Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej hej :* już jestem zalatany poranek miałam, ale już w pracy więc nadrabiam co pisałyście jeszcze nie odczuwam stresu "przedwizytowego" i mam nadzieję, że się nie pojawi Edycik i Aga trzymam kciuki by u Was wszystko dobrze poszło
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Ja dziś mam 10dc, pokazuje mi że dzień niepłodny jeszcze, a też chciałam dziś z Mężem zaszaleć
no kochana to poszalej a co
każda okazja jest dobra a Ksosia słusznie zauważyła dziś Dzień Chłopaka więc okazj jestAgaL lubi tę wiadomość
-
Edycik a ty już jesteś mamą czy starasz się o pierwsze dziecko?
Ja mam 5 letniego synka ciąża nie planowana uwielbiam go no i on również czeka na rodzeństwo. Ma super podejście do dzieci. W tym roku urodziły nam się w rodzinie bliźniaki. Nie pozwala nikomu się nimi zajmować bo to są jego kuzyniania__l -
ania__l wrote:Edycik a ty już jesteś mamą czy starasz się o pierwsze dziecko?
Ja mam 5 letniego synka ciąża nie planowana uwielbiam go no i on również czeka na rodzeństwo. Ma super podejście do dzieci. W tym roku urodziły nam się w rodzinie bliźniaki. Nie pozwala nikomu się nimi zajmować bo to są jego kuzyni
staram się o pierwsze kochana staram się hmmm za dużo powiedziane, chciałabym żeby udało nam się z mężem i tyle mój małżonek powiada jak się uda to bardzo dobrze ale już kiedy te dni nic mu nie mówię,bo chyba za duża presja jest wtedy. -
nick nieaktualny
-
Witam ciepło:-) bo u mnie zimnica jak cholera;-P
Kjopa, cinammon cookie ja byłam na rutynowej kontroli u swojej giny i poskarżyłam się na koszmarne objawy przed @ (czyt. ciążowe;-)) czyli bóle piersi, jajków i plamienia przed i po @. To dostałam dupka od 16 do 25 dc. bo progesteron może być za niski, a to znowu jest problem przy ewentualnym utrzymaniu ciąży. I oczywiście otrzymałam radę , żeby się za bardzo nie nakręcać bo to najbardziej szkodzi i mam sie przejmować dopiero jak zajdę. Aha i że głowę najtrudniej przy zachodzeniu wyleczyć))
Luna gratulacje:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 11:16
Edycik, Mundek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
A powiem ci, że mój mąż też nie chce słyszeć o temperaturze oraz dnia płodnych. Stresował się bardzo więc zastosowałam technikę nic nie mówienia. Robię wszystko aby w odpowiednich momentach miał ochotę I jakoś się to udaje. Nie czuje presji. Martwi się trochę, że już dwa lata i nic.ania__l