Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam:-)przy porannej kawie. Oooo... dzisiaj moje klimaty na forum optymistycznie i wesoło:-))
Ja testy schowałam głęboko, zamierzam jeśli już, testować po terminie @. Dzisiaj jestem po pierwszym tabsie dupka i już mi lepiej:-))
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyMoże trzeba by było rozładować atmosferę i zacząć o czymś innym
Ja sama zawsze mam probemz NIEmyśleniem. Im mniej chcę o czymś myśleć tym... więcej myślę i TADAAM trafiłam na forum, nakręcam siebie i przyszłego męża, przeżywam, smutkuję, a tymczasem.....
za 9 dni nasz ślub, za miesiąć podróż poślubna, za 3 miesiące święta (trzeba JUŻ prezenty obmyślać) i oczywiście forumowiczki, które zawsze wesprą.
Koniec nakręcania, bo aż brzuch mnie ściska od tego! :o
Polecam wszystkim MEDYTOWANIE
Jeśli któraś tego nie praktykuje to niech spróbuje.
Skupiacie się na sobie i działajcie. Ja co prawda musze znów wrócić do tego, bo przerwałam, ale to naprawdę potrafi pomóc
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
Cieżko pracujemy z Kropkiem nad mgr ale mize uda nam sie wyrobić z tym wszystkim
Czy sa jakieś nowości ? Nowe Fasoleczki , zmiany nie stety za tyle dni to Was nie nadrobię ale juz sie za Wami stęsknilismy ?
Luna po wizycie jak tam ?
My idziemy w czwartek za tydzien i troszkę sie niepokoje odliczam tylko dni i wogole tak bardzo chciałabym Kropek sie chyba dobrze czuje ostatnio bule przestały dokuczać nie czuje nawet jak bym była w ciąży , dlatego sie troszkę zamartwiam , a wszyscy mi gadają ze mam sie cieszyć ze jest ok i powinnam się cieszyć jak się dobrze czuje . Moze po wizycie sie troszkę uspokoję
Całuski i pozdrowienia dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:11
-
nick nieaktualnydziewczyny czy jak mam jeszcze lekkie plamienia po @ to powinnam isć jutro na tą wizytę czy nie? obawiam się, że jak nie pójdę to ciężko się będę miała dostać potem do tego lekarza
a nie wiem czy tak z plamieniami wypadaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja podczas poronienia byłam badana i moja lekarka mówiła, że jej to absolutnie nie przeszkadza, że krwawię i z USG dopochwowym też dała radę. Tak jak piszą dziewczyny powiedz jak jest i lekarz zdecyduje. Dziewczyny na forum też chyba pisały, że czasem w 3 dc każą przyjść i badają.
-
Zmieniając tematy jak u Was kobitki nastroje?
Ja mam w pracy dziś taki sajgon że masakra.Naprawdę cieszy mnie fakt że jutro już piąteczek.Zmeczona jestem bardzo.
Carloq fajnie że do nas zajrzałaś my tu Wszystkie kciuki trzymamy za Ciebie,Kropka i pisanie pracy :*Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki. Pozdrowienia z Irlandii. Wczoraj przylecieliśmy. Chrzciny w sobotę.
Siedzę teraz na kanapie,moja siostra rozmawia z mamą o tematach dzieci, ciąż bezpłodności. Siedzę i zaciskami zęby.
Może wieczorem znajdę czas żeby Was nadrobić :*
Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Chyba wlasnie owulowalam:) nagle mi sie zimno zrobilo, temperaturka w gore:)
U mnie nastroj bardzo dobrze od samego rana, pewnie moment kryzysowy bedzie za ok 3 dni, zawsze tak mam po owulacji, wiec w weekend musze sie ewakuowac zeby mnie moj nie wyprowadzil z rownowagi, bo wtedy latwiej, co cykl to samo:)
Carolq musi sie udac. Koncz pisanie pracy i wracaj do nas na stale, my tez tesknimy.
Ruby, jak najbardziej idz do lekarza, co za roznica jedna wizyta wiecej
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015