Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Cześć dziewczynki. Pozdrowienia z Irlandii. Wczoraj przylecieliśmy. Chrzciny w sobotę.
Siedzę teraz na kanapie,moja siostra rozmawia z mamą o tematach dzieci, ciąż bezpłodności. Siedzę i zaciskami zęby.
Może wieczorem znajdę czas żeby Was nadrobić :*
Spędź miło czas w towarzystwie swoich najbliższych.
No i zmieniaj dyskretnie temat jeśli będziesz się już męczyła
Ściskamania__l -
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Edycik u mnie bardzo pozytywnie co zresztą widać po moich poprzednich wywodach
Bardzo dobrze bo wszystkie nas nakręcasz pozytywnie.
A ja mam plan w sobotę urodziny męża, prezent już dostał i nosi marynarkę kupiłam mu dzinsową, ale mam pomysł jak już teście pójdą sobiei reszta gości do domku.
Wdzianko,sexpedycja,winko i pogramy myslę,że będzie zadowolonycinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane!
Ja wczoraj miałam taki zapierdziel, że ciężko było nawet zajrzeć na forum, a co dopiero odpisać, ale właśnie wszyściutko nadrobiłam
Mój humor już nieco lepszy, ale słonko za oknem też robi swoje Poza tym za tydzień o tej porze będę już spakowana i gotowa do wyjazdu w góry Odpoczniemy, zrelaksujemy się i mam nadzieję, że będziemy gotowi do działania
Ejrene ja starałabym się jakoś zmienić temat albo po prostu bym wyszła. Zdecydowanie nie nadaję się na takie rozmowy
Madzik to bierz się teraz za męża! To przecież najprzyjemniejszy czas w cyklu Trzymam kciuki!
Ksosia u mnie nie wiedzą. Wolę nie mówić. Tak zdecydowałam. Chciałabym od razu pochwalić się szczęśliwą nowiną, ale to pewnie też nie od razu. To zależy, kto jakie ma relacje w rodzinie i jak kto różne sytuacje przeżywa. Gdyby coś poszło nie tak, to jestem raczej typem, który cierpi w samotności. Nie znoszę litości, współczucia i rozczulania się. Wolę wypłakać się w samotności, zagryźć zęby i ruszyć dalej. Tak już mam.
Edycik super plan!
Miłego dnia dziewczynymadzikk lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyU mnie wiedzą już chyba wszyscy....bo jak każdy się pyta włączając w to kolegów z pracy kiedy drugie, kiedy na macierzyński to w końcu pękłam i powiedziałam, że jak będzie to będzie, na razie nie wychodzi...a dzisiaj jak kolezanka zapytała, właściwie nie zapytała tylko rozkazała, że miałabym już planować macierzyński to jej powiedziałam " a co mam sobie sama to dziecko w brzuch wsadzić?" no to chyba zrozumiała
cinnamon cookie, madzikk, kamisia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja póki co z racji tego, że jesteśmy tydzień przed ślubem nic nie mówilam i czekam do końca roku, ale aż się boję na samą myśl jak się zaczną pytania....
Proszę bardziej doświadczone o pomoc:
Mam cykle 24-28 dniowe
teoretycznie od 9 dnia mogła mi się ukazać owulacja, a ja przez 3 ostatnie dni miałam bladą krechę, która pokazywała się po upływie ok. 30 sekund. Dziś - 15 dzień cyklu kreska jest już mocna i pokazała się prawie od razu.
Generalnie czuję się dziwnie i planuję jutro zrobić ciążowy, bo koleżanki z pracy szykują mi mała imprezę, a ja się boje %%% jak ognia gdy jest szansa na ciążę.
Czy to możliwe że doszło do takiej obsuwy owulacyjnej?
Obsuwa wywołana np. stresem i przeziębieniem? -
Ale się właśnie wzruszyłam dziewczyny! A to wszystko przez mojego męża Nie ma go od niedzieli i tak dzisiaj piszę, że tęsknię i go pytam, czy on też. Trochę go chciałam za język pociągnąć No i tak od słowa do słowa napisał, że mu się śniłam ja i ktoś jeszcze. No to się pytam kto? A on na to: malutki blondyneczek Zaraz się rozpłaczę!
cinnamon cookie, Edycik, madzikk, Mundek, Mundek, luna91 lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualny
-
A ja dziś mimo że wczoraj byłam na monitorignu i pęcherzyk miał 15mm czyli dziś ma około 17mm zrobiłam test owulacyjny i na razie negatywny.I tak mnie męczy kiedy powinnam z mężem?jakieś pomysły? Jutro znów monitoring i chyba muszę konkretnie zapytać lekarkę bo przy moich cyklach troszkę głupieję
Lewy jajnik mnie nawala mocno teraz a pęcherzyk ten najwiekszy jest na prawymWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 13:41
-
Widzę, że pozytywnie dziś na forum.
Aga cieszę, że postanowiłaś się niepoddawać.
Ruby u mnie w luxmedzie badają w trakcie @ nawet się dziwili, że ja nie chce
Ksosia u mnie o staraniach wiedzą niektóre koleżanki i moi rodzice
Ja na razie nie mogę odpuścić i przestać myśleć bo przewiduję owulację na niedzielę akurat mój luby będzie miał urodziny Ale żeby nie było, że tylko staraniami żyję to zaczynam dziś walczyć z nadwagą i po pracy lecę na basen. Inne formy ruchu na razie zakazane przez ortopedę.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ksosia nie pomogłam? ajjj to już lepiej się nie odzywam
Paryzentka ja też mam zabronione różne sporty, w tej chwili mogę tylko pływać i jeździć na rowerze... Super pływać nie lubię a roweru obecnie nawet nie mamParyzetka83 lubi tę wiadomość