie o dzidzie od początku roku, więc stosunkowo niedługo, ale wiem że tak łatwo nie będzie. Po 1 mam bardzo nieregularne i dłuuuuugie cykle, od początku roku miałam 3 @, regularnie co 2 miesiące :) ale to jeszcze nie wszystko, pod koniec zeszłego roku podczas badania usg dowiedziałam się, że mam 2 macice, tak dwie :) pewnie ciężko będzie Wam w to uwierzyć ale to możliwe, a żeby tego było mało to w czerwcu wyszło, że prawdopodobnie są tez 2 szyjki i mój gin się śmiał, że moje jajniki mają tak dobrze , bo każdy ma swoją macice :)
    Jestem teraz na etapie wywoływania @, i od nowego cyklu zaczynam brać clostilbegyt, zobaczymy co z tego wyjdzie.
    W tym cyklu Ovu na podstawie temp.wyznaczył mi owulacje w 47 dniu, co okazało się nieprawdą bo dzień wcześniej byłam na wizycie i gin powiedział że nie ma szans na owu, więc mierzenie temp. bez obserwowania innych objawów nic nie daje ( ale to takie moje spostrzeżenia )

• zizi Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, JoanaDarc:) Faktycznie, masz "ciekawą" historię, jak z serialu medycznego;)Powodzenia!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 11:50

f2w33e3ki0d6ir0o.png
  • JoanaDarc Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki zizi :)

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

bez-tytulu.jpg

zizi lubi tę wiadomość

178158129f.png
  • ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A-nisia wrote:
    O matko ! w życiu za Wami nie nadąże w takim tempie :) a ja znowu wczoraj złapałam doła (a już było lepiej!) bo byliśmy u znajomych którzy mają 2 miesięcznego synka i jakos mi się tak smutno zrobiło, szczególnie że dopytywali a kiedy my itd a ja musiałam robić dobrą minę do złej gry i głupio się tłumaczyć, że przyjdzie na to czas i takie tam. I mamn wyrzuty sumienia bo zazdroszcze komuś szczęscia.... :/ a to tak jakbym komuś go żałowało i źle się z tym czuję....

trzymam kciuki za wszystkie testujące :* i miłego nadchodzącego tygodnia dla wszystkich!
    u nas tez cala rodzinka pyta kiedy my, nawet teraz w ten weekend i do tego wszedzie dieci naszego rodzenstwa i do tego mlodszego ,bo ja i M.jestesmy najstarsi i wszyscy kiedy my i tak wkolko juz mam tego dosc powoli

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzicie cień cienia?

Mundek lubi tę wiadomość

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Joanna :)

Super, że masz takie podejście, będzie Ci łatwiej :)
    Ja dzisiaj będę miała poważną rozmowę z M. i po wakacjach chcemy iść na wszystkie możliwe badania. Już za długo z tym czekaliśmy. Wiadomo, boję się jak cholera, ale z drugiej strony jeśli coś wyjdzie to pewnie będę sobie pluła w brodę, że wcześniej się na badania nie zdecydowaliśmy... Będzie co będzie :)

Czekam na wyniki bety dziewczyny ! :) poprawcie mi całkowicie humor :)

• JoanaDarc Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na 1 rzut oka , nic nie widać ale jak się mocniej przyjrzy to jest bardzo cieniutka kreseczka

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna- rok temu byłam o okulisty, na siłę chciałam jakiekolwiek okulary... Niestety, mam sokoli wzrok. I jeśli mnie on nie myli to jest tam cieniutka kreseczka :) :) :)

zizi lubi tę wiadomość

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli nie jestem jednak nienormalna ? hehe :D

178158129f.png
  • MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :) Mam nadzieję, że mogę dołączyć? Dotychczas udzielałam się na mamazone forum... Ale niestety zostało zamknięte, więc fajnie byłoby się gdzieś przytulić ;)

Mam 23 lata i staram się z moim Ł. już rok. Mam PCOS i nadwagę, więc nie jest łatwo.

ruda69742 lubi tę wiadomość

• JoanaDarc Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia to juz widzimy ją obje , więc nie jest tak źle :)

• zizi Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, MAMArtyna:)

Błękitna, kreseczka JEST:)

f2w33e3ki0d6ir0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna, za parę godzin będzie wiadomo :) Za dwa dni ja bym zrobiła jeszcze jeden test.

Witam MAMArtyna :) Ciekawy nick:) Jasne dawaj do nas bo tu miło i cieplutko :)

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uffff a już myślałam że tylko ja i mój P ją widzimy :D

178158129f.png
  • JoanaDarc Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamartyna witamy, ja też przed chwilą dołączyłam, wię nie jesteś sama :)

• Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia. wrote:
    Błękitna, za parę godzin będzie wiadomo :) Za dwa dni ja bym zrobiła jeszcze jeden test.

Witam MAMArtyna :) Ciekawy nick:) Jasne dawaj do nas bo tu miło i cieplutko :)

Tak tak zrobię ... już sobie dzisiaj specjalnie kupiłam :)

178158129f.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ