Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Przepraszam, że polubiłam, nadrabiałam czytanie i niechcący kliknęłam
Dzień dobry wszystkim
Smerfelinko tulę, powodzenia w następnym cyklu :*
Ja dziś mam wolne, zero spraw do załatwienia, dzień lenia dopiero się pomalowałam i idę do Szwagierki na kawkę smacznego tym co pijącinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetko niestety urlopu przesunąć się nie da, trudno. Mam nadzieję, że zrelaksowani po urlopie będziemy mieli siły, żeby szaleć w sypialni.
Kjopa, Katiusza badałam progesteron w poprzednim cyklu i idę w przyszłym tygodniu z wynikami do lekarza, ale pamiętam, że wszystkie wyniki miałam w normie, więc będzie trzeba gdzieś indziej szukać przyczyny.
Dziewczyny ja dzisiaj już nawet nie płaczę, nie rozpaczam, zobojętniałam chyba. Jest mi po prostu cholernie przykro, że znowu nic i zwątpiłam, że kiedykolwiek się uda. Muszę odpocząć. Ten urlop to akurat się przyda. Teraz muszę uciekać, bo mam spotkanie w urzędzie, a później niestety do pracy. Niewiele będę dziś miała czasu dla siebie, ale może to i dobrze. Odezwę się później.👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
witam sie i ja
co do szczepien jestem przeciwna ze daja odrazu w szpitalu malenkiemu nowo narodzonemu dziecku - nie dosc ze stres bo nowe warunki do zycia to jeszcze funduja mu szczepienie - dziecko musi byc w 100 % zdrowe zeby bylo zaszczepione i najlepiej zeby matka zobaczyla jakie ono jest a nie odrazu funduja mu szczepionke i nie wiadomo potem jak sa jakies problemy to lekarze to zwalaja na np niewyksztalcony uklad pokarmowy czy nerwowy a nie przyznaja ze to poprostu NOP -
cześć dziwczyny ja też juz po kawie dzisiaj są imieniny mojego mężulka wczoraj cały wieczór krzątałam się po kuchni tworząc tort z tej okazji chciałabym żeby chociaż dzisiaj sie trochę zrelaksował. ostatmio mamy dużo stresów .. jego tato jest w bardzo ciężkim stanie, samo patrzenie na niego boli... a w żaden sposób nie można mu pomóc... i w związku z tym po mojej dzisiajszej zumbie planuję zakupic jakies dobre winko zrobic romantyczny nastrój , włączyc odpowiednią muzykę i postarac się chciaż na godzinę oderwać od tych wszystkich przyziemnych spraw i kłopotów...
miałam od dzisiaj zacząć mierzyuc temperaturę ale się chyba odzwyczaiłam i poprostu zapomniałam przed wstaniem z łóżka także może od jutra się uda...
a Wam życzę dużo słonka i optymizmu w ten zimny poranekMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Cześć dziewczynki:-)
dawno mnie nie było, nie wyrabiam z czytaniem Was:-)
czytałyście dzisiejszą poradę dnia jest super:-)to takie w moim stylu.
Ostatnio ogarniałam dużo rzeczy, zawodowo, prywatnie i ginekologicznie;-PP.
Ruby mogę się dopisać do tej grupy na fb??
Byłam na zaplanowanej wizycie, gina powiedziała że okej i dostałam dupka, bo mam lekkie plamienia przed i po @
Ściskam ciepło te którym jeszcze się nie udało, ale dziewczyny nie teraz to za chwilę i trzymam kciukasy za testujące. Która testuje w najbliższym czasie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 10:25
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
AgaL wrote:Edycik ale jak tu nie patrzeć na te dni...też tak sobie obiecuje co miesiąc, bo nie chce całkiem uśmiercić naszej spontaniczności w łóżkowych sprawach....ale trudno jest, bo przegapię, miesiąc znowu minie...itp...
Niestety jest tak jak piszeesz Aguś.
Nie da się nie patrzeć na te dni, znam siebie i tak będę pilnować tego.
W środę kolejny monitoring i zobaczymy co dalej.... -
Edycik to może nie mów o tych dniach...a spróbuj coś zainicjować. Choć wiem, że to też nie zawsze jest łatwe. I nieraz sobie myślę że razem się staramy...a to kiedy najlepiej i tak na głowie kobietyKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Niestety jest tak jak piszeesz Aguś.
Nie da się nie patrzeć na te dni, znam siebie i tak będę pilnować tego.
W środę kolejny monitoring i zobaczymy co dalej....
Potwierdzam, niestety nie da się nie patrzeć... i stosować do porady dnia -
Edycik wrote:Mnie też by się zdała
mąż mówi,że chwilami to już nie może o tym słuchać..więc postanowiłam nie powiem już nic Jemu o tych dniach itp
będę się dzielić tym z Wami kochane a w domu spontaniczne seksy i tyleEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik dam Ci znać jak u mnie pójdzie z tym w tym cyklu....jutro mam gina, może się dowiem kiedy owu się zbliża i czy będzie. Wrócę do domu i pewnie dopadnę męża;) postaram się bez zbędnego gadania....ale u mnie cięzko z tym.....Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę