X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby popieram:) też stwierdziłam, że za dużo ostatnio myślę i gadam tylko na jeden temat. Mój M...też mnie sprowadza na ziemię, ale to na krótko działa, bo wchodzę tu, patrzę na wykres, nakręcam się itp. Temp będę mierzyć, bo mam wykupiony ten abonament, to niech liczy;) ale chyba tylko do czasu po owulacji, potem za duży stres. ale w październiku pewnie odpuszczę całkiem.

Lubię to forum, Uwielbiam Was, ale może faktycznie napiszmy coś więcej na inne tematy, oczywiście, jeśli któraś ma dołka, niech pisze, wspólnie zakopiemy!

A co do aktywności fizycznej....mam zamiar iść na basen dziś....ale obawiam się, że leń mnie dosięgnie, jak w końcu dotrę do domu z pracy, jeszcze ten deszcz za oknem (każda wymówka dobra;P)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za. Skup my się na innych rzeczach a nie na nakręcaniach się. Ruby ma rację potem jest strasznie trudno znieść niepowiedzenie
    Mój mąż taki nie jest jak wasi. On tego mojego gina to nigdy nie lubił a teraz to jest też wk.. może mniej niż ja ale jest, a nie jestem w żadnej klinice bo na moim zadupiu o takie rzeczy to bardzo trudno, ja i tak miałam podobno najlepszego w okolicy. Na NFZ się nie leczę bo nie mam cierpliwości tyle czekać na wizytę żeby dowiedzieć się że trzeba zrobić badania i znowu umawiać się na wizytę poza tym mam wrażenie że na NFZ to im się nie chce tak jak by za to pieniądze brali. Jeśli chodzi o inseminację to najpierw chyba trzeba żeby komórka jakaś tam była żeby te plemniki miały co zapłodnić.
    AgaL ty masz rację z basenem muszę męża w weekend wyciągnąć, popływać i wygrzać się w jacussi. Może któraś chce zamieszkać bliżej mnie i mnie mobilizowac do ruchu?
    Ja stawiam dziś na wino grzane i same niezdrowe rzeczy.

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jestem jak najbardziej za tym by czasem zmienić temat, w końcu nie samymi staraniami człowiek żyje :) Ja na przykład żyję weekendem, jadę do rodziców i jutro na spacer do lasu na grzyby, już się doczekać nie mogę :)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja lepiej pozycji wymyślać nie będę, bo ja z natury trochę zboczona jestem :D i jeszcze wyjdzie, że tylko ja będę je robiła i co to za rywalizacja :D

madzikk, Ejrene, AgaL, Carolq, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby ja lepiej pozycji wymyślać nie będę, bo ja z natury trochę zboczona jestem :D i jeszcze wyjdzie, że tylko ja będę je robiła i co to za rywalizacja :D
    Ok to teraz ja, dawajcie na pieska, moja ulubiona:)

AgaL, Ejrene lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Jestem za. Skup my się na innych rzeczach a nie na nakręcaniach się. Ruby ma rację potem jest strasznie trudno znieść niepowiedzenie
    Mój mąż taki nie jest jak wasi. On tego mojego gina to nigdy nie lubił a teraz to jest też wk.. może mniej niż ja ale jest, a nie jestem w żadnej klinice bo na moim zadupiu o takie rzeczy to bardzo trudno, ja i tak miałam podobno najlepszego w okolicy. Na NFZ się nie leczę bo nie mam cierpliwości tyle czekać na wizytę żeby dowiedzieć się że trzeba zrobić badania i znowu umawiać się na wizytę poza tym mam wrażenie że na NFZ to im się nie chce tak jak by za to pieniądze brali. Jeśli chodzi o inseminację to najpierw chyba trzeba żeby komórka jakaś tam była żeby te plemniki miały co zapłodnić.
    AgaL ty masz rację z basenem muszę męża w weekend wyciągnąć, popływać i wygrzać się w jacussi. Może któraś chce zamieszkać bliżej mnie i mnie mobilizowac do ruchu?
    Ja stawiam dziś na wino grzane i same niezdrowe rzeczy.

Katiuszaa... mój też jak usłyszał, ze zmieniam ginekologa, to pytał po co, że znowu coś wyszukuje w sobie...itp. Ogólnie jest anty wszelkie szpitalne, lekarze itp. Zobaczymy co powie jak wrocę z wizyty 30.09 i okazę się że On też musi jakies badania zrobić;) już Go powoli na to przygotowuje

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

No no to się dowiedziałam;)
    jednak Siostry jak nic nawet w takich upodobaniach ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 września 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Aga no pięknie :D
    Madzikk ja się piszę :) a co jeśli np podczas jednego seksu wykorzysta się parę pozycji? :D liczy się na zapas? :P

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że ostatnio właśnie trochę udało nam się zmieniać temat j oby tak dalej :)

Za 15 minut konczę pracę i idę na zakupy. Chcę dziś kupić te kolczyki na chrzciny, i może coś jeszcze dla siebie ;)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Ok to teraz ja, dawajcie na pieska, moja ulubiona:)

Mój mąż średnio tą pozycję ale co on ma do gadania :D

cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też nie za bardzo ją lubi ale muszę się jakoś nastawić i może się nadzieję ;) ale najpierw musi nam się humor poprawić. To jak problem w przekonaniu malża to dodatkowy punkt dostanę?

cinnamon cookie, Carolq, AgaL, madzikk, Ejrene lubią tę wiadomość

Wysłany: 25 września 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszaa myślę, że spokojnie dodatkowy Ci przyznamy :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zboczuch jestem :P i na pieska i każda inna od tyłu jak najbardziej hihiih

Dobra właśnie moją przyjaciółka zadzwoniła sama do mnie :) 15.40 urodziła Filipka i mimo że dzielą nas km duże z dumą ogłaszam zostałam Ciocią :D

Czekam na znajomych już,chatę sprzątnęłam,męża wygoniłam na zakupy i chyba zaraz drinka strzelę :P

cinnamon cookie, madzikk, Ejrene lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Hahah Aga no pięknie :D
    Madzikk ja się piszę :) a co jeśli np podczas jednego seksu wykorzysta się parę pozycji? :D liczy się na zapas? :P
    Ooo to moze byc nasza kolejna zabawa. Ktora wiecej pozycji podczas jednego razu :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015

Wysłany: 25 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Edycik i miłego wieczoru życzę :) strzel sobie, a co! ;)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ja też zboczuch jestem :P i na pieska i każda inna od tyłu jak najbardziej hihiih

Dobra właśnie moją przyjaciółka zadzwoniła sama do mnie :) 15.40 urodziła Filipka i mimo że dzielą nas km duże z dumą ogłaszam zostałam Ciocią :D

Czekam na znajomych już,chatę sprzątnęłam,męża wygoniłam na zakupy i chyba zaraz drinka strzelę :P

Super:) okazja na drina jak najbardziej :D

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - zazdroszczę fajnego wieczoru, pozazdrościłam, uwielbiam takie mini domówki jak wpadają znajomi na drinki :D no i gratuluję młodego w rodzinie :)

madzikk - pozycja na pieska to jedyna, której nie cierpię... ale mój maż właśnie uwielbia :P

madzikk lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę wam miłego weekendu:-)

Ja dziś zbadalam tsh 1,61 i progesteron 18dc - 10,79 (norma do 27) chyba nie jest źle.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Dziewczyny życzę wam miłego weekendu:-)

Ja dziś zbadalam tsh 1,61 i progesteron 18dc - 10,79 (norma do 27) chyba nie jest źle.
    cieszę się z twoich dobrych wyników
    A ja siedzę i grzańca z wina popijam pycha. Małżuś też ma ochotę ale dziś ma dyżur więc jutro kontynuacja picia grzańca. A co! należy nam się

• majju Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, używała któraś z Was żelu Conceive Plus? Ja się skusiłam, bo u mnie przeważnie sucho jak na pustyni i dotychczas stosowaliśmy inne lubrykanty ale podobno mogą "blokować" armię mojego M. Zamierzamy wypróbować ten nowy żel jak będzie owu, o ile w ogóle będzie w tym miesiącu, na razie ciągle jedna kreska na testach...

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 330 331 332 333 334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ