Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBratek- tylko spokój Cię może uratować
Witam nowe dziewczyny:)
No i zostawić Was na jeden dzień... ale przeczytałam wszystko
Rudzialka- mocno ściskam i jestem z Tobą:*
Ja oczywiście cały czas czekałam na tempkę z dzisiaj bo jutro test i co? ha! wstałam o 13.00 i wynik nijak nie byłby miarodajny... Więc sobie odpuściłam w ogóle mierzenie temp...
Trudno, niewiedza jeszcze nikogo nie zabiłaBratek, zizi lubią tę wiadomość
-
O matko ! w życiu za Wami nie nadąże w takim tempie a ja znowu wczoraj złapałam doła (a już było lepiej!) bo byliśmy u znajomych którzy mają 2 miesięcznego synka i jakos mi się tak smutno zrobiło, szczególnie że dopytywali a kiedy my itd a ja musiałam robić dobrą minę do złej gry i głupio się tłumaczyć, że przyjdzie na to czas i takie tam. I mamn wyrzuty sumienia bo zazdroszcze komuś szczęscia.... a to tak jakbym komuś go żałowało i źle się z tym czuję....
trzymam kciuki za wszystkie testujące :* i miłego nadchodzącego tygodnia dla wszystkich!ruda69742 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jak pisałam, że zrobię teścik tak zrobiłam... nie oznaczę jeszcze, że mam pozytywny wynik bo widać jak to któraś napisała "cień cienia" ledwo dostrzegalny wybieram się i lecę na betę...wyniki pewnie będą popołudniu Miłego dzionka dziewuszki ;*zizi, Bratek, izizizi, renate, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
A ja....zribiłam test wczoraj, bo nie umiałam wytrzymać. negatywny. robie dziś. na pierwszy rzut oka - nic, ale po pięciu min wpatrywania się w białą plamkę pod różnymi kątami WYDAŁO MI SIĘ że widzę cień cienia...cienia. Więc:
1. Mogłam to sobie wmówić
2. Nie tracę nadziei, bo to dopiero mój 10 dpo
3. To dzisiejsze chyba nie wyleczy mnie z testowania;)
Błękitna, trzymam kciuki! Moooocno! Za resztę też)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 07:47
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny świetne wieści , Błękitna wiedziałam! zizi 10 dni po dla ciebie może być za wcześnie, a na betę możesz bez skierowania, idziesz tam gdzie krew pobieraja do każdego laboratorium ale musisz zapłacić... w każdym mieście inne ceny ale ok 20-30 zł jakoś to kosztuje...
-
Czesc dziewczyny, napiecie widze rosnie, ciekawe ile zielonych kropeczek sie tu dzis pojawi
Ja widziac cien cienia na tescie juz bym pod sufit skakala
Blekitna i zizi trzymam kciuki za bete. A gdzie reszta testujacych dzisiaj?zizi lubi tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze się nie wkręcam, a przynajmniej bardzo! się staram (cho serducho mi bije szybciej:)), bo cień był bardzo "cieniowaty" i boje się, że jutro się rozczaruję. na betę pójde może jutro, dziś i tak nie dam rady, bo u nas lab. do 12, a ja w pracy jestem.
-
nick nieaktualny