Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No właśnie mężczyźni mają najlepsze podejście, będzie to będzie nie teraz to później, a kobiety się nakręcają i pozamiatane. Wiec ja przyjęłam zasadę, żadnych testów ovu, ciążowych i myślenia, ciężko;-PP ale sie da, czytam, oglądam seriale, bawię sie z synkiem tudzież co jakiś czas kawka z przyjaciółką i jakoś leci:-))
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dziewczyny chyba technika - nic chłopu nie mówić kiedy te dni są, poszaleć i zachęcić i działać wtedy to jedyne wyjście .Faceci chyba w głowie wtedy mają zakodowane że muszą się postarać i się stresują.Wczoraj mi szwagierka powiedziała,że swojemu mężowi tez nie mówiła o tych dniach tylko go zachęcała jak umiała i tym sposobem jest w 4mcu teraz.Chyba też będe stosować ta technikę
tu między nami możemu pogadać o tych dniach, a facetom ani słowa tylko do dziełacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ania_l ja krzywą cukrową miałam robioną w ciąży, dają takie słodkie paskudztwo do wypicia, i badają cukier przed i godzinę po;-) ale wiem, że cukier jest ważny w ciąży jaki i przed.
Tak Edycik nasi mężczyźni to lepiej niech za dużo szczegółów nie wiedzą, żeby nie byli pod presją bo oni są ambitni i jak coś nie wyjdzie to będzie frustracja, a małż nam potrzebny pogodny i gotowy:-)))
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki, piszę do Was spod kocyka. Rozłożyło mnie na całego, dziś byłam u lekarza i niestety nie obędzie się bez antybiotyku Z tego wszystkiego zupełnie zapomniałam o Dniu Chłopaka, ups...
Powodzenia dla wszystkich odwiedzających dziś lekarzy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny