Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
A Dziewczyny mówiłam Wam o super stronie z przepisami i poradami?
gotuj.skutecznie.tv
naprawdę polecam:)
właśnie jem drugie śniadanie z pomysłu z tej strony:
tortilla zamiast kanapki-pyszne i lekkie drugie śniadanie:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś doskonale to rozumiem kochana.
Ja wczoraj byłam pęcherzyk miał 11mm idę jutro ciekawe czy urośnie i ile ?
W sumie to wczoraj też napadałam na męża bo miałam ochotę
ale skąd ja mam teraz u licha kiedy mam to ovu ? naprawdę w tym temacie przy moich nieregularnych cyklach laik jestem
i jeszcze martwię sie tymi wynikami -
No ja dziś odbieram wyniki prolaktyny...jeśli jest zawyżona i będę ją zbijać bromergonem....więc może trochę odpuszczę w tym cyklu
a jakie wyniki Edycik? bo chyba przeoczyłam jeśli pisałaś?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Oj musiałaś nieźle zapłacić za te badania...
ja pewnie jutro też dostanę taką listę badań.póki co też zielona jestem,wiem tylko o normach prolaktyny.
a kiedy idziesz z wynikami do gina?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jutro Aguś mam wizytę i monitoring u mojej lekarki.
Zapłaciłam około 300zł plus muszę jeszcze zrobić progesteron i 3pkt insulinę z glukozą.Ale to dopiero 12 października,dodatkowe 150zł
Ale mój wykresik dziwny jest własnie może któraś z Was doradzi kiedy napastować męża? zerknijcie proszę -
Edycik wrote:Jutro Aguś mam wizytę i monitoring u mojej lekarki.
Zapłaciłam około 300zł plus muszę jeszcze zrobić progesteron i 3pkt insulinę z glukozą.Ale to dopiero 12 października,dodatkowe 150zł
Ale mój wykresik dziwny jest własnie może któraś z Was doradzi kiedy napastować męża? zerknijcie proszę
Ja się na wykresach nie znam, ale doradzić mogę... odpowiedź brzmi: ZAWSZE i CIĄGLEEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Jutro Aguś mam wizytę i monitoring u mojej lekarki.
Ale mój wykresik dziwny jest własnie może któraś z Was doradzi kiedy napastować męża? zerknijcie proszę
To jutro Ty, Cinnamonek i ja mamy wizyty u ginów - oby były pozytywne:)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
A ja właśnie zobaczyłam u siebie super płodny śluz. Wczoraj gin mówiła, że nie ma owulacji więc śluzu też nie będzie bo to pęcherzyk pobudza jego wytwarzanie. Więc już zupełnie nie wiem o co chodzi Poza tym to zwolniłam się z pracy do domu bo czuję, że mnie coś rozkłada.
-
nick nieaktualnymajju wrote:A ja właśnie zobaczyłam u siebie super płodny śluz. Wczoraj gin mówiła, że nie ma owulacji więc śluzu też nie będzie bo to pęcherzyk pobudza jego wytwarzanie. Więc już zupełnie nie wiem o co chodzi Poza tym to zwolniłam się z pracy do domu bo czuję, że mnie coś rozkłada.
No jak mi powiedział że nie było owulacji to się zdziwiłam bo 2 dni wcześniej widziałam płodny śluz i było mięciutko, miesiąc wcześniej tylko u innego gina było podobnie -
majju - odpocznij sobie, zrelaksuj się kochana to napewno dobrze Ci zrobi.
Ja na dziś przestaję już czytać w wujku google informacje o pęcherzykach, w którym dniu cyklu jaki itp.Niepotrzebnie się nakręcam a jutro mam wizytę i dowiem się czy pęcherzyk z 10 dc 11mm urósł sobie
ogólnie w pracy mam dzis koszmarny dzień blehh
gdzie reszta naszych forumowiczek? -
nick nieaktualnyHeja,
Ja miałam kiepską noc i trochę odsypiałam dzisiaj...
Dziewczyny za wizyty trzymam kciuki:) i liczę na rewanż
Smerfelinka - przykro mi, ale nic nie poradzimy taki nasz los, pozostaje walczyć dalej...
Wiecie właśnie się dowiedziałam, że dziewczyna z którą mam kontakt po pierwszej ciąży jest już z 4tym w ciąży... wtedy była z drugim, a w ciągu tych 5 lat jeszcze 2, a ja nawet jednego nie mogę się doczekać...masz ci los
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Kochane, nadrobię Was jak wrócę z laboratorium, lecę na badanie progesteronu, jestem po wizycie, widziałam
Edycik, Natalii00, Mundek, AgaL, majju, Paryzetka83, Kjopa3, madzikk, cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa, katiuszaa, kamisia88 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny