Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby popieram:) też stwierdziłam, że za dużo ostatnio myślę i gadam tylko na jeden temat. Mój M...też mnie sprowadza na ziemię, ale to na krótko działa, bo wchodzę tu, patrzę na wykres, nakręcam się itp. Temp będę mierzyć, bo mam wykupiony ten abonament, to niech liczy;) ale chyba tylko do czasu po owulacji, potem za duży stres. ale w październiku pewnie odpuszczę całkiem.
Lubię to forum, Uwielbiam Was, ale może faktycznie napiszmy coś więcej na inne tematy, oczywiście, jeśli któraś ma dołka, niech pisze, wspólnie zakopiemy!
A co do aktywności fizycznej....mam zamiar iść na basen dziś....ale obawiam się, że leń mnie dosięgnie, jak w końcu dotrę do domu z pracy, jeszcze ten deszcz za oknem (każda wymówka dobra;P)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyJestem za. Skup my się na innych rzeczach a nie na nakręcaniach się. Ruby ma rację potem jest strasznie trudno znieść niepowiedzenie
Mój mąż taki nie jest jak wasi. On tego mojego gina to nigdy nie lubił a teraz to jest też wk.. może mniej niż ja ale jest, a nie jestem w żadnej klinice bo na moim zadupiu o takie rzeczy to bardzo trudno, ja i tak miałam podobno najlepszego w okolicy. Na NFZ się nie leczę bo nie mam cierpliwości tyle czekać na wizytę żeby dowiedzieć się że trzeba zrobić badania i znowu umawiać się na wizytę poza tym mam wrażenie że na NFZ to im się nie chce tak jak by za to pieniądze brali. Jeśli chodzi o inseminację to najpierw chyba trzeba żeby komórka jakaś tam była żeby te plemniki miały co zapłodnić.
AgaL ty masz rację z basenem muszę męża w weekend wyciągnąć, popływać i wygrzać się w jacussi. Może któraś chce zamieszkać bliżej mnie i mnie mobilizowac do ruchu?
Ja stawiam dziś na wino grzane i same niezdrowe rzeczy. -
Dziewczynki jestem jak najbardziej za tym by czasem zmienić temat, w końcu nie samymi staraniami człowiek żyje Ja na przykład żyję weekendem, jadę do rodziców i jutro na spacer do lasu na grzyby, już się doczekać nie mogę
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
cinnamon cookie wrote:Ruby ja lepiej pozycji wymyślać nie będę, bo ja z natury trochę zboczona jestem i jeszcze wyjdzie, że tylko ja będę je robiła i co to za rywalizacja
AgaL, Ejrene lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
katiuszaa wrote:Jestem za. Skup my się na innych rzeczach a nie na nakręcaniach się. Ruby ma rację potem jest strasznie trudno znieść niepowiedzenie
Mój mąż taki nie jest jak wasi. On tego mojego gina to nigdy nie lubił a teraz to jest też wk.. może mniej niż ja ale jest, a nie jestem w żadnej klinice bo na moim zadupiu o takie rzeczy to bardzo trudno, ja i tak miałam podobno najlepszego w okolicy. Na NFZ się nie leczę bo nie mam cierpliwości tyle czekać na wizytę żeby dowiedzieć się że trzeba zrobić badania i znowu umawiać się na wizytę poza tym mam wrażenie że na NFZ to im się nie chce tak jak by za to pieniądze brali. Jeśli chodzi o inseminację to najpierw chyba trzeba żeby komórka jakaś tam była żeby te plemniki miały co zapłodnić.
AgaL ty masz rację z basenem muszę męża w weekend wyciągnąć, popływać i wygrzać się w jacussi. Może któraś chce zamieszkać bliżej mnie i mnie mobilizowac do ruchu?
Ja stawiam dziś na wino grzane i same niezdrowe rzeczy.
Katiuszaa... mój też jak usłyszał, ze zmieniam ginekologa, to pytał po co, że znowu coś wyszukuje w sobie...itp. Ogólnie jest anty wszelkie szpitalne, lekarze itp. Zobaczymy co powie jak wrocę z wizyty 30.09 i okazę się że On też musi jakies badania zrobić już Go powoli na to przygotowujeKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Ruby ja lepiej pozycji wymyślać nie będę, bo ja z natury trochę zboczona jestem i jeszcze wyjdzie, że tylko ja będę je robiła i co to za rywalizacja
No no to się dowiedziałam;)
jednak Siostry jak nic nawet w takich upodobaniachcinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnymój też nie za bardzo ją lubi ale muszę się jakoś nastawić i może się nadzieję ale najpierw musi nam się humor poprawić. To jak problem w przekonaniu malża to dodatkowy punkt dostanę?
cinnamon cookie, Carolq, AgaL, madzikk, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Ja też zboczuch jestem i na pieska i każda inna od tyłu jak najbardziej hihiih
Dobra właśnie moją przyjaciółka zadzwoniła sama do mnie 15.40 urodziła Filipka i mimo że dzielą nas km duże z dumą ogłaszam zostałam Ciocią
Czekam na znajomych już,chatę sprzątnęłam,męża wygoniłam na zakupy i chyba zaraz drinka strzelęcinnamon cookie, madzikk, Ejrene lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Hahah Aga no pięknie
Madzikk ja się piszę a co jeśli np podczas jednego seksu wykorzysta się parę pozycji? liczy się na zapas?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Edycik wrote:Ja też zboczuch jestem i na pieska i każda inna od tyłu jak najbardziej hihiih
Dobra właśnie moją przyjaciółka zadzwoniła sama do mnie 15.40 urodziła Filipka i mimo że dzielą nas km duże z dumą ogłaszam zostałam Ciocią
Czekam na znajomych już,chatę sprzątnęłam,męża wygoniłam na zakupy i chyba zaraz drinka strzelę
Super:) okazja na drina jak najbardziejEdycik lubi tę wiadomość
-
Edycik - zazdroszczę fajnego wieczoru, pozazdrościłam, uwielbiam takie mini domówki jak wpadają znajomi na drinki no i gratuluję młodego w rodzinie
madzikk - pozycja na pieska to jedyna, której nie cierpię... ale mój maż właśnie uwielbiamadzikk lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnykas50 wrote:Dziewczyny życzę wam miłego weekendu:-)
Ja dziś zbadalam tsh 1,61 i progesteron 18dc - 10,79 (norma do 27) chyba nie jest źle.
A ja siedzę i grzańca z wina popijam pycha. Małżuś też ma ochotę ale dziś ma dyżur więc jutro kontynuacja picia grzańca. A co! należy nam się
-
Dziewczyny, używała któraś z Was żelu Conceive Plus? Ja się skusiłam, bo u mnie przeważnie sucho jak na pustyni i dotychczas stosowaliśmy inne lubrykanty ale podobno mogą "blokować" armię mojego M. Zamierzamy wypróbować ten nowy żel jak będzie owu, o ile w ogóle będzie w tym miesiącu, na razie ciągle jedna kreska na testach...