Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka masz dziś dopiero 9 dpo z tego co pisałaś więc @ przychodzi ok 12-14 dni po owulacji. Jeśli masz wyznaczoną owulacje przez owufriend to musisz poczekać do 10-11 dpo aby zrobić test a 12-14dni do @. Po prostu przesunęło Ci się.
Smerfelinka trzymam kciuki żeby @ się nie rozkręciła.
Kropka1986 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny : )
U mnie pięknie słonecznie i niestety nie mam wymówki, żeby nie umyć okien ; )
Dopijam kawę i rozpoczynam akcję sprzątanie.
Witam nowe koleżanki,
Ogłaszam, że zadania nr 1 i 2 wykonane ; ).
Proponuję, abyśmy sobie ustaliły następne zadanie, trochę z innej beczki, że nie będziemy w kolejnym cyklu robiły testów do dnia spodziewanej @
Miłego dnia!
AgaL lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Witam dziewczyny : )
U mnie pięknie słonecznie i niestety nie mam wymówki, żeby nie umyć okien ; )
Dopijam kawę i rozpoczynam akcję sprzątanie.
Witam nowe koleżanki,
Ogłaszam, że zadania nr 1 i 2 wykonane ; ).
Proponuję, abyśmy sobie ustaliły następne zadanie, trochę z innej beczki, że nie będziemy w kolejnym cyklu robiły testów do dnia spodziewanej @
Miłego dnia!
Hello!
ja obiecuję nie robić mam ułatwione zadnie bo i tak wiem że nic z tego
Moje zadanie na dziś schować wszystkie witaminy, ziółka itp żeby nie kusiło i nie drażniło. Może przy okazji uda mi się zrobić porządek w apteczce?
Muszę wymyślić też coś co zajmie moją głowę na kilka miesięcy żebym nie ryczała. Melduje że humor ciut lepszy ale jeszcze duł jet mega głęboki może jak przyjdzie okres lub jak będę miała wyniki badań to uda mi się zakopać i podejść do tego w bardziej optymistyczny sposób.
U mnie za oknem plucha ale przynajmniej nie pada. Jak uda mi się obudzić mężulka śpiocha to wyciągnę go na zakupy. Jakieś butki na poprawę humory może znajdę albo do kina go wyciągnę.
A właśnie bo ja nie tutejsz co teraz ciekawego w kinach grają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 11:34
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy macie też taki problem, że nie możecie się pozbyć starych butów?
Bo ja mam...właśnie przeglądałam szafkę z butami i mimo, że niektórych nie założyłam od 2 lat nie umiem się ich pozbyć nie są zniszczone, nie są obciachowe i szkoda mi ich wyrzucać, ale zrobiłam postęp poukładałam pod koszem buty które mają już zniszczone obcasy i mimo że fleczki bym wymieniła to i tak brzydko by wyglądało bo są pozdzierane obcasy dookoła ale i takm ich szkoda -
nick nieaktualnyRuby wrote:Dziewczyny czy macie też taki problem, że nie możecie się pozbyć starych butów?
Bo ja mam...właśnie przeglądałam szafkę z butami i mimo, że niektórych nie założyłam od 2 lat nie umiem się ich pozbyć nie są zniszczone, nie są obciachowe i szkoda mi ich wyrzucać, ale zrobiłam postęp poukładałam pod koszem buty które mają już zniszczone obcasy i mimo że fleczki bym wymieniła to i tak brzydko by wyglądało bo są pozdzierane obcasy dookoła ale i takm ich szkoda
mam tak, ale co jakiś czas wyrzucam 1 parę więc jest jedna mniej. gorzej mam z małżem ten to ma taką ilość butów on normalnie kupuję na potęgę znalazłam ostatnio nawet takie co jeszcze z metką i leżo od kilku miesięcy nie używane. -
Ruby wrote:Dziewczyny czy macie też taki problem, że nie możecie się pozbyć starych butów?
Bo ja mam...właśnie przeglądałam szafkę z butami i mimo, że niektórych nie założyłam od 2 lat nie umiem się ich pozbyć nie są zniszczone, nie są obciachowe i szkoda mi ich wyrzucać, ale zrobiłam postęp poukładałam pod koszem buty które mają już zniszczone obcasy i mimo że fleczki bym wymieniła to i tak brzydko by wyglądało bo są pozdzierane obcasy dookoła ale i takm ich szkoda
Mi mąż nie pozwala kupić nowych butów jeśli nie wyrzucę jakichś starych... Oczywiście się go nie słucham bo jestem butomaniaczką u mnie dziś też piękne słońce, jestem już po shoppingu w second-handzie ale tym razem upolowałam więcej łaszków dla M. niż dla siebie. -
Ejrene moja przyjaciółka w I trymestrze też bardzo się męczyła, a teraz, w drugim jest zdecydowanie lepiej. Widocznie takie są te początki
Ruby niby tak, ale stresior mnie zjada... Może jutro spróbuję. Poza tym jak teraz będzie choćby cień, to nie wiedziałabym, co zrobić. Powiedzieć mężowi tuż przed wyjazdem, czy jak wróci za tydzień? Przecież ja bym tyle nie wytrzymała A nie chcę go dodatkowo stresować.
Kjopa dziękuję Ja sama nie wiem, co myśleć. Ani nie czuję, że się udało, ani nie czuję się na @.
Katiusza ja - zakochana w górach - polecam Everest! Byłam z mężulem (już nie takim miłośnikiem gór) i obydwojgu nam się podobał A na mnie film zrobił ogromne wrażenie. Aż zatęskniłam za takimi wyższymi górami...
Ruby ja tez jestem taką zbieraczką butów Ale chyba będę musiała wziąć się za porządki, bo miejsca już nie mam Czasami sprzedaję na allegro te co ładniejsze, a u mnie tylko leżą, chociaż i to z ciężkim sercem.
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tej pogody! My skoczyliśmy na szybkie zakupy, a teraz zamiast szykować mężowi walizkę, to ja bym najchętniej spać poszła. Taka pogoda to masakra
Edycik miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 12:43
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ruby wrote:Dziewczyny czy macie też taki problem, że nie możecie się pozbyć starych butów?
Bo ja mam...właśnie przeglądałam szafkę z butami i mimo, że niektórych nie założyłam od 2 lat nie umiem się ich pozbyć nie są zniszczone, nie są obciachowe i szkoda mi ich wyrzucać, ale zrobiłam postęp poukładałam pod koszem buty które mają już zniszczone obcasy i mimo że fleczki bym wymieniła to i tak brzydko by wyglądało bo są pozdzierane obcasy dookoła ale i takm ich szkodaAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to właśnie zmarnowałam test... Powalająca, bielusieńka biel👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Witam Was dziewczyny
Jasminowa - zazdroszczę pogody, u nas typowa jesienna beznadzieja za oknem. A co do zadania z testami - heheh nie wierzę żeby się udało No, ale warto spróbować
Wiola - ja też jestem po poronieniu, w maju. Lekarz nam kazał wstrzymac się 3 pełne cykle. Zaszłam w ciążę w trzecim przy pomocy testów owulacyjnych i prowadzeniu wykresu tu na ovu, ale strach jest przeogromny.
kamisia - jak się masz? Kochana widziałaś już serce na usg? ja się tak strasznie boję. Ostatnio byłam na usg tydzień temu i był pęcherzyk z ciłkiem żółtym a w ten wtorek powinno być już serce widoczne.
smerfelinka - przytulam.
Dziewczyny ja to nie mam manii jeśli chodzi o buty. Ogólnie jestem dość wysoka i obcasy raczej odpadają, moją udręką jest szukanie butów na płaskiej podeszwie. Nie lubię kupować butów, na prawdę3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Super ze macie nowe postanowienia.
Ruby rozumiem twoj problem z butami tez go mam. Niektorych juz dawno nie nisilam ale trzymam gdyz moze sie pojawic jakas okazja.
Ja dzis gralam w tenisa ziemnego. Czuje sie bosko. Jutro moze na grzybki wyskocze aby zajac czyms czas
Niestety nie nadrobilam zaleglosci. Czy ktos przeszedl na zielona strone?ania__l -
Melduje ze drugie zadanie wykonane:)
Jasminku ja niestety nietestowania obiecac nie moge, lekarza mam zaraz przed spodziewana @ wiec nasiusiam na jeden w 13dc (owulacyjny) i prawdopodobnie na ciazowy pod koniec bo ostatnim razem siuralam rok temu. Wiem ze nic z tego nie bedzie ale chce to zrobic dla lekarza, zanim wsadzi mi usg chce miec pewnosc ze nic tam nie rosnie. Wiec dla mnie to jest ostatni miesiac mierzenia tempki i sikania na owulacyjny. Od przyszlego cyklu jestem pod opieka ginekologa w klinice nieplodnosci.
Ruby nie wywalaj butow, wystae na allegro lub olx. Moja siostra wszystko sprzedaje na olx, ludzie kupia wszystko.
U mnie nie ma zadnej chmurki, ale za to caly poprzedni tydzien padalo.
Smerfelinka, glowa do gory, kiedys musi sie udac.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
katiuszaa wrote:Hello!
ja obiecuję nie robić mam ułatwione zadnie bo i tak wiem że nic z tego
Moje zadanie na dziś schować wszystkie witaminy, ziółka itp żeby nie kusiło i nie drażniło. Może przy okazji uda mi się zrobić porządek w apteczce?
Muszę wymyślić też coś co zajmie moją głowę na kilka miesięcy żebym nie ryczała. Melduje że humor ciut lepszy ale jeszcze duł jet mega głęboki może jak przyjdzie okres lub jak będę miała wyniki badań to uda mi się zakopać i podejść do tego w bardziej optymistyczny sposób.
U mnie za oknem plucha ale przynajmniej nie pada. Jak uda mi się obudzić mężulka śpiocha to wyciągnę go na zakupy. Jakieś butki na poprawę humory może znajdę albo do kina go wyciągnę.
A właśnie bo ja nie tutejsz co teraz ciekawego w kinach grają?
W kniach Everest my się z Męzulem w środe wybieramy
ja czekam z niecierpliwością na Marsjanina -2.10. wchodzi do kinc-uwielbiam takie klimatyKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę