Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmmm stwierdzam, że mnie czasami i tak i tak boli, czasami nic a czasami jak Mąż trochę przyciśnie to mam ochotę mu przywalić więc już sama nie wiem może też od wielkości członka zależy??? Hahah sorry dziewczyny ale już mi głupoty do głowy przychodzą za dużo godzin w pracy
-
Marietta - wiesz co, właśnie mam wrażenie, że nieraz tak naprawdę wszystko rozbija się o moment cyklu, albo "ogólny czas" . Bywa tak, że mogłabym bączki kręcić i mój organizm woła: "JEEESZCZEEEEEEE" niezależnie od ustawienia... A czasem podwozie jest tak wrażliwe, że byle wykrzywienie i mnie zwija. Ale fakt, że jedyną pozycją, w której praktycznie nie zdarza mi się dyskomfort (ewentualnie poza samiutkim początkiem, jeśli była przerwa), jest klasyczna. Więc może, choć czasem nudnawa, nie jest takim złym wynalazkiem
P.S. A tu trochę o zgięciach i wygięciach, jakby ktoś się chciał połapać
http://ginekolog.com/artykuly-ginekolog/ginekologia-ilustrowana/12-rozdzial.html
P.S.2. Słuchajcie.... Padłam....
Kto chce pluszaka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 18:35
luna91, cinnamon cookie, Marietta lubią tę wiadomość
-
Bratku dziękuję za cenne wskazówki w poprzednim poście ja dopiero wróciłam do domku i padam ze zmęczenia więc nie wiem czy dorwę dziś męża i czy będę miała siłę.A co do pregnylu to ja nic biorę z tych rzeczy jeszcze tak tylko się zastanawiałam kiedy ...
Dziewczyny nie wiem czy dziś wina pogody czy co ale fatalnie się czuję,idę się położyć kochane :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 18:47
Bratek lubi tę wiadomość
-
Ev mi się wydaje, że 21dc mogła być owulka i spadek temperatury to może poczekaj co będzie jutro i za 2 dni.
Bratku uwielbiam te zdjęcia Anne Goddnes mam dla młodego album z jej zdjęciami od narodzin do 5 lat.
Kas50 niestety nie dotrwałam przyszedł @ już dzisiaj.
Ev lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgięcia, przodne, tylne i środkowe to temat który upiększył mój dzień o 10pkt!
Jesteście genialne!
Mnie nigdy nie boli w żadnej pozycji to znaczy, że nie mam zgięcia?
Mam dziwne bóle... nie wiem czy to przez owu, ale poraz pierwszy odczuwam bóle miesiączkowe w dniu kiedy pojawiły się dwie grube krechy na teście. Przy 24-27dniowym cyklu dopiero w 15 wystąpiła owu... dziwny cykl........
Ev za bradzo nie znam się na wykresach i temperaturach innych, ale czy to normalne, że są tak niskie temp.?
u mnie najniższa to chyba 36,4 ale jestem totalną nowicjuszką w sprawie mierzenia temperatury.
Dla śmiechu dodam, ze początkowo mierzyłam o 21!!! i codziennie miałam powyżej 37,4 myślałam wtedy, że jestem cały cykl płodnamadzikk, Mundek lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:To idziemy łep w łep z @ u mnie też 1 dzień
Ja dziś mam 24dc...dłuży mi się to niemiłosiernie. ..dostalam jeszcze takiego rozciagania scian pochwy jak na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 20:46
-
Hej dziewczyny!
Mój małż kochany przyniósł dziś do domu szczeniaczka owczarka niemieckiego, słodziutka sunia, malutka puchata kulka ale za nic nie mogę wymyślić dla niej imienia pomóżcie plizzzEdycik, luna91, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamisia88 wrote:Hej dziewczyny!
Mój małż kochany przyniósł dziś do domu szczeniaczka owczarka niemieckiego, słodziutka sunia, malutka puchata kulka ale za nic nie mogę wymyślić dla niej imienia pomóżcie plizzz
A może poprostu Sunia?
Ksosia wrote:kamisia zazdraszczam! Mój niestety nie chce zwierząt w domu chlip chlip
Co do imienia to cięęężkooo. Sama zawsze miałam z tym problem, ale bardzo podobała mi się Dejzi (pisownia dowolna )
Mój też nie chce ;( -
kamisia - ja kiedyś jak się zastanawiałam nad imieniem dla suni dla mojej kuzynki to wymyśliłam imię, które mam w nicku No i sunia jest Luna! Dejzi to mi się kojarzy dla jakiegoś małego psiaka, ale też ładnie
Dziewczyny mój też nie chciał psa w domu, ale ja kupiłam. Zadowolony nie był, ale któregoś dnia będąc w łazience usłyszałam jak mówi: "moje kochane, no choć serdeńko nie bój się" hahahah ja myslałam, że on z jakąś babą rozmawia, wypadłam z łazienki a on psa całował po głowie i do niego mówił noo.. tak więc kocha go bardziej niż jamadzikk, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnykamisia88 wrote:Hej dziewczyny!
Mój małż kochany przyniósł dziś do domu szczeniaczka owczarka niemieckiego, słodziutka sunia, malutka puchata kulka ale za nic nie mogę wymyślić dla niej imienia pomóżcie plizzz
heh to może Klara brzmi tak dostojnie -
katiuszaa wrote:Dzień dobry
Patutka gdzie byłaś jak Cię nie było?
Uprzejmie donoszę że @ przyszła 6 dni przed terminem, strasznie mnie zaskoczyła ale to dobrze że już jest, za 10 dni badania moje a męża zapisałam na poniedziałek. On się od wczoraj wścieka nie wiadomo o co. zupełnie jak by to on miał ten okres a nie ja. Strasznie się przez to pokłóciliśmy.
Aga cieszę się że masz humorek lepszy, Cynamonek a ty naprawdę mądrze i optymistycznie gadasz
Ruby zdecydowanie idź do lekarza, niech on decyduje.
kjopa jak się syn czuje?
Partyzantka ja też walczę jak pisałam wcześniej zbadałam nietolerancje więc mam nadzieje że łatwiej teraz pójdzie jak wykluczam te rzeczy co mi szkodzą, fakt jest tylko jeden że u mnie ona wynikła z powodów hormonalnych i jest to dużo trudniejsze do zwalczenia a tryb siedzący temu nie pomaga.
Wykasowałam poprzedni wpis bo z telefonu pisałam i mi jakieś cuda powychodziły. Dziękuję, że pytasz. Młody już lepiej dostał lek na wirusy i zatoki i broi. Za to ja padam na ból jajników, krzyża i uderzenia gorąca i inne cudeńka
-
kamisia88 wrote:Hej dziewczyny!
Mój małż kochany przyniósł dziś do domu szczeniaczka owczarka niemieckiego, słodziutka sunia, malutka puchata kulka ale za nic nie mogę wymyślić dla niej imienia pomóżcie plizzzAgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:kamisia - ja kiedyś jak się zastanawiałam nad imieniem dla suni dla mojej kuzynki to wymyśliłam imię, które mam w nicku No i sunia jest Luna! Dejzi to mi się kojarzy dla jakiegoś małego psiaka, ale też ładnie
Dziewczyny mój też nie chciał psa w domu, ale ja kupiłam. Zadowolony nie był, ale któregoś dnia będąc w łazience usłyszałam jak mówi: "moje kochane, no choć serdeńko nie bój się" hahahah ja myslałam, że on z jakąś babą rozmawia, wypadłam z łazienki a on psa całował po głowie i do niego mówił noo.. tak więc kocha go bardziej niż ja -
dzien dobry i wreszcie piątek
ja dziś w lepszym humorku bo jutro urodziny męża
co do zwierząt w domu mój też ich nie chciał a ja przyniosłam z łapanki dwa dzikie kotki i zostały u nas teraz mąż za obydwoma szaleje
lunka jak się dziś czujesz?
Aguś, Cynnamonku jak Wasze nastroje?
kamisia88 fajnie że małż przyniósł psiurka do domku :* będzie weselej
ja dziś na 15,20 lecę na monitoring i tak sobie gdybam czy mój pęcherzyk ma już te 19mm czy nie -
Cześć Dziewczynki:)
Edycik ja wczoraj wykonałam pierwszą serię badań cytologicznych itp, czekam na wyniki 2 tyg, kolejne z krwi za dwa tygodnie -i walczę dalej. Z mężem też wychodzimy na prostą, mam nadzieję, że w weekend coś poszalejemy, tak dla siebie, bez myśli o staraniach-wiem, ze tego mu brakuje. Ja się zupełnie zafiksowałam na myśli o dziecku.
Wczoraj czytałam ciekawy wywiad z psychoterapeutą na temat problemów z płodnością i niestety coraz więcej kobiet tam trafia. Przeważnie za bardzo chcą,a organizm ze względu na te mocne starania jest zestresowany i nie zgadza się na przyjęcie na swój karb drugiego życia.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hej Dziewczyny,
Zanim przebrnę przez zaległości melduję się po przerwie. Byłam 2 dni na wyjeździe służbowym i nie zaglądałam do kompa.
Coś nowego?, jakieś 2 kreski się pojawiły?
Siadam do kawki z uśmiechem na ustach, nareszcie piątekhttps://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Aga.L możesz napisać jakie masz badania do zrobienia? Ja idę dziś do gina i chcę ją poprosić o badania. Mam abonament to mam nadzieję, że nie będzie marudzić. Widać, ze ona specem nie jest bo sama powiedziała, że jak coś to oni nie leczą niepłodności to chociaż niech badania mi da a pójdę już gdzie indziej z gotowymi badaniami.