Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobry dziewczynki
Agus nie martw się, dziś masz wizytę i napewno szybko zbijesz prolaktyne główka do góry.
Wiola90 dziękuję za pocieszenie :* masz rację niektórzy nie myślą....nikt nie pomyśli,że takim tematem można zrobic przykrość komuś.
Kochane dziś mam 12 dzien cyklu i mam niższą temepraturę czy to normalne.Ostatnio była 36,5 a dziś 36,00 a ponieważ to moje pierwsze mierzenie i pierwszy wykres powiedzćie czy tak być powinno?
Dobrze że mam dziś wizytę bo w nocy spać nie mogłam z nerwów o te wyniki badań tym bardziej,że dostałam maila,że kolejne mam do odbioru.
Pora na kawkę miłego dzionka -
cinnamon cookie wrote:Aga dobrze, że zrobiłaś badanie, ważne że wiesz że trzeba działać, by obniżyć tą prolaktynę... Jutro się dowiesz więcej:*
Kjopa te plemienia o których piszesz to chodzi na ile przed lub po @? Chodzi mi o to, że np jak mam 2 dni plemienia, 2 dni krawienia i znów plamienie to to nie jest dobrze?
Ciężko mi powiedzieć bo ona się nie określiła dokładnie. Tylko pytała czy są te plamienia. Wiem, że dziewczyny tu na forum też dostają chyba Dupka na takie plamienia. Może imię_róży podpowie bo pisała, że dostała teraz bo miała plamienia. -
nick nieaktualnyWiola90 - prawie dopięte.
Wczoraj dostałam winietko w dwóch różnych odcieniach. Spłakałam się jak dziecko.
Ponadto otrzymałam nowinę, że mój brat zostanie ojcem - znów płakałam. Ja to w sumie chyba beksa jestem
Edycik - mi też zmalał w fym dniu cyklu. Dziś skoczyło o 0,1' ale dwa ostatnie dni malało.Edycik lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki!
Dziękuje Edycik za ciepłe słowa, jakaś od rana zestresowana jestem, a z drugiej strony ciekawa co nowy gin mi powie. Zazwyczaj wychodzę podbudowana od gina, zobaczymy tym razem.
Widziałyście dzisiejszą poradę dnia??
Śmiać mi się chciało, bo dziś rano mierząc temp pomyślałam, że chyba rzucę do wszystko, przestanę się "starać" ...
Ok, czas na kawkę, dziś 2 godz w pracy i zmykam do gina
Cinnamonku, Edycik powodzenia na Waszych wizytach!cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Edycik mi też tak spada tempka ok 11-13 dnia a potem rośnie więc chyba to normalne.
AgaL ja dziś stwierdziłam, że walczę do końca roku a potem przestaję się starać, ale co z tego wyjdzie?Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:AgaL ja dziś stwierdziłam, że walczę do końca roku a potem przestaję się starać, ale co z tego wyjdzie?
Ja tez bym tak chciała, ale nie wiem jak wyjdzie w rzeczywistości chociaż mój zapał jakby maleje więc może jak nie wyjdzie do końca roku to skupie się na zmianie pozycji w firmie...zawsze jakiś zamiennik... -
nick nieaktualnyEdycik wrote:dobry dziewczynki
Dobrze że mam dziś wizytę bo w nocy spać nie mogłam z nerwów o te wyniki badań tym bardziej,że dostałam maila,że kolejne mam do odbioru.
Pora na kawkę miłego dzionka
edycik nie stresuj się tak tymi wynikami bo sie wykończysz... zobaczysz wszystko będzie pieknie u doktorka:) a jak nie to cię podrasuje i za chwilę będziesz chodzącym ideałem /materiałem na zaciążenie
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Edycik z tego co sie orientuje to taki spadek moze poprzedzac owulację wiec do dzieła kochana
Aga trzymam kciuki za wizyte zbijesz prolaktyne i będzie git zobaczysz
Ksosia powodzenia w przygotowaniach to bardzo dużo załatwiania i dopilnowania wszystkiego...
smacznej kawki wszystkim pijącym
i wogóle udanego dniaAgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Mundek dziękuję od jutra zacznę chyba gwałcić męża
bo dziś pewnie jak wrócę od lekarza to padnę ze zmeczenia i spać pójdę.
Cynnamonku gdzie jesteś?
Ja dziś mam 10dc, pokazuje mi że dzień niepłodny jeszcze, a też chciałam dziś z Mężem zaszalećKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę