Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
lunka,kochanie bardzo się cieszę,że widziałaś ,trzymam kciuki bardzo mocne za Ciebie i Kropka :*
Ksosia pomysły...no cały czas zmieniamy tematy byle nie gadac tylko o dzieciaczkach tv,relaks, winko z mężem itp ale to tylko chwilowe
Dziewczyny przyszła mi dzis sexpedycjaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:18
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo właśnie na śmierć zapomniałam o tej erotyczne grze
Ktosia witaj:)
Luna świetne wieści:)
U mnie najlepszym sposobem jest oglądanie seriali, ale wszystkie sezony mi się pokończyły tak więc czekam na wikingów, grę o tron, house of cards i wetntworth więzienie dla kobiet...Jak któraś z wyżej wymienionych nie oglądała to szczerze polecam nie mogę się doczekać kolejnych sezonów:) wszystkie są mega!
-
A ja mam chwile na obijanie się bo pada i listy mi pomokły .
Ja jutro do endo zasuwam a w piątek do gin żeby zobaczyła USG które skazuje na brak owulki. Ciekawe co powie. No i na 12,10 mam gin ale na NFZ moją stałą. Od początku chodzę tylko do niej i w ciąży też. Nie wiem tylko jak u niej z badaniami jeżeli nie mogę zajść i z leczeniem. -
Oj Ruby ja też czekam na swoje seriale, ale to jeszcze miesiąc prawie aż się zaczną. U mnie tego sporo jest: Arrow, The Flash, Grimm, The Walking Dead, Wikingowie, Agenci NCIS, Agenci tarczy, kości a poza tym jeszcze okazjonalnie różne inne. Maniaczka ze mnie nic innego8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:o właśnie na śmierć zapomniałam o tej erotyczne grze
Ktosia witaj:)
Luna świetne wieści:)
U mnie najlepszym sposobem jest oglądanie seriali, ale wszystkie sezony mi się pokończyły tak więc czekam na wikingów, grę o tron, house of cards i wetntworth więzienie dla kobiet...Jak któraś z wyżej wymienionych nie oglądała to szczerze polecam nie mogę się doczekać kolejnych sezonów:) wszystkie są mega!
Ruby jak ja ci zazdroszczę. Też czasami chciałabym usiąść i pooglądać jakiś serial. Niestety mój czas wolny jest prawie cały zaplanowany. Powiem szczerze, że w tym miesiącu wiem , że już nie biorę clo i czekam na wykonanie wyników do endo to jakoś sobie już totalnie odpuściłam. Nawet czasami nie pamiętam o temp
W piątek idę wykonać krzywą cukrową a we wtorek tsh i prolaktynę.
ania__l -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Oj Ruby ja też czekam na swoje seriale, ale to jeszcze miesiąc prawie aż się zaczną. U mnie tego sporo jest: Arrow, The Flash, Grimm, The Walking Dead, Wikingowie, Agenci NCIS, Agenci tarczy, kości a poza tym jeszcze okazjonalnie różne inne. Maniaczka ze mnie nic innego
właśnie małż mi poleca the walking dead i arrow ale nie wiem czy mi się spodoba, chyba nie będę miała wyjścia, a jako maniaczka to coś trzeba oglądać -
Kjopa3 wrote:A ja mam chwile na obijanie się bo pada i listy mi pomokły .
Ja jutro do endo zasuwam a w piątek do gin żeby zobaczyła USG które skazuje na brak owulki. Ciekawe co powie. No i na 12,10 mam gin ale na NFZ moją stałą. Od początku chodzę tylko do niej i w ciąży też. Nie wiem tylko jak u niej z badaniami jeżeli nie mogę zajść i z leczeniem.
A idziesz do endo pierwszy raz czy już miałaś prowadzone jakieś leczenie?
Pytam bo też robię już wyniki na pierwszą wizytęania__l -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa polecam Dextera!
Krwawy i chory kryminał, ale wciągnął mnie do tego stopnia, że wszystkie sezony obejrzałam w 2-3 miesiące.
Pochwalę się prywatą 10.10 Ksosia powie "TAK"
A później to już biorę się za wszystkie niezbędne badania, bo póki co myślałam, że jestem okazem zdrowialuna91, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość