Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane
Widzę, że wieczór wczoraj był miły, imprezki, winka, pozazdrościć można
A ja wczoraj ochrzaniałam Ruby, a sama co? Nie poszłam biegać, bo stwierdziłam, że w razie gdyby się jednak udało, to nie wiem, czy powinnam. Myślałam, że dzisiaj to juz temperatura na 100% spadnie i spodzewałam się morza czerwonego, a tu znów nic z tego. Tempka identyczna jak wczoraj. Nawet mierzyłam dwa razy, żeby się upewnić, że termometr się nie popsuł, ale nie, a poza tym wczoraj wieczorem była niższa - WTF? Ja już zgłupiałam. Porannego sika zmarnowałam, mąż jutro rano wyjeżdża i nie chcę, by na delegacji się o to zamartwiał, więc na razie nic mu nie mówię. Zresztą jeszcze nie ma co Tylko nie wiem, czy na trening na 9:30 mam iść, bo jak co tydzień jest spotkanie biegaczy, a ja mam wątpliwości... Ehhh, ale się rozpisałam. Wy pewnie jeszcze smacznie śpicie, a ja przekręcam się z boku na bok i już z nerwów nie zasnę. Wiem, wiem, zwariowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 07:59
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Madzikk dziękuję za słowa otuchy Na ten cykl już zakupiłam olej z wiesiołka, siemie lniane, zestaw witamin i ananasy mam zamiar przy owulacji wcinać (wszystko wyczytane na tym cudownym forum:)) , a dla męża w Fertilman zainwestowałam. Zobaczymy czy coś pomoże, może chociaż na głowę
Smerfelinka życzę Ci z całego serca dwóch kreseczek Jeśli trenujesz cały czas to moim zdaniem możesz spokojnie iść. Podobno najgorzej jest zaczynać uprawiać jakieś sporty w ciąży, a Twój organizm jest chyba do tego przyzwyczajony. Wiem jak to jest, też w drugiej fazie jakoś zawsze bardziej się oszczędzam, uważam na to co jem, nawet kawę ograniczam Dzisiaj mam wesele koleżanki i mam zamiar wszystko nadrobić, muszę trochę odreagować
Miłego dnia Dziewczynkimadzikk, Mundek lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ejrene, Wiola macie rację! Ale niestety ja wlaśnie stwierdziłam, że idę, wstałam, odsłoniłam okna, a tu pada I chociaż wcześniej biegałam w deszczu, to nie chciałabym sie teraz przeziębić... No i problem rozwiązał się sam, ale zła na to wszystko jestem U Was też taka brzydka pogoda?
PS A Tobie Wiolu życzę powodzenia w nowym, tak pięknie wspomaganym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 09:21
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny , u nas tak samo pada i buro ale w zaistniałych okolicznościach moze wezmę sie przynajmniej za pisanie pracy .
Luna tak słyszałam , widzę ze obie myślimy o tym samym ale czytałam tez ulotkę ze przy pcos zawsze wyjdzie chłopak , ze po przyjmowaniu jakiegoś tam leku dziewczynka itd. Testy sprawdzają sie u zdrowych kobiet z idealnie 28 dniowymi cyklami i regularnymi
Wiola wspolczuje Ci twojej straty , ale jak sie raz udało znaczy ze nie ma przeciwwskazań by drugi raz tez sie udało . 3 mam kciuki za nowy cykl -
nick nieaktualnyDzień dobry piękne Panie
Ja się obudziłam z lekkim bólem głowy po ty winkowaniu wczorajszym
A wczoraj koło 22 wyłączyli prąd na całym osiedlu, jakaś awaria chyba była przed północą włączyli dopiero...
Witaj Wiolka - ambitny plan, przyłożyłaś się kochana do nowego cyklu nie to co Ja, w tym na luzaka
Smerfelinka no wiem kopa powinnam dostać, ale jestem umówiona na wtorek jakby co
U nas też dzisiaj szaro buro i ponuro, a taka fajna impreza się w parku kroi, Nina ju umówiona z koleżanką znowu będzie marudzić jak nie pójdziemy, ale może do popołudnia się trochę przejaśni?...
Podobno jeszcze koniec września i październik miałby być słoneczny...
Zjadłam wzmacniające śniadanko i za chwilkę stawiam na kawę, kto się dołączy dzisiaj?
-
U mnie nie pada słońce się nieśmiało przebija. Ja jestem w pracy wyjątkowo ale jeszcze pół godziny i spadam
Smerfetka kiedyś chodziłam z koleżanką na fitness, i pewnego dnia zaniemogła po 5 mi. Biegania na bierzni, gdzie wcześniej spokojnie dawała radę dłużej. A że miała akurat wtedy pierwszy raz nowe buty, to stwierdziła że to przez nie. Później się okazało że to nie buty a ciążaAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane!!!!
Witam nowe dziewczyny. Na pierwszej stronie w drugim poście są różne linki może znajdziecie coś ciekawego dla siebie do poczytania np. jak badać szyjkę i na późnej np. kalkulator przyrostu beta HCG.
Ach ja to niestety ale winka się z Wami nie napiję ani kawy bo nie lubię. Po winku mam zgagę z racji chorego żołądka.
W środę byłam z bratem pomóc mu kupić pierwszy samochód i się udało. W czwartek musiałam trochę wcześniej wstać bo zakładałam gaz do samochodu. Koleś się spóźnił żeby oddać samochód zastępczy i cały dzień byłam wszędzie spóźniona przez to. Był po 8 bo dzieci zawoził do szkoła a zaspał a ja Jaśka też musiałam zawieźć a o pracy nie wspomnę. No i wczoraj odebrać auto z rana i wieczorem padłam. -
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:http://www.przedciaza.pl/sklep/23-test-na-plec-dziecka.html
przepraszam bardzo nigdy o czymś takim nie słyszałam, czy to jest jakaś kpina? Jakoś wierzyć mi się nie chce.
Luna, wydaje się dziwne...może poczytaj na necie, gdzie wypowiadają się osoby, które już to stosowały, ja pierwszy raz o czymś takim słyszęhttps://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Witam nowe Kobietki
U mnie też kiepska pogoda a dziś mam wyjątkowo wolne, nie wiem co działać... Pomysłów i planów brak coś mnie pobolewa w podbrzuszu, dobrze że w środę wizyta bo nie wiem czy jakiegoś zapalenia nie mam
Co do zakupów to przeszłam całą galerię i nie znalazłam butów, nie wiem gdzie mam kupić... W ogóle to jakieś dziwne kolekcje teraz w sklepach, nic mi się nie podoba