Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfelinka wrote:Ejrene moja przyjaciółka w I trymestrze też bardzo się męczyła, a teraz, w drugim jest zdecydowanie lepiej. Widocznie takie są te początki
Ruby niby tak, ale stresior mnie zjada... Może jutro spróbuję. Poza tym jak teraz będzie choćby cień, to nie wiedziałabym, co zrobić. Powiedzieć mężowi tuż przed wyjazdem, czy jak wróci za tydzień? Przecież ja bym tyle nie wytrzymała A nie chcę go dodatkowo stresować.
Kjopa dziękuję Ja sama nie wiem, co myśleć. Ani nie czuję, że się udało, ani nie czuję się na @.
Katiusza ja - zakochana w górach - polecam Everest! Byłam z mężulem (już nie takim miłośnikiem gór) i obydwojgu nam się podobał A na mnie film zrobił ogromne wrażenie. Aż zatęskniłam za takimi wyższymi górami...
Ruby ja tez jestem taką zbieraczką butów Ale chyba będę musiała wziąć się za porządki, bo miejsca już nie mam Czasami sprzedaję na allegro te co ładniejsze, a u mnie tylko leżą, chociaż i to z ciężkim sercem.
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tej pogody! My skoczyliśmy na szybkie zakupy, a teraz zamiast szykować mężowi walizkę, to ja bym najchętniej spać poszła. Taka pogoda to masakra
Edycik miłego dnia
O widzisz też polecasz Everest:) ja jeszcze nie byłam, ale kocham góry i zwiastunie nie mogę sie doczzekać aż pójdziemy )Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
kamisia88 wrote:DZziewczyny która z was robi test dziś albo jutro?
Chcę dobrych wieści !!AgaL lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane:)
Ostatnio coś rzadko wchodzę i muszę potem nadrabiać po kilka stron;) chciałabym wszystkim coś odpowiedzieć....ale za dużo tego.
Na pewno dołączam się do zdania, by nie robić testów przed @. Ja w ogóle jak Cinnamonek zauważyła, olałam dzisiejsze mierzenie temp -chciałam w końcu pospać do 8 ! i dobrze mi to zrobiło. Jutro już zmierzę
Byłam dziś w rossmannie i patrzyłam na testy owulacyjne....i nie wiedziałam, których używacie - facelle czy innych? Zresztą w środę będę u gin-może powie mi kiedy szykuje się owu.
U mnie też pada od rana i nie przestaje, zrobiłam obiad i chyba dołączę do Męża pod kocyk, bo nie mam energii do porządków.
A Wy co porabiacie??
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kochane porozmawialiśmy wczoraj z Mężulem i do końca roku walczymy patrząc na te dni itp.... a jak się nie uda, zdajemy się na los i ja odpuszczam-zwłaszcza to myślenie natrętne. Choć na te słowa Mąż się roześmiał i powiedział, że musiałby mnie nie znać - ja i odpuszczenie
co myślicie o takim planie? mi jakoś lepiej na duszy, że coś w końcu RAZEM postanowiliśmy i nie jest to tylko na mojej głowie.
Oczywiście po wizycie u gina wszystko może się zmienić - ale to dam znać w środęKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aga ja też póki co będę sprawdzać czy jest owu, ostatnio kupiłam testy w Tesco ale już nie ma i też nie wiem które kupić. Kto jakie poleca?
Też jestem ciekawa co mi gin powie w środę... Jak narazie będziemy pilnować tych dni płodnych no i pewnie dostanę coś do zbadania, a później co ma być to będzie jeśli wyniki wyjdą dobre a do końca roku nic się nie uda to też pewnie zdamy się na los - może takie podejście da dobre wyniki? -
Aga nie denerwuj sie kochana dopiero staracie sie od kwietnia ( tak masz napisane na dole) jak minie rok wtedy mozna udac sie do gina i mu powiedziec pewnie zleci badanie nasienia i powie ze trzeba sie pomonitorowac czy masz owulacje jesli nie to zapisze tabsy ale najpierw sprawdzi droznosc jajowodow
a na prolaktyne zapisal ci moze bromergon? bierzesz cos?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 17:09
-
cinnamon cookie wrote:Jasminowa gdzie Ty mieszkasz, że masz słońce??? U mnie ani widu ani słychu
Gdańsk, dzisiaj super pogoda, słonecznie, ale okien i tak nie umyłam ; )
Jak wpadłam w wir sprzątania, to na okna już zabrakło mi chęci...następnym razemhttps://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ruby wrote:Dziewczyny czy macie też taki problem, że nie możecie się pozbyć starych butów?
Bo ja mam...właśnie przeglądałam szafkę z butami i mimo, że niektórych nie założyłam od 2 lat nie umiem się ich pozbyć nie są zniszczone, nie są obciachowe i szkoda mi ich wyrzucać, ale zrobiłam postęp poukładałam pod koszem buty które mają już zniszczone obcasy i mimo że fleczki bym wymieniła to i tak brzydko by wyglądało bo są pozdzierane obcasy dookoła ale i takm ich szkoda
Ruby, ja mam szewca, który wymienia całe obcasy, więc do wyrzucenia butów zazwyczaj długa droga. Nie wiem dlaczego, ale bardzo niszczę buty, szczególnie obcasy. Kierowanie samochodem je mocno od tyłu niszczy, próbuję się uczyć zmieniać buty za kółko, ale często mi się nie chce.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Hello!
ja obiecuję nie robić mam ułatwione zadnie bo i tak wiem że nic z tego
Moje zadanie na dziś schować wszystkie witaminy, ziółka itp żeby nie kusiło i nie drażniło. Może przy okazji uda mi się zrobić porządek w apteczce?
Muszę wymyślić też coś co zajmie moją głowę na kilka miesięcy żebym nie ryczała. Melduje że humor ciut lepszy ale jeszcze duł jet mega głęboki może jak przyjdzie okres lub jak będę miała wyniki badań to uda mi się zakopać i podejść do tego w bardziej optymistyczny sposób.
U mnie za oknem plucha ale przynajmniej nie pada. Jak uda mi się obudzić mężulka śpiocha to wyciągnę go na zakupy. Jakieś butki na poprawę humory może znajdę albo do kina go wyciągnę.
A właśnie bo ja nie tutejsz co teraz ciekawego w kinach grają?[/QUOTE]
Katiusza, fajnie, że humor lepszy : ). Zapewniam Cię, że jak dojdziesz przyczyny problemów to odetchniesz z ulgą.
Ja w kinie nie byłam ze sto lat, wiec nie pomogę...katiuszaa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
luna91 wrote:Witam Was dziewczyny
Jasminowa - zazdroszczę pogody, u nas typowa jesienna beznadzieja za oknem. A co do zadania z testami - heheh nie wierzę żeby się udało No, ale warto spróbować
Wiola - ja też jestem po poronieniu, w maju. Lekarz nam kazał wstrzymac się 3 pełne cykle. Zaszłam w ciążę w trzecim przy pomocy testów owulacyjnych i prowadzeniu wykresu tu na ovu, ale strach jest przeogromny.
kamisia - jak się masz? Kochana widziałaś już serce na usg? ja się tak strasznie boję. Ostatnio byłam na usg tydzień temu i był pęcherzyk z ciłkiem żółtym a w ten wtorek powinno być już serce widoczne.
smerfelinka - przytulam.
Dziewczyny ja to nie mam manii jeśli chodzi o buty. Ogólnie jestem dość wysoka i obcasy raczej odpadają, moją udręką jest szukanie butów na płaskiej podeszwie. Nie lubię kupować butów, na prawdęsylwia1985 lubi tę wiadomość
Kazik :* -
AgaL dobre decyzje podjęliście z mężem ale mam nadzieję,że po wizycie u gina wlecisz tu napełniona dobrymi nowinkami.
Jasminowa dobrze robisz odstaw ziółka i witaminki i mam nadzieję,że uda się Wam kochana.
kamisia gratulacje
Cynamonku testy owulacyjne ja zawsze biorę te z rossmana facelle czy jakoś tak.
My byliśmy dziś w zoo ze znajomymi a teraz szykujemy się na wieczorne wyjście,dobrze mi to robi bo chociaż nie myślę tylko o dziecku.W poniedziałek mam kolejną wizytę u gina i monitoring.
Powiedzcie mi przy takich nie regularnych cyklach ile po @ są te dni tak mniej więcej?
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling - miło Cię widzieć trzymaj się, aby czas szybko zleciał do wyników i żeby były dobre. A Ty jakieś badania teraz robisz?
Dziewczyny gdzie wyście się wszystkie podziały? Weekendzik Was wciągnął pewnie
Ja miast piwka zajadam sie ogórkami kiszonymi - objaw ciąży bardzo typowy, ale na prawdę wyjątkowo mi smakują3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Hej Schmetterling ,hej Dziewczyny
Faktycznie cisza tu dzis...mi tez ciężko nos zza koca wychylić i pisze z komorki;)
Sylwia dziękuje za te słowa. Potrzebuje od czasu do czasu usłyszeć ze nie ma co wariować i stawiać wszystkiego na glowie bo coś nie jest tak jak chciałabym i nie od razu
Cinnamonku to znowu idziemy łeb w łebsylwia1985 lubi tę wiadomość
-
kamisia88 wrote:W poniedziałek idę juz założyć kartę i mam nadzieję, że już będzie wszystko widać. Jestem podekscytowana
Pamiętam jak bylam z Siostrą i wyszła z ta karta...płakałyśmy obie ze szczęściacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny