X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju - ja nie próbowałam, ale dziewczyny pisały tu całe historie :D jak chlupotało podczas stosunku i takie tam :D

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • majju Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    majju - ja nie próbowałam, ale dziewczyny pisały tu całe historie :D jak chlupotało podczas stosunku i takie tam :D

haha, to może być wesoło :D

qdkkqps67blqh0e0.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dziewczyny, używała któraś z Was żelu Conceive Plus? Ja się skusiłam, bo u mnie przeważnie sucho jak na pustyni i dotychczas stosowaliśmy inne lubrykanty ale podobno mogą "blokować" armię mojego M. Zamierzamy wypróbować ten nowy żel jak będzie owu, o ile w ogóle będzie w tym miesiącu, na razie ciągle jedna kreska na testach...
    Ja po tym zelu mialam cb...myślę że pomaga w wędrówce; -)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• majju Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ja po tym zelu mialam cb...myślę że pomaga w wędrówce; -)

Będziemy walczyć, czekam tylko na dwie kreski na owulacyjnym.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Edycik - zazdroszczę fajnego wieczoru, pozazdrościłam, uwielbiam takie mini domówki jak wpadają znajomi na drinki :D no i gratuluję młodego w rodzinie :)

madzikk - pozycja na pieska to jedyna, której nie cierpię... ale mój maż właśnie uwielbia :P

Lunka u nas tak samo, dla mnie zero przyjemności ale małż kocha tę pozycję ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dziewczyny, używała któraś z Was żelu Conceive Plus? Ja się skusiłam, bo u mnie przeważnie sucho jak na pustyni i dotychczas stosowaliśmy inne lubrykanty ale podobno mogą "blokować" armię mojego M. Zamierzamy wypróbować ten nowy żel jak będzie owu, o ile w ogóle będzie w tym miesiącu, na razie ciągle jedna kreska na testach...

Ja używałam, nawilżenie jest efektów w postaci ciąży brak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - wielkie gratulacje Ciociu ;) miłej imprezki...

Ja popijam sobie winko teraz, ale wcześniej wpiłam jedne grzane piwko;) też nam się należy a co! :P

Dzisiaj czytałam jeden pamiętnik i dziewczyna pisała, że przez 12 miesięcy się starali, obserwowali,nie pili, zdrowo odżywiali i nic...potem waliła po kotle tzn piła, bawiła się bo odpuściła starania i zaszła w ciążę...jaki wniosek...od tego cyklu mam to w nosie i się nie ograniczam...jak mam ochotę to piję winko czy drinka, a co ma być to będzie o!

także tego na zdrówko kobietki !

majju, Edycik, katiuszaa, luna91, Ejrene, cinnamon cookie, Carolq, AgaL lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja używałam, nawilżenie jest efektów w postaci ciąży brak ;)

Po wielu miesiącach intensywnych prób poczęcia Bąbla byliśmy już w fazie wypalenia i mechanicznego seksu w trakcie dni (teoretycznie) płodnych. Przyszedł czas żeby sobie przypomnieć jak to było się (ciągle) :) kochać dla przyjemności. Zaczynamy od dziś! :D :D

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ja popijam sobie winko teraz, ale wcześniej wpiłam jedne grzane piwko;) też nam się należy a co! :P

Dzisiaj czytałam jeden pamiętnik i dziewczyna pisała, że przez 12 miesięcy się starali, obserwowali,nie pili, zdrowo odżywiali i nic...potem waliła po kotle tzn piła, bawiła się bo odpuściła starania i zaszła w ciążę...jaki wniosek...od tego cyklu mam to w nosie i się nie ograniczam...jak mam ochotę to piję winko czy drinka, a co ma być to będzie o!

o to to to :) I ja też! :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Po wielu miesiącach intensywnych prób poczęcia Bąbla byliśmy już w fazie wypalenia i mechanicznego seksu w trakcie dni (teoretycznie) płodnych. Przyszedł czas żeby sobie przypomnieć jak to było się (ciągle) :) kochać dla przyjemności. Zaczynamy od dziś! :D :D

i ja też na to stawiam bo ostatnie 6 miesięcy to kochanie się w owulację... także zmieniamy taktykę dziewczynki ;)

majju, Ejrene, AgaL lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą nareszcie upragniony weekend, ja przy nalewce z aroni ( mocna jak diabli) dzisiaj zażegnałam @, więc za kilka godzin będę mogła zameldować wykonanie zadania nr 1, a może od razu w pakiecie z 2 , dam znać; ).

Czekająca Mama- ściskam i masz rację z tym odpuszczeniem, to zazwyczaj okazuje się najskuteczniejsze :),ale wpadaj do nas na towarzyskie pogadanki, ja też przyłączam się do grupy obiecującej nie nakręcać siebie/innych i ograniczyć testowanie do minimum,

Katiusza- najważniejsza jest dobra diagnoza. Kiedy wiadomo, co dolega, można to leczyć. Skoro ten lekarz zauważył, że byłaś nieprawidłowo leczona to wie już coś więcej, niż ten poprzedni. A o tych poprzednich to już się nie wypowiadam, skandal w biały dzień! . Moja przyjaciółka zaszła po 3 miesiacach w ciążę, gdy poszła leczyć się do " Gamety", wcześniej 5 lat też błądziła od lekarza do lekarza. W gamecie zrobili stymulację jajeczkowania, monitoring i udało się. Po prostu ktoś fachowo się zajął sprawą.
    Łykam właśnie Twoje zdrowie, za tą trafioną diagnozę i skuteczne leczenie : )

Ruby, właśnie przypomniałam sobie, że miałaś biegać, ale jesteś rozgrzeszona skoro gości masz nieproszonych ; )

Partyzetka, udanego grzybobrania. Dzisiaj po pracy pojechaliśmy z mężem na rowerach do lasu i przywieźliśmy 2 siatki grzybów. Jaka radocha jak się udaje coś znaleźć,

Edycik- gratuluję zostania ciocia : )

Majju- jak najbardziej, kochanie się dla przyjemności zaczynam od dziś ; )

Dobrej nocy dziewczyny

AgaL lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przerzuciłam się z piwa na wino i idzie mi całkiem dobrze dzisiaj :P

Ejrene, luna91 lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

O to to!! Nasze zdrowie! ;)

Ejrene lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oglądam chwilowo Kossakowskiego i czekam na męża, zaraz powinien być. Szampan się chłodzi ;) tak że też troszkę poświętujemy. No i rzecz jasna muszę wykonać zadania :)

Tak że miłego wieczorku kochane :*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Ja oglądam chwilowo Kossakowskiego i czekam na męża, zaraz powinien być. Szampan się chłodzi ;) tak że też troszkę poświętujemy. No i rzecz jasna muszę wykonać zadania :)

Tak że miłego wieczorku kochane :*

też to oglądam teraz ;)
    No to stosunkowo upojnej nocy :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że tu do super wniosków doszłyście Dziewczynki:)

Troszkę odpuszczamy, dla przyjemności się kochamy i kolejne punkty zaliczamy :)

Jestem ZA!

madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :) Jestem tu nowa, jeśli pozwolicie to chętnie do Was dołączę. Próbowałam nadrobić to co naskrobałyście od lipca, ale nie dałam rady wszystkiego przeczytać :). Żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej, żeby się z Wami poznawać od początku :(. Mam 25 lat, niestety dzisiaj @ zawitała i straciłam swoje złudne nadzieje. Tyle objawów ciążowych miałam, że byłam prawie pewna, że się udało, ale niestety. Jestem pełna nadziei na kolejny cykl i myślę, że z Wami będzie łatwiej, jeśli mnie tu przyjmiecie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 23:03

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola witamy Cie w naszym gronie :) mamy nadzieje ze bedziesz rozumiała nasz humor i żarty i sie szybko zaklimatyzujesz na najlepszym forum na świecie :) ja powinnam juz isc na fioletowa ale nie mogę jakos opuścić dziewczyn :) także jeszcze raz witamy , długo sie staracie ? Jeśli można wiedzieć czy masz jakieś dolegliwości ?

• luna91 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.przedciaza.pl/sklep/23-test-na-plec-dziecka.html

przepraszam bardzo nigdy o czymś takim nie słyszałam, czy to jest jakaś kpina? Jakoś wierzyć mi się nie chce.

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq moje gratulacje i życzę zdrówka dla Ciebie i maleństwa :)
    Jesteśmy 2 lata po ślubie, staramy się od kwietnia tego roku. Dokładaliśmy starania na kwiecień bo chcieliśmy, żeby dziecko było z początku roku, ale teraz jest mi już wszystko jedno:). W kwietniu udało się za pierwszym podejściem, ale w czerwcu poroniłam w 8 tc. Lekarz dał zielone światło po pierwszej miesiączce, ale do tej pory się nie udało. Właśnie zaczynam 3 cykl starań po stracie. Może to jeszcze nie długo, ale ja już zaczynam się martwić, że coś jest nie tak.

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
‹‹ 331 332 333 334 335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ