Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksosia wrote:Ja polecam Dextera!
Krwawy i chory kryminał, ale wciągnął mnie do tego stopnia, że wszystkie sezony obejrzałam w 2-3 miesiące.
Pochwalę się prywatą 10.10 Ksosia powie "TAK"
A później to już biorę się za wszystkie niezbędne badania, bo póki co myślałam, że jestem okazem zdrowia
Ksosia, gratuluję, wszystkiego naj...na nowej drodze : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Paryzetka, Ruby na czym oglądacie serial, jaka strona? np Wentworth jest na cda.pl?
wentworth więzienie dla kobiet oglądałam na kinoman.tv albo jak się długo ładowała to tutak szło: http://zalukaj-online.pl/serial/wentworth-2013-serial-online/59
ale nie wszystkie sezony chyba...
A pozostałe to cda.pl chyba najsprawniej tutaj działa:) -
Luna- cudownie, że widziałaś serduszko, maluch rośnie jak na drożdżach : )
Natalii- z tego, co piszą, po owulacji może być jeszcze kreska testowa widoczna, jeśli powoli spada poziom LH.
U mnie 3 dni test owu w poprzednim cyklu był dodatni: 2 mocne krechy i przeczesałam internet w poszukiwaniu informacji.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Paryzetka83 wrote:AgaL ja głównie na cda i anyfiles
Luna czekamy na relacje z wizyty.
Kjopa a co Ci dokładnie endokrynolog o tych plamieniach powiedział, bo ja też mam takowe co cykl i myślałam, że tak musi być
Ja się jej pytałam czy mój wynik nie jest za mały progesteronu a ona pytała czy mam jakieś objawy typu plamienia przed lub po miesiączce. Mówiłam, że nie ale jakbym chciała to by mi dała. Ale spytam gina o wynik jeszcze raz bo endo to bardziej po objawach patrzyła. W każdym razie plamienia przed czy po raczej nie są dobre. Zresztą tak jak imię_róży dziś pisała dostała Dupka na plamienia. -
nick nieaktualnyBratku rozumiem twoje podejście do grupy, ale nie chcę wierzyć żeby ktoś z nas tutaj był na tyle perfidny żeby wykorzystywać coś wobec kogoś jeśli chodzi o dyskusje to głownie i tak tutaj je prowadzimy, a tam np może się ktoś pochwalić zdjęciem bo ja z kolei tutaj nigdy bym mnie wkleiła bo nawet nie zalogowani użytkownicy mogą wszystko widzieć i czytać, tam jest grupa zupełnie tajna której ty nie będąc członkiem nie znajdziesz jej nawet w wyszukiwarce, wszystkie posty są ukryte dla reszty świata:)
Na owu każdy zawsze wszystko może przeczytać więc z tą anonimowością pewności bym nie miała:) ale tak czy siak dyskutujemy tutaj wciąż, a tamta grupa ma być tylko już dla sprawdzonych użytkowników takim "backupem" jakby tutaj była awaria jak ostatnio kilka godzin:) Poza tym jestem uczciwym obywatelem i wymagam tego od każdej z was która zapisała się do tamtej grupy:Pcinnamon cookie, Mundek lubią tę wiadomość
-
Apropos fb, ja się nie włączam do tej akcji, bo nigdy nie miałam konta, nie umiem się " poruszać" po tym fb, więc nie robię sobie dodatkowej roboty. Jestem tutaj zwarta i gotowa do rozmów ; )
Seriali w ogóle nie oglądam,ale może zarażę się od Was i spróbuję sobie coś obejrzeć.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cześć Dziewczyny Po pracy wpadłam na zakupy i kupiłam sobie spodnie na poprawę humoru Upatrzyłam też płaszczyk i chyba jutro po niego pojadę. Czaiłam się na podobny w marcu, ale wtedy stwierdziłam, że szkoda kasy bo szybko się ciepło zrobi a na jesieni i tak w niego już nie wejdę jak będę chodzić z brzuszkiem. A tu jesień przyszła i nic
Luna wspaniałe wiadomości cieszę się razem z Tobą
Ksosia witaj i gratuluję, pewnie już masz wszystko dopięte na ostatni guzik
Edycik lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Ruby chciałam wysłać do Ciebie wiadomość w związku z tą grupa na fb, ale chyba jestem za ciemna bo nie wiem jak
Wiolka bo musisz mieć mnie w przyjaciółkach najpierw a potem można wysyłać wiadomości priv:)Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Edycik, myślę, że od jutra to na pewno, bo jutro 12 dzień cyklu
Jasminowa dziękuję za radę kochana :*
każda wskazówka na wagę złota dla mnie
ja ogólnie dziś chyba mam ciężki dzień,teściowa wychwala drugą synową i jej cudny brzuszek ,a mi zwyczajnie jest przykro
dobrze że jutro wizyta,interpretacja wyników i monitoring
troszkę się denerwuję dziewczyki
Aguś dobrze,że masz wyniki prolaktyny bynajmniej od jutra nowy ginekolog zacznie coś działać by Ci pomóc i ułatwić Wam posiadanie groszka
-
Edycik nie martw się, na pewno nie długo też będziesz mogła się pochwalić ślicznym brzuszkiem Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, głowa do góry :)Rozumiem Cię doskonale, ja też ciągle czuję taka presję otoczenia. Ciągle się dowiaduje, że jakaś koleżanka jest w ciąży albo któraś z rodziny. A już najgorsze są pytania kiedy my się postaramy, że 2 lata po ślubie to już czas. Niektórzy nie myślą niestety...
Edycik lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wiola ma racje...niektórzy w ogóle taktu nie maja.
Niby wiem ze prolaktyne można łatwo zbić lekami,a jednak podłamałam sie...
Mam ochotę to wszystko zostawić,może jutrzejsza wizyta u nowego gina mnie podbuduje.
Miłego wieczorku Dziewczyny,wróciłam z aerobiku,kapiel i jakaś książkaEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga dobrze, że zrobiłaś badanie, ważne że wiesz że trzeba działać, by obniżyć tą prolaktynę... Jutro się dowiesz więcej:*
Kjopa te plemienia o których piszesz to chodzi na ile przed lub po @? Chodzi mi o to, że np jak mam 2 dni plemienia, 2 dni krawienia i znów plamienie to to nie jest dobrze?