Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
tak najprawdziwsze dwujajowe z 5-cio minutową różnicą wieku... niepodobne ani wizualnie ani charakterowo... ale za to kochające się i związane baaardzo. dopiero od 2 lat nie śpimy w sumie w jednym łóżku bo tak to zawsze byłyśmy razem
zizi, Mundek, nusia., renate lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny coś czuje że to forum będzie suuper pomocne i wspierające jak się ciesze ze moge do Was dołączyc
nusia., ruda69742, renate, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
witam wszystkie staraczki, właśnie przeczytałam Was od samiuśkiego początku i postanowiłam dołączyć, mam nadzieje, że mnie przyjmiecie:)
Parę słów o mnie: mam 28 lat, staramy sie o dzidzie od początku roku, więc stosunkowo niedługo, ale wiem że tak łatwo nie będzie. Po 1 mam bardzo nieregularne i dłuuuuugie cykle, od początku roku miałam 3 @, regularnie co 2 miesiące ale to jeszcze nie wszystko, pod koniec zeszłego roku podczas badania usg dowiedziałam się, że mam 2 macice, tak dwie pewnie ciężko będzie Wam w to uwierzyć ale to możliwe, a żeby tego było mało to w czerwcu wyszło, że prawdopodobnie są tez 2 szyjki i mój gin się śmiał, że moje jajniki mają tak dobrze , bo każdy ma swoją macice
Jestem teraz na etapie wywoływania @, i od nowego cyklu zaczynam brać clostilbegyt, zobaczymy co z tego wyjdzie.
W tym cyklu Ovu na podstawie temp.wyznaczył mi owulacje w 47 dniu, co okazało się nieprawdą bo dzień wcześniej byłam na wizycie i gin powiedział że nie ma szans na owu, więc mierzenie temp. bez obserwowania innych objawów nic nie daje ( ale to takie moje spostrzeżenia ) -
A-nisia wrote:O matko ! w życiu za Wami nie nadąże w takim tempie a ja znowu wczoraj złapałam doła (a już było lepiej!) bo byliśmy u znajomych którzy mają 2 miesięcznego synka i jakos mi się tak smutno zrobiło, szczególnie że dopytywali a kiedy my itd a ja musiałam robić dobrą minę do złej gry i głupio się tłumaczyć, że przyjdzie na to czas i takie tam. I mamn wyrzuty sumienia bo zazdroszcze komuś szczęscia.... a to tak jakbym komuś go żałowało i źle się z tym czuję....
trzymam kciuki za wszystkie testujące :* i miłego nadchodzącego tygodnia dla wszystkich!cykl staran- 10
-
nick nieaktualnyWitam Joanna
Super, że masz takie podejście, będzie Ci łatwiej
Ja dzisiaj będę miała poważną rozmowę z M. i po wakacjach chcemy iść na wszystkie możliwe badania. Już za długo z tym czekaliśmy. Wiadomo, boję się jak cholera, ale z drugiej strony jeśli coś wyjdzie to pewnie będę sobie pluła w brodę, że wcześniej się na badania nie zdecydowaliśmy... Będzie co będzie
Czekam na wyniki bety dziewczyny ! poprawcie mi całkowicie humor -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki Mam nadzieję, że mogę dołączyć? Dotychczas udzielałam się na mamazone forum... Ale niestety zostało zamknięte, więc fajnie byłoby się gdzieś przytulić
Mam 23 lata i staram się z moim Ł. już rok. Mam PCOS i nadwagę, więc nie jest łatwo.
ruda69742 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny